Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Black Coffee στο Γήπεδο Tae Kwon Do

DJ sets
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
house (Μουσική)

Black Coffee στο Γήπεδο Tae Kwon Do

0.0
Περιγραφή
O Black Coffee, το φαινόμενο της house μουσικής, έρχεται στην Αθήνα για ένα show, διάρκειας άνω των 3 ωρών!

Ο βραβευμένος με Grammy super star DJ και παραγωγός από την Νότια Αφρική θα βρεθεί την Παρασκευή 21 Απριλίου στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο.

Ένα κυριολεκτικό "φαινόμενο" της χορευτικής μουσικής, ο Black Coffee είναι ένα από εκείνα τα success stories που πραγματικά έχουν σημασία, καθώς με την μετεωρική πορεία του τις πρόσφατες δύο δεκαετίες, όχι απλά μας προσφέρει διαρκώς υπέροχες μουσικές εμπειρίες, αλλά έχει κατορθώσει να φέρει στο προσκήνιο τη νέα μουσική και τους σύγχρονους δημιουργούς από μια ολόκληρη ήπειρο, την "ξεχασμένη" Αφρική.

Ένας διανοούμενος της μουσικής, επιλέγει να αφήνει τη μουσική του να μιλήσει για αυτόν. Με δημιουργικότητά και με πολυσυλλεκτικότητα στις επιρροές του, η house μουσική είναι για αυτόν η μεγάλη του αγάπη και τη χρησιμοποιεί ως ένα μουσικό "όχημα" που ενώνει, που μας φέρνει τον έναν κοντά στον άλλον.

Με αυτή τη συνταγή, ο Black Coffee πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία, με τα τραγούδια του να καταγράφουν εκατοντάδες εκατομμύρια streams: "Drive", "Your Eyes", "Ready For You", "Superman", "Turn Me On", "Never Gonna Forget", "Deep In The Bottom", το remix στο "In Common" της Alicia Keys είναι μόνο μερικά από τα tracks του που πια αποτελούν κεφάλαια της ιστορίας της house μουσικής.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο απόγειο της πορείας του, καθώς το 2022 του έφερε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του, καθώς το 6ο άλμπουμ του "Subconciously" κέρδισε το βραβείο Grammy στην κατηγορία Best Dance/ Electronic!

Το set του Black Coffee θα διαρκέσει πάνω από 3 ώρες, ενώ μαζί τους θα εμφανιστούν κι άλλα καυτά ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
Αεροπόρου Αριστοτέλη Μωραΐτη

Εισιτήρια

29€ (early bird), 34€
VIP: 70€ (early bird)
VIP Backstage: 90€ (early bird)

Κρατήσεις Backstage (dj Booth τραπεζιών): 2109636489, 6980087613
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπόλοιπο δίκτυο της Viva.
Οι πωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo