Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

9ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών "Τα 12 Κουπέ"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

9ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών "Τα 12 Κουπέ"

0.0 ( από 1 χρήστη )
Περιγραφή
Για 9η χρονιά, η Αμαξοστοιχία - Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ κινείται στους ρυθμούς των 17 ομάδων του 9ου Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών "Τα 12 Κουπέ".

Τον καθιερωμένο πια θεσμό εμπνεύστηκε και οργάνωσε η Τατιάνα Λύγαρη με σκοπό την ανάδειξη, ενθάρρυνση και προώθηση νέων καλλιτεχνών της χώρας από όλες τις μορφές της Τέχνης.

Στη φετινή διοργάνωση το Θέατρο, ο σύγχρονος Χορός, και η Video Art έχουν την τιμητική τους μαζί με μουσικές αλλά και αφηγηματικές performances. Η κυρίαρχη θεματική των φετινών συμμετοχών δηλώνει τους προβληματισμούς και τις βαθύτερες ανησυχίες όχι μόνο των συμμετεχόντων αλλά γενικότερα των νέων σήμερα. Υπαρξιακές αναζητήσεις και αγωνίες σχετικές με την αποτύπωση του χρόνου, την έλλειψη και τη δυνατότητα ελέγχου του, τη συνύπαρξη, την ανθρώπινη επαφή, τη μνήμη, το άγχος, το υποσυνείδητο, την απελευθέρωση από φοβίες και ταμπού, τον έρωτα. Αναζητήσεις και τοποθετήσεις απέναντι σε διαχρονικά δίπολα όπως το σωστό και το λάθος, το παλιό και το καινούριο, η καταπίεση και η ελευθερία, η επιτυχία και η αποτυχία, η παιδική αθωότητα και η ενηλικίωση.

Εκτός από τον χώρο του New Wagon, το Φεστιβάλ επεκτείνεται και στα υπόλοιπα βαγόνια και την Αποβάθρα της Αμαξοστοιχίας, προσφέροντας σε καλλιτέχνες και επισκέπτες ένα πρωτοποριακό καλλιτεχνικό θέαμα και μία πρωτόγνωρη εμπειρία, όπου όλες οι Τέχνες συνυπάρχουν σ’ έναν απρόσμενο χώρο με απρόβλεπτο τρόπο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (13)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Απαραίτητη προϋπόθεση η προμήθεια δελτίων εισόδου. Έναρξη διανομής δελτίων εισόδου για τις performances της κάθε ημέρας από 7.00 μμ. στο ταμείο της Αμαξοστοιχίας. Μέγιστος αριθμός δελτίων εισόδου 3 ανά άτομο/ανά ημέρα βάσει διαθεσιμότητας θέσεων.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020