Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

16o Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας "Technotribalism" online

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

16o Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας "Technotribalism" online

0.0
Περιγραφή
Το 16ο Athens Digital Arts Festival, ανοίγει τις διαδικτυακές του πύλες.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διεθνή σκηνή ψηφιακής τέχνης, εγκαινιάζει την Online εποχή. Το ADAF, εξελίσσεται, γίνεται ακόμη πιο δημιουργικό και θα πραγματοποιηθεί και Online. Η νέα, ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα του ADAF ONLINE (online.adaf.gr), θα φιλοξενεί για δύο μήνες, καθημερινά, έργα καλλιτεχνών, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε όλους με ένα κλικ.

Το ADAF ONLINE, περιέχει έργα, τα οποία ο θεατής θα μπορεί να παρακολουθήσει on demand (στην διάθεση του κοινού από την αρχή του φεστιβάλ), αλλά και live streaming (έργα που θα προβάλλονται ζωντανά, σε καθορισμένες ημερομηνίες, τα περισσότερα εκ των οποίων, μετά την προβολή τους θα μένουν on demand στον ιστότοπο) ανάμεσα στα οποία και πολλές παγκόσμιες πρεμιέρες.

Το πρόγραμμα του ADAF 2020 είναι αποτέλεσμα επιλογής από περισσότερες από 5.500 καλλιτεχνικές προτάσεις που κατέθεσαν δημιουργοί προερχόμενοι από περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου.

Video Art, Animation, VR (360ο videos), Performances, Web Art, Games, Digital Image, Ομιλίες, Εργαστήρια, ADAF Kids για παιδιά & γονείς, Φεστιβάλ του Κόσμου, καθώς και Installation complementary videos, θα προβληθούν στο ADAF ONLINE.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Το Athens Digital Arts Festival, παρουσιάζει για πρώτη χρονιά τα δικά του βραβεία, τα ADAF AWARDS, συνδέοντας ακόμη περισσότερο καλλιτέχνες και κοινό. Καθ' όλη τη διάρκεια, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει τα αγαπημένα του έργα και στις 10 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και οι βραβευμένοι καλλιτέχνες.

Αξιοποιώντας τα αγαθά που μας παρέχει η τεχνολογία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανατροφοδοτούμε και ενώνουμε τους ανθρώπους μέσω μιας Online πλατφόρμας, γεμάτη τέχνη, τεχνολογία και επιστήμη! ADAF ONLINE, παρέχει την δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν τη μεγαλύτερη Technotribalism εμπειρία, με ασφάλεια.

Το μόνο που χρειάζεται για να γίνετε μέρος της ADAF ONLINE εμπειρίας είναι να κάνετε subscribe στο online.adaf.gr. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021