Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

7o Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

7o Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης

5.0 ( από 1 χρήστη )
Περιγραφή
Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα.

• Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, στις 17:00
Η ομάδα από την Ισπανία και Αργεντινή "La Canela teatro de títeres" παρουσιάζει κουκλοθεατρική παράσταση "Ο Σπόρος" ("La semilla"), που υλοποιείται υπό την αιγίδα και την επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Μια παράσταση κουκλοθέατρου, χωρίς λόγια, όπου πρωταγωνιστούν διάφορα αντικείμενα. 
Διάρκεια: 45 λεπτά.

• Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στις 12:00
Η ομάδα από την Ιταλία "Di Filippo Marionette" παρουσιάζει την παράσταση μαριονέτας "Kρεμασμένο από ένα νήμα" ("Appeso ad un filo"), που υλοποιείται υπό την αιγίδα και την επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Μια παράσταση με μαριονέτες, γεμάτη απλότητα και ποίηση. Οι μαριονέτες είναι
ζωντανές και έχουν την ικανότητα να μεταδίδουν συναισθήματα.
Διάρκεια: 50 λεπτά.

• Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 17:00 & Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, 12:00
Την παράσταση "Ιππόκαμποι, πειρατές, βαρκάδες, φεγγαρόλουστες γλυκόξινες καντάδες…" παρουσιάζει το Κουκλοθέατρο "Χαρχούτ" του Χρήστου Αυτσίδη. Μια παράσταση που μιλάει για τη ρύπανση της θάλασσας.
Διάρκεια: 60 λεπτά.

• Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στις 17:00  & Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στις 12:00 
Την παράσταση "Kαρτ Ποστάλ" (Postales) παρουσιάζει η οικογένεια comediants (Mel Pepiol, Blai Pepiol, Celia Salcedo και Joseve Pepiol) από την Ισπανία Proyecto Caravana. Μια παράσταση σε τρεις πράξεις για όλα τα ακροατήρια που μας λέει πόσο θαυμάσιο είναι να ταξιδεύεις.
Διάρκεια: 30 λεπτά

• Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 17:00 & Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 12:00
 Την παράσταση θεάτρου σκιών "To Τέρας των σκουπιδιών", μια τεχνική βασισμένη στον παραδοσιακό Καραγκιόζη του 18 ου και 19 ου αιώνα, παρουσιάζει ο Τούρκος καραγκιοζοπαίχτης Τσενκίζ Ουσέκ. Η παράσταση αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνεία των σαμανικών χαρακτήρων και των αυθεντικών παιχνιδιών του Καραγκιόζη σε συνδυασμό με τα παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας.
Διάρκεια: 50 λεπτά

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (7)

Εισιτήρια

10€ (ενήλικες), 8€ (παιδιά), 6€ (μέλη UNIMA)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020