Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Άντα Πετρανάκη "Τα τάματα του Ζάντμαν"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Άντα Πετρανάκη "Τα τάματα του Ζάντμαν"

0.0
Περιγραφή
Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών παρουσιάζει το project διαρκείας "Εντός/Εκτός" κατά το οποίο έργα φοιτητών και προσφάτων αποφοίτων της ΑΣΚΤ θα φιλοξενηθούν διαδοχικά ανά δεκαπενθήμερο στο χώρο ενός ανενεργού καταστήματος στο Μέγαρο Κωνσταντόπουλου, εντός της στοάς της οδού Πανεπιστημίου 44. Η επιμέλεια του project ανήκει στην ιστορικό τέχνης Χάρι Κανελλοπούλου.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν έργα με αφορμή αυτό το χώρο σε ένα σημείο της πόλης στα όρια ανάμεσα στο ιδιωτικό και το δημόσιο. Εντός μιας προστατευμένης "προθήκης", αλλά εκτός ενός συμβατικού εκθεσιακού χώρου, εντός του αστικού μικρόκοσμου μιας στοάς και εκτός του κεντρικού δικτύου της πόλης, σε ένα ζωτικό χώρο ανάμεσα στο "στεγασμένο" και το "υπαίθριο", οι καλλιτέχνες θα διερευνήσουν τη διαδραστική σχέση μεταξύ έργου και θεατή, διεκδικώντας το δημόσιο βλέμμα και την προσοχή προς την εικαστική δημιουργία.

Το έργο της Άντας Πετρανάκη "Τα τάματα του Ζάντμαν" αποτελεί την πρώτη εικαστική παρέμβαση στη στοά της Πανεπιστημίου 44, η οποία θα φιλοξενηθεί στο χώρο από τις 5 έως τις 16 Μαρτίου 2015.

"Τα τάματα του Ζάντμαν" είναι μία συλλογή απεικονίσεων ανθρώπινων βλεμμάτων που αναζητούν την ανταπόκριση στο βλέμμα του περαστικού θεατή. Στο μικρό, ημιφωτισμένο χώρο της στοάς, στήνεται μία εγκατάσταση όπου το ιδιωτικό αναμοχλεύεται με το δημόσιο και το οικείο συνυπάρχει με το απόκοσμο.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, στις 19:00.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021