Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
De Differentia και Πολιτική: Το διακύβευμα της Ηθικής, Μετανάστευση και ο πόλεμος των Πολιτισμών
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
De Differentia και Πολιτική: Το διακύβευμα της Ηθικής, Μετανάστευση και ο πόλεμος των Πολιτισμών
0.0
Περιγραφή
Στο πλαίσιο της έκθεσης De Differentia που πραγματοποιείται στο ΚΠΙΣΝ από τις 03/04 έως τις 10/05, θα διοργανωθούν στρογγυλά τραπέζια στον Φάρο, στα οποία θα διερευνηθούν επιμέρους πτυχές του μίσους για το διαφορετικό.

Η έκθεση De Differentia πραγματεύεται την έννοια της διαφορετικότητας, που ως αξία στηρίζεται στην αναγνώριση, στην αποδοχή και στο σεβασμό. Προϋποθέτει την κατανόηση πως κάθε άτομο είναι μοναδικό και αναγνωρίζει τις ατομικές μας διαφορές χωρίς διακρίσεις. Αυτές μπορεί να αναπτύσσονται γύρω από διαφορετικές διαστάσεις της προσωπικότητας που αφορούν στη φυλή, την εθνικότητα, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την κοινωνικοοικονομική κατάσταση, την ηλικία, τις φυσικές και σωματικές ικανότητες, τη γλώσσα, τις θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις ή άλλες ιδεολογίες.

Στις 24/04, θα πραγματοποιηθεί στρογγυλή τράπεζα (panel) σχετικά με το παρακάτω θέμα: De Differentia και Πολιτική: Το διακύβευμα της Ηθικής, Μετανάστευση και ο πόλεμος των Πολιτισμών.

Ομιλητές: Γιάννης Μουζάλας, Ρένα Δούρου, Πατήρ Γρηγόριος, Αγγελική Ζιάκα, Γιώργος Αντωνίου. Στο πλαίσιο της έκθεσης "De Differentia".

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017