Περιγραφή
Με ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων καλωσορίζει το φθινόπωρο ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου. Συναυλίες με δημοφιλή συγκροτήματα στα "Ταύρεια", κινηματογραφικές προβολές, χορωδίες και παραδοσιακά τραγούδια, ορχήστρες και παράσταση Καραγκιόζη.
Φθινοπωρινές εκδηλώσεις στο Μοσχάτο - πλ. Ηρώων Πολυτεχνείου (νέο τμήμα)
• Παρασκευή- Κυριακή 9-11 Σεπτεμβρίου: Κινηματογραφικές προβολές αφιέρωμα στις μεγάλες Ελληνίδες πρωταγωνίστριες. Θα προβληθούν οι ταινίες: "Η Λίζα και η άλλη" (9/9/16), "Οι κληρονόμοι" (10/9/16), και "Η νύφη το έσκασε" (11/9/16).
• Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου: Παράσταση Καραγκιόζη με το θέατρο Σκιών "Σκιές και γέλια".
• Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου: Συναυλία με έντεχνο, λαϊκό και παραδοσιακό πρόγραμμα "Από την Κρήτη ως το Βαρδάρη" με τον Ηλία Παλιουδάκη και το συγκρότημά του.
• Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου: Συναυλία με τη Χορωδία Ενηλίκων της Μουσικής Γωνιάς του Δήμου υπό τη διεύθυνση της Ειρήνης Κοντοσώρου με μικρασιάτικα τραγούδια, αλλά και με τα παραδοσιακά τραγούδια που παρουσιάστηκαν πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία στο Διεθνές Φεστιβάλ της Ρουμανίας.