Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική
ADD 2019
DJ sets, Parties
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
ADD 2019
0.0
Περιγραφή
Το ADD, το μεγάλο φεστιβάλ της Αθήνας για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο, επιστρέφει στις 25 Μαΐου. Η δεύτερη έκδοσή του σηματοδοτεί την εξέλιξη της δημιουργικής σύμπραξης του six d.o.g.s με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2014 και συνεχίζεται δυναμικά.

Το Σάββατο 25 Μαΐου η Στέγη και το six d.o.g.s ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ADD 2019. Το ADD 2019 θα εκτείνεται σε τρία stages σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με τελευταίας τεχνολογίας ηχοσυστήματα και ειδικά σχεδιασμένες φωτιστικές και εικαστικές εγκαταστάσεις.

Το six d.o.g.s και η Στέγη επιμελούνται ένα πρόγραμμα που καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα του ηλεκτρονικού ήχου μέσα από DJ και Live Sets περισσότερων από 20 διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών, που εκτείνονται από καθιερωμένες μουσικές αξίες της φήμης των Deep Dish και της (Miss) Kittin, στη νέα σταρ στης σκηνής που ακούει στο όνομα Nastia κι από εκεί σε διαμορφωτές της club κουλτούρας, όπως οι Ben Klock, DVS1 και Detmann, και indie αγαπημένους όπως οι Kiasmos και Forest Swords.

Line up:
Âme Live / Anatolian Weapons / Angelo Ioakimoglu Live / Assumers Live / Athens Disco Kidz / Ben Klock / Christian Löffler Live / Deep Dish / Dimitris Petsetakis Live / Discosodoma Soundsystem / DVS1 / Dynamons / Etapp Kyle / Forest Swords Live / Gerd Janson / ΗΧΟΤΟΠίΑ Live / Kiasmos / Kittin / Marcel Dettmann / Miltiades Live / Mind Against / Nastia / Sworr. Live / Tendts Live / Territroy / Venus Volcanism & In Atlas Live /

Οι ώρες εμφάνισης ανά stage θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δείτε που παίζεται (1)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
Λεωφόρος Ποσειδώνος

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Προπώληση: 34€, 39€
Ταμείο: 44€

Προπώληση εδώ.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017