Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Σινεμά

20ό Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

20ό Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος

0.0
Περιγραφή
20 χρόνια Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος, το κινηματογραφικό ραντεβού της άνοιξης που έγινε θεσμός.

Για την 20ή επέτειό του, το φεστιβάλ παρουσιάζει μια εξαιρετική επιλογή ταινιών και δραστηριοτήτων γύρω από το γαλλόφωνο κινηματογράφο. Για μια ακόμη χρονιά, έχει ετοιμάσει εκπλήξεις, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και, για πρώτη φορά, στην Κύπρο: ταινίες σε αβάν πρεμιέρ, ένα λαμπερό θεματικό τμήμα, ανανεωμένες και διαφοροποιημένες συνεργασίες που θα επιτρέψουν σε όλους να βρουν αυτό που τους ταιριάζει στο φεστιβάλ.

Θα μας παρασύρει στον ρυθμό των προβολών, των συναντήσεων με επαγγελματίες του κόσμου του κινηματογράφου, και των masterclass. Το Φεστιβάλ προσκαλεί τους σταθερούς αλλά και τους νέους φίλους του να ανακαλύψουν, μέσα από κλασσικά αριστουργήματα και ανέκδοτες ταινίες, το κόσμο του γαλλόφωνου κινηματογράφου. 

Αναλυτικό πρόγραμμα προβολών.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

• Δαναός Cinema: 6€, μειωμένη τιμή 5€
• Άστορ Cinema: 6€, μειωμένη τιμή 5€ (Για τις προβολές των επεισοδίων της σειράς Ο αλητάμπουρας (4 επεισόδια x 52’) και της συνέχειάς της Coincoin, το μούτρο και οι αδίστακτοι (4 επεισόδια x 52’) του Bruno Dumont: ενιαίο εισιτήριο των 12€)
• Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος: 5€
Για τα εργαστήρια κινηματογράφου για παιδιά (από 6 ετών) ≪Ο έξυπνος θεατής≫ που θα πραγματοποιηθούν στις 07.04.2019 στις 11.00’ ή στις 13.15’, στην αίθουσα Petit Prince, πριν και μετά την προβολή της ταινίας Ernest & Celestine: 12€/εργαστήρι (διάρκεια: 1 ώρα) & 15€ εργαστήρι + προβολή
Για το masterclass ≪Άρωμα, μόδα, μια γαλλική ιδιαιτερότητα≫ που θα πραγματοποιηθεί στις 03.04.2019, στις 18.00’: είσοδος ελεύθερη
Είσοδος ελεύθερη στις προβολές (με επίδειξη κάρτας): Δημοσιογράφοι & άνεργοι.
Για τα μέλη του Club IFG: Δύο εισιτήρια στη τιμή του ενός (με επίδειξη κάρτας)
• Παλλάς: Μόνο με πρόσκληση

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017