Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική

DeathDisco MiniFest 2020

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Punk (Μουσική)

DeathDisco MiniFest 2020

0.0
Περιγραφή
To Σάββατο 8 Φεβρουαρίου το Death Disco μεταφέρεται στο Gagarin 205 και διοργανώνει το DeathDisco MiniFest 2K20 με μερικές από τις σημαντικότερες Post Punk μπάντες.

Με τους "Chameleons" που πρόσφατα ανασυστάθηκαν, τους ιταλούς "Soviet Soviet", τους εξαιρετικούς "Holygram", τους δικούς μας "Data Fragments" αλλά και την συμμετοχή έκπληξη των "Λευκή Συμφωνία" που θα παίξουν αποκλειστικά το ντεμπούτο άλμπουμ τους.

"Chameleons"
Headliners της βραδιάς οι Chameleons. Με την επιστροφή του Reg Smithies στις κιθάρες και το συνθετικό δίδυμο φωτιά Burgess / Smithies.

"Soviet Soviet"
Παρόλο που ο όρος post-punk είναι ο εύκολος περιγραφικός χαρακτήρας, το είδος της μουσικής των Soviet Soviet είναι πολύ ευρύτερο και αρπάζεται από τις coldwave & art punk τεχνικές, βρίσκοντας τον τρόπο να δημιουργεί κάθε φορά κάτι φρέσκο.

"Holygram"
Με το περσινό δεύτερο άλμπουμ τους Modern Cult, και με το post punk / shoegaze / psych μουσικό ύφος που τους χαρακτηρίζει βρέθηκαν στη κορυφή σε πολλές λίστες με τα καλύτερα άλμπουμς της χρονιάς.

"Data Fragments"
Οι Data Fragments δημιουργήθηκαν μόλις το 2017. Έχοντας όμως κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ τους το 2019 από την Ελληνική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Geheimnis Records και έχοντας ανοίξει για μπάντες όπως οι Second Still, Trisomie 21 κ.α. θεωρούνται η αιχμή του δόρατος της σύγχρονης ελληνικής post punk σκηνής. 

Special Guests: "Λευκή Συμφωνία" performs "Μυστικοί Κήποι"
Λευκή Συμφωνία ανεβαίνουν στη σκηνή αποκλειστικά και μόνο για να παίξουν ολόκληρο το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Μυστικοί Κήποι.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Περιορισμένη προπώληση εισιτηρίων: 28€, 
Υπόλοιπη προπώληση: 30€, 
Πόρτα: 35€

Προπώληση: 
Le Disque Noir (Εξάρχεια)
Death Disco (Ψυρρή) 
Viva.gr

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017