Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΛΑΡΙΣΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Εκθέσεις
-
Έκθεση "Fashion Now"
Δωρεάν εκθέσεις
Ημερομηνίες
-
Κατηγορίες
Έκθεση "Fashion Now"
0.0
Σύνοψη
Το Σάββατο στις 17 Δεκεμβρίου εγκαινιάζεται η έκθεση "Fashion Now" στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Η έκθεση αποτελεί μια συνεργασία του μουσείου με το "Σωματείο Εικαστικών Λάρισας 8" και θα παρουσιάσει 18 έργα σύγχρονων Ελλήνων εικαστικών και σχεδιαστών με θεματικό άξονα το wearable art, την τέχνη που φοριέται.

Στόχος της έκθεσης είναι να προσελκύσει και να προβληματίσει το κοινό της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής, παρουσιάζοντας ένα παγκόσμιο πολιτιστικό φαινόμενο "Τη σχέση Μόδας και Μουσείου", θέτοντας το επίκαιρο ερώτημα: "Είναι η μόδα τέχνη; Και αν ναι, θα έπρεπε να εκτίθεται στα μουσεία;".

Το θεσσαλικό μπαλέτο πλαισιώνει την έκθεση με τη χορογραφία "Vogue", δίνοντας ζωή στα εκθέματα, ενώ παράλληλα φιλοδοξεί να μεταφέρει στο κοινό την αίσθηση μιας φωτογράφισης μόδας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η χορογραφία φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου, καλλιτεχνικού διευθυντή του μπαλέτου Γκες Μίχωφ.

Εκθέτουν οι: Ιωάννης Ρουμελιώτης, Orphans 1618, Ιφιγένεια Σδούκου, Ιωάννα Τερλίδου, Βιβή Τσιόγκα, Μαρία Παπαδημητρίου, Ελένη Ψύρρα, Νίκος Ποδιάς, Φώτιος Μπάλας, Δήμητρα Εξάρχου, Ζωή Ζηπέλα, Ναπολεάνα Νανούλη, Κατερίνα Ξυπολίτου, Ζωή Σεϊτάνη, Ραφαήλ Καστερούδης, Χριστίνα Ρουβολή, Κλειώ Παπαϊωάννου, Σύνθια Γεροθανασίου, Μαρία Γαλαζούλα.

Η επιμέλεια και ο συντονισμός της έκθεσης είναι της Αντιγόνης Καψάλη.
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επιλέξτε Κατηγορία
Επιλέξτε Ημερομηνία
Επιλέξτε Χώρο
Ταξινόμηση
Φίλτρα
Επικοινωνία Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017