Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Παιδί
"Άμλετ" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο θέατρο Τόπος Αλλού
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
"Άμλετ" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο θέατρο Τόπος Αλλού
0.0
Περιγραφή
"We know what we are, but know not what we may be"

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της παράστασης τον Ιούνιο στο φεστιβάλ FESTIZART 2018 (Γαλλία), η εφηβική θεατρική ομάδα του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, παρουσιάζει την παράσταση Άμλετ σε σκηνοθεσία Ισμήνης Πρωίου, στο θέατρο Τόπος Αλλού.

Η ανήσυχη γραφή του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και ο μαγικός κόσμος του Άμλετ αποτελούν έμπνευση για την συλλογική καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση 9 εφήβων επί σκηνής: αντλώντας υλικό από το κείμενο αλλά και από τα βιώματα, τις σκέψεις και τα όνειρά τους, η δημιουργική διαδικασία ολοκληρώνεται με την παρουσίαση της παράστασης στην Αθήνα.

Η παράσταση "Άμλετ" σε σκηνοθεσία Ισμήνης Πρωίου αποτελεί τη συμμετοχή του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Citizenship και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Erasmus Plus και του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με τη γαλλική κολλεκτίβα JE PARS A ZART (Montpellier). Η Ισμήνη Πρωίου παρακινεί τους εφήβους να δημιουργήσουν το δικό τους υλικό, εμπνεόμενοι από το κείμενο, αλλά και από αυτοσχεδιασμούς και θεατρικά παιχνίδια, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη θεατρικότητά τους!

Η παράσταση πραγματοποιείται χάρη στην ευγενική παραχώρηση του Θεάτρου Τόπος Αλλού.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος Ελεύθερη | Απαραίτητη προκράτηση*
*Για πληροφορίες και κρατήσεις: 210 5148366
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017