Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Ομιλία "Οι Μεγάλες Σχολές των Ιωαννίνων – Ο Προεπαναστατικός Διαφωτισμός και ο Ηπειρώτικος Ευεργετισμός"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ομιλία "Οι Μεγάλες Σχολές των Ιωαννίνων – Ο Προεπαναστατικός Διαφωτισμός και ο Ηπειρώτικος Ευεργετισμός"

0.0
Περιγραφή
Οι εφημερίδες "Το Βήμα", "ΤΑ ΝΕΑ" και ο Δήμος Ιωαννιτών διοργανώνουν μια σημαντική εκδήλωση-ομιλία με θέμα "Οι Μεγάλες Σχολές των Ιωαννίνων – Ο Προεπαναστατικός Διαφωτισμός και ο Ηπειρώτικος Ευεργετισμός", η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 στις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων (Αγίας Μαρίνας 55).

Με στόχο την ανάδειξη της ηπειρώτικης ευποιίας, "Το Βήμα" και τα "ΤΑ ΝΕΑ" ανατυπώνουν την ιστορική έκδοση του 1930 "Τα Γιάννενα κι’ η Νεοελληνική Αναγέννηση (1648-1820)", η οποία θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 με την εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής".

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας. Θα ακολουθήσει ομιλία του δημάρχου Ιωαννίνων, κ. Μωυσή Ελισάφ.

Για τις "Μεγάλες Σχολές των Ιωαννίνων" και τον "Προεπαναστατικό Διαφωτισμό και τον Ηπειρώτικο Ευεργετισμό" θα μιλήσουν ο πρώην υπουργός κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, ο καθηγητής και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γεώργιος Δ. Καψάλης και η προϊσταμένη Διεύθυνσης της Ζωσιμαίας Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων κυρία Βάγια Οικονομίδη. Την ομιλία θα προλογίσει και θα συντονίσει ο διευθυντής της εφημερίδας "Το Βήμα", κ. Αντώνης Καρακούσης.

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020