Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
Design Lab 2011
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Design Lab 2011
0.0
Περιγραφή

Το σύγχρονο εργαστήρι εφαρμοσμένης δημιουργικότητας επανέρχεται με ανατρεπτική μορφή στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 6, 7 και 8 Μαΐου 2011 (Κεντρική αυλή, προαύλιο Δ12, αίθουσες: «Κωστής Παλαμάς», «Τάκης Παπατσώνης», «Κωνσταντίνος Καβάφης», & «Νίκος Γκάτσος», Πειραιώς 100, Γκάζι).

 

Η γιορτή του design και της αρχιτεκτονικής προσκαλεί το κοινό να ενημερωθεί για τις νέες προτάσεις σε καινοτόμα υλικά, έπιπλα και αντικείμενα design και να γνωρίσει πρωτοποριακούς Έλληνες σχεδιαστές και δημιουργούς.

 

Μετά τις δύο πρώτες διοργανώσεις του 2009 και του 2010, την επιτυχημένη του παρουσία στην έκθεση Xenia 2010, αλλά και την πρώτη του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Φεβρουάριο, έχει ως στόχο να παρουσιάσει τις νέες τάσεις στο χώρο του αρχιτεκτονικού, interior και industrial σχεδιασμού, προσεγγίζοντας όλες τις μορφές του σύγχρονου design με ιδιαίτερα δρώμενα, έργα τέχνης και εντυπωσιακές κατασκευές.

 

Με εφαλτήριο τη μεγάλη εμπειρία της διοργανώτριας εταιρείας A&M Consultants και σε συνεργασία με νέες, δραστήριες και δυναμικές δημιουργικές ομάδες, το Design Lab φιλοδοξεί να αποτελέσει μία νέα πρόταση στο χώρο των διοργανώσεων για το design και την αρχιτεκτονική.

 

Η διοργάνωση του Design Lab 2011 χωρίζεται σε δύο επίπεδα:

 

Την εμπορική έκθεση σχετικά με το αντικείμενο στην οποία θα έχουν πρόσβαση οι επαγγελματίες του χώρου (μέσω πρόσκλησης), καθώς επίσης και ιδιώτες επισκέπτες της διοργάνωσης, οι οποίοι θα μπορούν να προμηθεύονται (έναντι αντιτίμου) την ειδική κάρτα εισόδου. Υπηρεσίες Design, υλικά αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, αρχιτεκτονικός και διακοσμητικός φωτισμός, έπιπλα (οικιακά και επαγγελματικά), έπιπλα κουζίνας και είδη μπάνιου, είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει ο επισκέπτης του Design Lab.

 

Το Design Festival, που θα φιλοξενηθεί στον εξωτερικό χώρο της «Τεχνόπολις» και θα έχει ελεύθερη είσοδο, φιλοδοξεί να διαδραματίσει επεξηγηματικό ρόλο και να φέρει το σύνολο των επισκεπτών σε επαφή με τις διάφορες μορφές του σύγχρονου design που συναντάμε στην καθημερινότητά μας, μέσω ενός ιδιαίτερα παρουσιασμένου design χωριού. Την εικόνα αυτή θα συμπληρώνουν έργα διαφόρων καλλιτεχνών που θα βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο και θα απεικονίζουν στοιχεία της φύσης και του αστικού τοπίου φτιαγμένα με ιδιαίτερη φαντασία και δημιουργικότητα. Επίσης, το ιδιαίτερο Design Museum, θα δίνει την ευκαιρία σε καλλιτέχνες να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους μέσω ενός ξεχωριστού concept.

 

Ώρες λειτουργίας: αίθουσες :11.00 - 22.00, εξωτερικοί χώροι: 10.00 - 00.00


Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Τιμή εισόδου στις αίθουσες: 5€
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017