Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική
Αντώνης Ρέμος, Τόλης Βοσκόπουλος
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Αντώνης Ρέμος, Τόλης Βοσκόπουλος
0.0
Περιγραφή

Ο Αντώνης Ρέμος, η σημαντικότερη λαϊκή φωνή της γενιάς του, είναι ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της τελευταίας δεκαετίας κατά την οποία έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών, έχει κατακτήσει με την δουλειά του το κοινό ενώ βρίσκει πάντοτε τον τρόπο να διαφοροποιεί την νυχτερινή διασκέδαση. Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά με sold out εμφανίσεις και ένα album γεμάτο επιτυχίες, που θεωρήθηκε δικαιολογημένα ο δίσκος της χρονιάς, Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τον ανεπανάληπτο Τόλη Βοσκόπουλο και τον φιλοξενεί στην πιο αγαπημένη μουσική σκηνή της Αθήνας, το Διογένης studio.

 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού, ο άνθρωπος που δημιούργησε σχολή και μας χάρισε μοναδικές ερμηνείες, επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση για να μας ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο των τραγουδιών του, όπως μόνο εκείνος ξέρει. Ο Αντώνης Ρέμος στα καλύτερα του υποδέχεται τον ανεπανάληπτο Τόλη Βοσκόπουλο και να μας προσφέρουν τις πιο βαθιές λαϊκές στιγμές τους. Εκπληκτικά τραγούδια, μοναδικές ερμηνείες, ιδιαίτερα μαγικές στιγμές σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

 

Στο πρόγραμμα του Διογένης Studio συμμετέχουν: το συγκρότημα των Όναρ, η Ευδοκία Καδή, η Μαλού, και ο Κώστας Δόξας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει για ακόμη μια χρονιά με εκπληκτικά αποτελέσματα ο Απόλλων Παπαθεοχάρης. Στο μπουζούκι ο μοναδικός Μανώλης Καραντίνης. Μαέστρος ο Ντίνος Γεωργούντζος.

Συντελεστές


Δείτε που παίζεται (0)

NOT Th: https://www.artandlife.gr/athens/events/antonis_remos_tolis_boskopoylos

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Παρασκευή - Σάββατο γενική είσοδος με ποτό στο μπαρ 15€, Κυριακή 10€

Φιάλη Παρασκευή - Σάββατο 180€, Κυριακή 160€.

Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017