Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

1ος Πανελλήνιος διαγωνισμός νέων καλλιτεχνών Hip Hop

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

1ος Πανελλήνιος διαγωνισμός νέων καλλιτεχνών Hip Hop

0.0
Περιγραφή
Ο 1ος Πανελλήνιος διαγωνισμός νέων καλλιτεχνών Hip Hop που οργανώνει το Skills Festival θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 στο Κύτταρο Live Club στην Αθήνα.

Μια γιορτή του ελληνικού Hip Hop με μερικούς από τους καλύτερους νέους καλλιτέχνες της χώρας που θα διαγωνιστούν επί σκηνής για να διεκδικήσουν τα Skills Awards.

Ο Δημήτρης Πετσούκης γνωστός και ως Σκηνοθέτης, ιδρυτής, παραγωγός και στιχουργός των FFC θα βρεθεί κοντά μας μαζί με την συμμετοχή του Μήτσο Φου βασικός MC του συγκροτήματος Κοινοί Θνητοί για να πραγματοποιήσουν συναυλία με τραγούδια των FFC και όχι μόνο.

Η συναυλία θα διεξαχθεί μετά το πέρας της παρουσίασης των νέων καλλιτεχνών και πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την βράβευση των νικητών του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Νέων Καλλιτεχνών Hip Hop την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 στο Κύτταρο Live Club στην Αθήνα!

Διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες:
Abismo, Flow Noir, Golero, Dier ΡΜΔ, Μι Ταφ, Εισαγγελέας, Γιώργος Αντωναρόπουλος, Ahiko, Nomo, Risus Nox, Diverso, Darklight Mv, Fi Gama, Ravious, Μετέωρος Λόγος

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Τιμή εισιτηρίου για το κοινό: 10€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo