Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

1ο Φεστιβάλ Γενικής Γραμματείας Ισότητας

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

1ο Φεστιβάλ Γενικής Γραμματείας Ισότητας

0.0
Περιγραφή
1ο Φεστιβάλ Γενικής Γραμματείας Ισότητας

Η ισότητα στην κορυφή των Bράχων.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την υπέρβαση κάθε μορφής έμφυλων ανισοτήτων, που αποτελεί και το κύριο μέλημα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), αλλά και υπό το πρίσμα των γενικότερων δράσεων εξωστρέφειας της ΓΓΙΦ, διοργανώνεται το 1ο Φεστιβάλ για την Ισότητα των Φύλων, που συμπεριλαμβάνεται στο Πρόγραμμα του Θεάτρου Βράχων και θα διεξαχθεί στις 29-30/6/2018.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, είναι να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί το μεγαλύτερο δυνατό κοινό και ειδικά το νεανικό, που είθισται να στηρίζει ένθερμα τα Φεστιβάλ της χώρας μας, για το έργο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), μέσα από ποικίλες δράσεις, εκθέματα και ενημέρωση από τα στελέχη του για το σύνολο του έργου του, πλούσιο ενημερωτικό υλικό, προβολές, εισηγήσεις, θεατρικές και μουσικές παρουσιάσεις, που αντιμάχονται τις έμφυλες ανισότητες, αποστέλλοντας το ηχηρό μήνυμα υπέρ της έμφυλης ισότητας ως ουσιαστική παράμετρο εξυγίανσης των σχέσεων φύλου και συνάμα ως αθέατος αρμός για την κοινωνική μας συνοχή.

Σε αυτό το πλαίσιο και ενθαρρύνοντας το έργο των γυναικών δημιουργών και καλλιτεχνών, η 1η ημέρα του Φεστιβάλ αφιερώνεται σε νέες και πολλά υποσχόμενες καλλιτέχνιδες- τη Μαρίνα Σάττι με τις Fonέs και την Παυλίνα Βουλγαράκη. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια με την ιδιαίτερη χροιά, έρχεται με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις. Δίπλα της ο νέος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς και η Αφεντούλα Ραζέλη. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης και τις δύο ημέρες του Φεστιβάλ θα πλαισιώσουν οργανωμένες συζητήσεις που άπτονται σημαντικών πτυχών των έμφυλων ανισοτήτων και συγκεκριμένα, στις 29/6/2018 συζήτηση με θέμα την σεξουαλική παρενόχληση, υπό τον τίτλο: Δε με ''κολακεύεις''- Με παρενοχλείς! και στις 30/6/2018 συζήτηση με θέμα: Oι Όψεις των έμφυλων ανισοτήτων στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα λειτουργούν:
• Έκθεση από τη Βιβλιοθήκη Θεμάτων Ισότητας και Φύλου της ΓΓΙΦ
• Περίπτερα με φορείς και οργανώσεις σχετικές με την προώθηση της ισότητας των φύλων
• Περίπτερα με γυναικείους συνεταιρισμούς, ΚΟΙΝΣΕΠ και επιχειρήσεις γυναικών με τα προϊόντα τους

Αναλυτικό πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Στη Σκιά των Βράχων" 2018.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021