Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2017
A
Εκθέσεις
-
Αλέξανδρος Ψυχούλης ατομική έκθεση "Πρωτόκολλο συλλογικής ζάλης"
Δωρεάν εκθέσεις
Ημερομηνίες
-
Κατηγορίες
Αλέξανδρος Ψυχούλης ατομική έκθεση "Πρωτόκολλο συλλογικής ζάλης"
0.0
Σύνοψη
Η νέα δουλειά του Αλέξανδρου Ψυχούλη με τίτλο "Πρωτόκολλο συλλογικής ζάλης" θα παρουσιαστεί αυτόν τον Νοέμβριο στην Γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου. 

Η ιδέα της "συμβιωτικής ευδαιμονίας" είναι το ερευνητικό πλαίσιο που ο καλλιτέχνης εργάζεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια τόσο με την ακαδημαϊκή του ιδιότητα όσο και με την καλλιτεχνική. 

Γνωρίζοντας πως έννοιες όπως η ευτυχία ή η ευδαιμονία δεν προσεγγίζονται κατά μέτωπο αλλά μέσα από φευγαλέες εκφάνσεις του βίου, ο Αλέξανδρος Ψυχούλης στήνει την νέα του "δοκιμιακή" έκθεση μελετώντας και τυπολογώντας την ιεροτελεστία του βολιώτικου τσιπουράδικου, μιας συμποσιακής συνθήκης με εντελώς ιδιαίτερη γαστρονομική ταυτότητα που μετρά σήμερα εκατό χρόνια εξέλιξης. Οι προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες για να οδηγήσουν τους συνδαιτυμόνες σε μια ψυχική ταύτιση, γίνονται ο άξονας στον οποίο ο καλλιτέχνης δομεί μια σειρά ιδιοσυγκρασιακών ερμηνειών με σκίτσα, ζωγραφικά έργα και γλυπτά.

Την ημέρα των εγκαινίων ο Αλέξανδρος Ψυχούλης θα δώσει μικρή διάλεξη συνοδεία τσίπουρου με τίτλο "Εννέα προϋποθέσεις για μια συλλογική κατάνυξη".

Εγκαίνια: 18 Νοεμβρίου 2016, 20.30
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επιλέξτε Κατηγορία
Επιλέξτε Ημερομηνία
Επιλέξτε Χώρο
Ταξινόμηση
Φίλτρα
Επικοινωνία Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017