Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Άθληση

Βραδινή ποδηλατοβόλτα στον Δήμο Νίκαιας - Αγ.Ι.Ρέντη

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Βραδινή ποδηλατοβόλτα στον Δήμο Νίκαιας - Αγ.Ι.Ρέντη

0.0
Περιγραφή
Βραδινή ποδηλατοβόλτα διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8 το απόγευμα με συμμετοχές από ομάδες του δήμου, σχολείων και της ομάδας "Rollers’.

Με κατάλληλα φωτισμένα ποδήλατα για τη βραδινή διαδρομή και φωσφορίζοντα  βραχιόλια στα χέρια τους θα πορευθούν στους δρόμους της πόλης για 45 λεπτά  τερματίζοντας στο αρχικό σημείο.

Στη συνέχεια, στις 9 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Ρέντη θα πραγματοποιηθεί rock  συναυλία από τους μαθητές του μουσικού τμήματος της Δημοτικής Ενότητας Ρέντη και  τον δάσκαλό τους, Γιάννη Θεοδώρου. 

Πριν την έναρξη της ποδηλατοβόλτας η ομάδα γυμναστικής του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη με τη δασκάλα τους, Άννα Κούτρα, θα  παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα χοροκίνησης.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της  "Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2019", που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και δραστηριοποίηση των τοπικών αρχών, φορέων και πολιτών για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και την αναβάθμιση μέσω αυτής, της οικονομικής,  κοινωνικής και περιβαλλοντικής διάστασης των πόλεων. Κορύφωση των εκδηλώσεων  αυτών αποτελεί η "Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο", κατά τη διάρκεια της οποίας καθορίζονται ειδικές αστικές ζώνες με κυκλοφορία μόνο για τους πεζούς, τους ποδηλάτες και τις  δημόσιες συγκοινωνίες. 

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017