Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Εκθέσεις
"China meets Greece" Qinghua (Ioanna) Lin New Painting Exhibition
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
"China meets Greece" Qinghua (Ioanna) Lin New Painting Exhibition
0.0
Περιγραφή
Από τις 16 Μάιου ως τις 3 Ιουλίου, το Grecotel Pallas Athena διοργανώνει μια κινεζική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "Η Κίνα συναντά την Ελλάδα".

Σχετικά με την έκθεση και την καλλιτέχνιδα:
Η Qinghua (Ιωάννα) Lin, που γεννήθηκε στην Κίνα το 1982, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Με ένα μεταπτυχιακό Καλών Τεχνών στην Ακαδημία Καλών Τεχνών του Quangzhou, συνέχισε την καριέρα της εκεί ως Λέκτορας τεχνικών ζωγραφικής, εικονογράφησης και σχεδιασμό κινουμένων σχεδίων.

Η τεχνική της με το πινέλο shuimo της (μελάνι & πλύση) εκτελεί επί χάρτου (Xuan Zhi) με μαύρο μελάνι παραδοσιακά κινέζικα μοτίβα γυναικείων πορτρέτων, σκηνές της φύσης με πουλιά, λουλούδια, ζώα και ανθρώπους, όλα με ένα μινιμαλιστικό τρόπο. Η έλλειψη υπόβαθρου, που αναφέρεται ως "κενή ζωγραφική", δίνει έμφαση στο αντικείμενο και τη σημασία του, μιλάει για τη ζωή και τη φύση. Μερικές πολύ απλές, στο χρώμα του νερού, μικρές ακουαρέλες εκφράζουν την επιθυμία της καλλιτέχνιδος οδηγηθεί σε νέα μονοπάτια, μακριά από τους αυστηρούς κανόνες πειθαρχίας της παραδοσιακής κινεζικής ζωγραφικής.

Μέσω της περιήγησης στο έργο της μπορείτε να απολαύσετε την χαλαρωτική ηρεμία του κινέζικου τοπίου, να θαυμάσετε τις καταπληκτικές ηθοποιούς της Όπερας και να ξεκούρασετε το μυαλό σας σε διάφορα δημοφιλή ελληνικά σημεία. Όλο το έργο της εκφράζει την ειλικρινή, ευτυχισμένη και φωτεινή πλευρά της ζωής, στην προσπάθειά της Ιωάννας να συνδυάσει δύο πολιτισμούς, κόσμους και παραδόσεις.

Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017