Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Athens Print Fest: Ομαδική έκθεση "Interruptions"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Athens Print Fest: Ομαδική έκθεση "Interruptions"

0.0
Περιγραφή
4ο Athens Print Fest- Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Multidisciplinary Printmaking
Ερευνητικό Κέντρο Καλλιτεχνικής Εκτύπωσης  UWE Bristol "Interruptions"

Το Athens Print Fest/ Fourth Edition - NOSTOS, η 4η Έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ Χαρακτικής και Εκτυπώσεων, διοργανώνεται από την Ένωση Ελλήνων Χαρακτών τον Οκτώβριο του 2018. 

Η Φωκίωνος Νέγρη 16 στο πλαίσιο του 4ο Athens Print Fest φιλοξενεί την έκθεση "Interruptions" με έργα καλλιτεχνών χαρακτών, επιλεγμένα από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Multidisciplinary Printmaking (MAMDP) του Πανεπιστημίου University of the West of England, έργα του Διδακτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου, Διδακτορικών φοιτητών στο Ερευνητικό Κέντρο Καλλιτεχνικής Εκτύπωσης (Centre for Fine Print Research) καθώς και αποφοίτων του προγράμματος. [...]

Την έκθεση "Interruptions" επιμελούνται η Sarah Bodman (Ανώτερη Ερευνήτρια Συνεργάτης στα Καλλιτεχνικά βιβλία, συντονίστρια του Μεταπτυχιακού προγράμματος Multidisciplinary Printmaking) και η Έλενα Ζέππου (ανεξάρτητη καλλιτέχνης και φοιτήτρια του προγράμματος MAMDP).

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Multidisciplinary Printmaking (MAMDP) University of the West of England του Bristol είναι γνωστό για την πειραματική προσέγγιση στην κατεύθυνση της εκτύπωσης σήμερα αλλά και της μελλοντικής τέχνης της εκτύπωσης. Με έμφαση στην κατασκευή, οι φοιτητές εξερευνούν και πειραματίζονται με παραδοσιακές και αναδυόμενες τέχνες της εκτύπωσης.

Εγκαίνια: Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, 8-10 μ.μ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021