Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

Βασίλης Χ. Κωνσταντίνου "for sale/πωλείται"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Βασίλης Χ. Κωνσταντίνου "for sale/πωλείται"

0.0
Περιγραφή
Το Μουσείο Άλεξ Μυλωνά-Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει τη συλλογή με έργα, ντοκουμέντα, αναμνηστικά, αντικείμενα και υλικό προπαγάνδας του Βασίλη Κωνσταντίνου. Η έκθεση της συλλογής θα εγκαινιαστεί το Σάββατο, 29 Νοεμβρίου, στις 12:30 στο χώρο του μουσείου στο Θησείο, την έχει επιμεληθεί η Θούλη Μισιρλόγλου. Την ίδια ώρα θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου "For Sale/Πωλείται" σε συνεργασία με τις εκδόσεις Βιβλιοπωλείον της Εστίας.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μας φέρνει αντιμέτωπους με το περιεχόμενο της συλλογής αυτής με δύο διαφορετικούς τρόπους: ο ένας είναι τα πραγματικά αντικείμενα της συλλογής και ο άλλος ο μυθοπλαστικός, μέσα από την πλοκή στο νέο του βιβλίο με τίτλο "For Sale/Πωλείται" (εκδόσεις Βιβλιοπωλείον της Εστίας). Το σύνολο του λογοτεχνικού έργου του Κωνσταντίνου αφορά και έρχεται πολύ συχνά αντιμέτωπο με τη συνθετότητα και την αμφισημία της εποχής μέσα από την ιστορία των ολοκληρωτικών καθεστώτων στην ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

Έκθεση:
Το σύνολό της θα εκτεθεί στο Μουσείο Άλεξ Μυλωνά-Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης από τις 29 Νοεμβρίου 2014 και θα εγκαινιαστεί ταυτόχρονα με την παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Κωνσταντίνου (επίμετρο Θούλη Μισιρλόγλου).

Παρουσίαση βιβλίου:
Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29 Νοεμβρίου, στις 12:30, στους χώρους του μουσείου. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι Σταύρος Τζίμας, δημοσιογράφος στην Καθημερινή, Ντένης Ζαχαρόπουλος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και Θούλη Μισιρλόγλου, Επιμελήτρια του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, παρουσία του Γιάννη Μπουτάρη, Δημάρχου Θεσσαλονίκης και με τη φιλική συμμετοχή της εικαστικού Μαρίας Παπαδημητρίου.

Επιμέλεια έκθεσης: Θούλη Μισιρλόγλου
Εγκαίνια & παρουσίαση βιβλίου: Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014, 12:30

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Κανονικό: 3€
Μειωμένο: 2€
Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος: 2€
Για ειδικές κατηγορίες είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017