Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Φεστιβάλ

29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ''Νύχτες Πρεμιέρας''

29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ''Νύχτες Πρεμιέρας''

0.0
Περιγραφή
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας αγαπά και στηρίζει έμπρακτα το ελληνικό σινεμά από την πρώτη του έκδοση μέχρι σήμερα με μια σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων που αναδεικνύουν εγχώριες κινηματογραφικές ιστορίες και νέες φωνές του σινεμά, στη μυθοπλασία αλλά και το ντοκιμαντέρ.

Κάθε χρόνο, το ΔΦΚ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας φιλοξενεί πρεμιέρες ελληνικών ταινιών, εργαστήρια και masterclass για την εγχώρια κινηματογραφική ανάπτυξη και παραγωγή σε συνεργασία με σημαντικούς εθνικούς και ευρωπαϊκούς θεσμούς και τιμά σημαντικά πρόσωπα της κινηματογραφικής κοινότητας, αναδεικνύοντας το έργο Ελλήνων και Ελληνίδων δημιουργών με βραβεύσεις και αφιερώματα.

Το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου 2023.

Οι αίθουσες που θα φιλοξενήσουν τη φετινή διοργάνωση είναι: Δαναός Ι & ΙΙ, Ιντεάλ, Άστορ, Άστυ, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Παλλάς, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και Auditorium Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

*Πολλαπλοί χώροι διεξαγωγής εκδηλώσεων.
Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ενδεικτικό. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών, τις αίθουσες και πληροφορίες για τις ταινίες εδώ.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 στην περιοχή ΑΘΗΝΑ

Εισιτήρια

Δεν έχουν ανακοινωθεί.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo