Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Σινεμά
24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας "Νύχτες Πρεμιέρας"
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας "Νύχτες Πρεμιέρας"
0.0
Περιγραφή
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της πόλης επιστρέφει για 24η χρονιά, από τις 19 έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, πραγματοποιείται για περισσότερα από είκοσι χρόνια και μεταμορφώνει το κέντρο της Αθήνας σε μία δεκαήμερη κινηματογραφική γιορτή, με τις πιο συζητημένες πρεμιέρες της χρονιάς, μοναδικά αφιερώματα, πολυαναμενόμενα μουσικά φιλμ, την καλύτερη σοδειά των ετήσιων ντοκιμαντέρ αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως masterclass, συναυλίες, πάρτι, ειδικές προβολές και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Υπό την εποπτεία του καλλιτεχνικού διευθυντή, Λουκά Κατσίκα, και μιας δραστήριας και νεανικής ομάδας, το ΔΦΚ της Αθήνας θα παρουσιάσει, στην 24η διοργάνωσή του, περισσότερες από 100 νέες ταινίες μεγάλου μήκους απ’ όλο τον κόσμο αλλά και από την Ελλάδα, τρία διαγωνιστικά τμήματα, ειδικά αφιερώματα και προσεκτικά επιλεγμένες ελληνικές μικρού μήκους δημιουργίες. 

Οι 24ες Νύχτες Πρεμιέρας, θα θα ανοίξουν την αυλαία τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 (μόνο με προσκλήσεις).

Δείτε αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

NOT Th: https://www.artandlife.gr/athens/events/24o_diethnes_festibal_kinimatografoy_tis_athinas_nyxtes_premieras

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

5€: Η πρώτη απογευματινή προβολή (ώρα έναρξης έως 18:55)
6€: Οι υπόλοιπες προβολές 

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από την  ιστοσελίδα www.viva.gr και από τα φυσικά σημεία πώλησης: Κινηματογράφοι Δαναός, Όπερα, Ιντεάλ, Άστορ, καθώς και από το συνεργαζόμενο δίκτυο καταστημάτων Viva.gr. 

Οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν προσκλήσεις (μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου αριθμού) για τις προβολές του Φεστιβάλ τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, στο Γραφείο Τύπου του Φεστβάλ στον ημιόροφο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου (Ακαδημίας 42) από τις 12:00 έως τις 18:00. 

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017