Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Athens Beer Festival 2013

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Athens Beer Festival 2013

0.0
Περιγραφή

Η 13η γιορτής μπύρας η οποία πλέον μετονομάζεται σε Athens Beer Festival (ABF) θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στον εξωτερικό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας απο 29 Αυγούστου μέχρι 11 Σεπτεμβρίου.

 

Παρόλο που η μπύρα θεωρείται προϊόν κατεξοχήν της Βόρειας Ευρώπης όπου και πραγματοποιούνται τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Μπύρας( Octoberfest, the British Beer Festival) Η Ελλάδα και ειδικότερα η Αθήνα αποτελεί το ιδανικότερο περιβάλλον για να οργανωθεί ένα διεθνές Φεστιβάλ Μπύρας. Η Ελλάδα αποτελεί ήδη τουριστικό πόλο έλξης για τους λαούς με τη μεγαλύτερη κατά κεφαλή κατανάλωση μπύρας όπως Γερμανοί, Άγγλοι, Βέλγοι, Ρώσοι κλπ. Το κλίμα της Ελλάδας και ειδικότερα της Αττικής αποτελεί ίσως το κυριότερο παράγοντα προσέλκυσης επισκεπτών από το εξωτερικό οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους σε συνδυασμό με ένα Φεστιβάλ Μπύρας που θα προσθέσει ιδιαίτερη υπεραξία στις διακοπές τους.

 

Έτσι μια ήδη πετυχημένη γιορτή μπύρας που συγκεντρώνει περισσότερους από 35000 επισκέπτες μόνο από την Ελλάδα μεταμορφώνεται σε ένα διεθνές Φεστιβάλ συνάντησης οπαδών της ποιοτικής μπύρας όπου επισκέπτες από όλη την Ευρώπη θα συνδυάσουν για δύο εβδομάδες διακοπές και γνωριμία με την Αθήνα με μπύρες από όλο τον κόσμο, ζωντανό μουσικό πρόγραμμα και διασκέδαση όπως και φαγητό μέχρι τελικής πτώσεως.

 

Όπως κάθε χρόνο οι μεγαλύτεροι παραγωγοί και εισαγωγείς μπύρας με πάνω από 150 ετικέτες μπύρας θα παρελάσουν σε συνδυασμό με τις καλύτερες μπυραρίες θα προσφέρουν μια γευσηγνωστική πανδαισία που θα συνδυαστεί με live πρόγραμμα που θα συμμετέχουν δεκάδες καλλιτέχνες και μπάντες που θα πλαισιώσουν τις μοναδικές νύχτες του Φεστιβάλ. Καινούρια στοιχεία από φέτος θα είναι η ειδική παρουσίαση των ελληνικών μικροζυθοποιιών σε συνδυασμό την παρουσίαση παραδοσιακών τοπικών ελληνικών γεύσεων, η πώληση πακέτων που θα συνδυάζουν Φεστιβάλ, διακοπές και ξενάγηση /γνωριμία με την Αθήνα και η πώληση πακέτων συμμετοχής VIP σε φανατικούς επισκέπτες και άλλες εκπλήξεις.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ υπάρχει στο παρακάτω link.


Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Κυριακή έως Πέμπτη: 8€

Παρασκευή και Σαββάτο: 10€

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2023
art&life logo