Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

2ο Off Road Adventure Festival

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

2ο Off Road Adventure Festival

0.0
Περιγραφή
Το ταξίδι στην περιπέτεια συνεχίζεται με το 2ο Off Road Adventure Festival που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Markopoulo Park, στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2019. 

Το 1ο Off Road Adventrure Festival πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβρη του 2018 με αξιοσημείωτη επιτυχία, ανοίγοντας το δρόμο για την εδραίωση μιας αυθεντικής και πρωτότυπης έκθεσης για την off road δράση και περιπέτεια. 

Πρόκειται για τη μοναδική κατεξοχήν έκθεση στην Ελλάδα για τα SUV, Pickup & 4×4 οχήματα κάθε κατηγορίας, ένα ξεχωριστό φεστιβάλ για όλη την οικογένεια, που συγκεντρώνει σε ετήσια βάση όχι μόνο τα αγαπημένα μοντέλα, αλλά ολόκληρο τον κόσμο της Off – Road περιπέτειας σε έναν ιδανικό χώρο για τέτοιου είδους διοργανώσεις. 

Βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει τα νέα οχήματα αυτών των κατηγοριών σε στοχευμένο κοινό και να δώσει παράλληλα την ευκαιρία στους επισκέπτες να τεστάρουν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα στις ειδικά διαμορφωμένες χωμάτινες πίστες. Το Off – Road Adventure Festival συνδυάζει αρμονικά την ενημέρωση με την ψυχαγωγία, καθώς προσφέρει παράλληλα την ευκαιρία σε ολόκληρη την οικογένεια να περάσει ένα συναρπαστικό διήμερο στη φύση με πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Εκθέματα: Ελαφρά επαγγελματικά οχήματα τύπου pick up, SUV (Sport Utility Vehicles), Off road οχήματα, Off Road Μηχανές (enduro) - Trial, ATV, Ποδήλατα βουνού (mountain bikes), Οχήματα Camper, Τροχόσπιτα, Camping, Yoga, Ελαστικά, Λιπαντικά, Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ οχημάτων Off Road, Είδη camping, Αγωνιστικά Άλογα, Πεζοπορία, Αναρρίχηση, Πεζοπορία βουνού, Surf, Canoe-Kayak, Σκοποβολή.

Ο εκθεσιακός χώρος θα παραμείνει ανοιχτός και τις 2 ημέρες μέχρι τις 20:00 μ.μ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Από 4€

Προπώληση εδώ.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020