Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Απόστολος Καρακατσάνης έκθεση "flat drop fall flat"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Απόστολος Καρακατσάνης έκθεση "flat drop fall flat"

0.0
Περιγραφή
Η ΔΛ gallery παρουσιάζει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 την ατομική έκθεση του Απόστολου Καρακατσάνη με τίτλο "flat drop fall flat".

Ο ιστορικός Τέχνης και επίκουρος καθηγητής της ΑΣΚΤ Κώστας Ιωαννίδης σχολιάζει: "Οι χώροι που δημιουργεί ο Απόστολος Καρακατσάνης, οι απαλές πτυχώσεις της τρίτης διάστασης που προκύπτουν από την προσεκτικά μελετημένη αυτή διαδικασία δεν είναι τόσο προσβάσιμοι στο σώμα αλλά πιο πολύ στο βλέμμα. Το σφουμάτο τους όμως σε παράδοξο συνδυασμό με τη μηχανική αίσθηση που αφήνουν δεν επιτρέπουν στα έργα αυτά να βολευτούν στη μοντερνιστική θεωρία της ζωγραφικής του χρωματικού πεδίου του Clement Greenberg. [...]
Η ζωγραφική του Απόστολου Καρακατσάνη μ’ ενδιαφέρει γιατί δείχνει τελικά πως η καλλιτεχνική πράξη μπορεί να ξεπερνά τα κάθε είδους όρια που θέτει η θεωρία και η κριτική της τέχνης. Μπορεί να κάνει τα "είτε-είτε" "και-και". Στις μέρες μας ειδικά είναι τούτο μια σημαντική συνειδητοποίηση. Η εις βάθος κατανόηση δεν μπορεί να λαμβάνει υπ’ όψιν χοντροκομμένα διλήμματα. Βασίζεται πάντα στις λεπτές διαβαθμίσεις".

Εγκαίνια: Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 στις 20:00      

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020