Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
Asaf Bartov "The future of Wikipedia: challenges and prospects"
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Asaf Bartov "The future of Wikipedia: challenges and prospects"
0.0
Περιγραφή

Ο Asaf Bartov (Head of Global South Relations της Wikimedia Foundation) μιλάει για το μέλλον της Βικιπαίδειας στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής (στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) Δευτέρα 15 Απριλίου, 14:00

 

Δίχασε όσο κανένα άλλο διαδικτυακό εργαλείο την επιστημονική και την μαθητική κοινότητα. Διαδόθηκε με γεωμετρική πρόοδο σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου. Κατέρριψε τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του εθελοντισμού. 11 χρόνια μετά, η Wikipedia, κάνει μια εκτίμηση της εντυπωσιακής της πορείας σε μια προσπάθεια να αυτοπροσδιορίσει το μέλλον της.

 

Η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου οι Φίλοι της Μουσικής έχει τη χαρά να φιλοξενεί τον Asaf Bartov, έναν διεθνούς φήμης γκουρού της Wikipedia, για μία ομιλία στη διάρκεια της πρώτης του επίσκεψη στην Αθήνα. Μέσα σε λίγες ώρες οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν κατευθείαν από την πηγή για τα άμεσα σχέδια της Wikipedia, και να απευθύνουν τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς τους στον ομιλητή, στο τέλος της εκδήλωσης.

 

Η διάλεξη θα γίνει στα αγγλικά.


Δείτε που παίζεται (0)

NOT Th: https://www.artandlife.gr/athens/events/asaf_bartov_the_future_of_wikipedia_challenges_and_prospects

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017