Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Back to Athens 7: μetaΑθήνα / pόστΑθενς

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Back to Athens 7: μetaΑθήνα / pόστΑθενς

0.0
Περιγραφή
Back to Athens 7: μetaΑθήνα / pόστΑθενς
Ξεπερνώντας τις κρίσεις, η Αθήνα στο μεταίχμιο της νέας της ταυτότητας

Το φετινό Back to Athens 2020 με τον ειδικό τίτλο "μetaΑθήνα / pόστΑθενς" περιλαμβάνει 12 επιμελητικές εκθέσεις καθώς και ατομικές παρουσιάσεις με τη συμμετοχή 100 καλλιτεχνών και επιμελητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Πρόκειται για μια μοναδική συνάντηση μετά το παγκόσμιο lockdown, όπου η τοπική και διεθνής καλλιτεχνική κοινότητα θα βρεθεί και πάλι ως φυσικά πρόσωπα, σε μια καινούργια πραγματικότητα. 

Ο θεσμός του Back to Athens γεννήθηκε στις απαρχές της κρίσης το 2012, και μέχρι σήμερα αφηγείται τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες των καλλιτεχνών και του κόσμου που ξετυλίγονται μέσα στο Αθηναϊκό τοπίο. Στόχος της διοργάνωσης είναι, μέσα από τις επιμελητικές προτάσεις και τα έργα των καλλιτεχνών, να διερευνηθούν και να καταγραφούν τα νέα δεδομένα της εποχής που πιθανόν να μας δώσουν ασφαλή συμπεράσματα για το κοντινό μέλλον. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας, στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού (Sars-CoV-2).

Επιμέλεια: Γιώργος Γεωργακόπουλος, Φωτεινή Καπίρη, Christian Rupp

Έναρξη: Τετάρτη 1 Ιουλίοιυ, 16:00 -22:00

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020