Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

16o Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας "Technotribalism" online

Μένουμε Σπίτι - Διάφορα, Άλλες δωρεάν εκδηλώσεις

16o Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας "Technotribalism" online

0.0
Περιγραφή
Το 16o Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), ο μακροβιότερος θεσμός για τη σύγχρονη ψηφιακή κουλτούρα στην Ελλάδα (est. 2005), εξελίσσεται και γίνεται και ONLINE.

H επόμενη μέρα είναι εδώ, το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival, αποφάσισε πως η 16η διοργάνωση του με τίτλο Technotribalism θα παρουσιαστεί και online. Μία αμιγώς διαδικτυακή διοργάνωση η πρώτη στην Ελλάδα, με τίτλο ADAF ONLINE | Technotribalism, θα λάβει χώρα από τις αρχές Ιουλίου έως και τον Σεπτέμβριο και θα είναι προσβάσιμη σε όλους μέσω διαδικτύου.

To ADAF ONLINE θα φιλοξενήσει έργα από τις κατηγορίες Video Art, Animation, VR (360ο video), Performances, Web Art, Games, Digital Image, Ομιλίες, Εργαστήρια, ADAF Kids για παιδιά & γονείς, και Φεστιβάλ του Κόσμου, τα οποία είναι δυνατόν να παρουσιαστούν σε ψηφιακή μορφή.

Με την θεματική του Φεστιβάλ "Technotribalism", πιο επίκαιρη από ποτέ στην περίσταση του κορονοϊού, όπου κάθε βιομετρικό και κάθε επιστημονικό δεδομένο έχει ζωτική σημασία, και κάθε ψηφιακό αποτύπωμα ικανοποιεί την πείνα της κοινωνικής απόστασης, το Φεστιβάλ θέλει να προάγει τη συλλογικότητα και την ανοικτότητα προς τη γνώση, την τέχνη και την επιστήμη ως ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία μπορούμε να στήσουμε το νέο μας κόσμο.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΑΘΗΝΑ
Καθημερινά 00:00 - 23:59

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020