Δωρεάν εκδηλώσεις στη Θεσσαλονικη

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε ενήλικες και στοχεύουν στην εξάσκηση του προφορικού λόγου.

Η έκθεση αποτελείται από δυο πίνακες μεγάλων διαστάσεων και μία σειρά από είκοσι δύο μικρότερα έργα, ζωγραφισμένα σε ξύλο.

Η έκθεση χαρακτηρίζεται από έναν κοινό θεματικό άξονα, την αδιάκοπη πάλη της ζωής να προσεγγίσει το φως.

Ψηφιακή έκθεση, που επιδιώκει να αναδείξει την ικανότητα της φωτογραφίας να αποδώσει τους ήχους ποικίλων ειδών μουσικής μέσω της εικόνας.

Η έκθεση έρχεται να μας δείξει τη μαγεία & τη δύναμη της γραμμής, σχέδια με μελάνι & κάρβουνο.

Φοιτητές του Τμ. Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Παν. Μακεδονίας παρουσιάζουν συνθέτες των αρχών του 20ου αιώνα και σύγχρονες δημιουργίες.

Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Ιανό.

Τα σεμινάρια θα συντονίζει η ψυχολόγος Χαρά Βλαχοδήμου.

Οι φωτογραφίες της έκθεσης προέρχονται από χειρόγραφα βιβλία που χρονολογούνται μεταξύ του 10ου και του 18ου αιώνα.

Ο Χώρος 18 και η Artis Causa Gallery σας προσκαλούν την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 στα εγκαίνια της έκθεσης "Δίκαιο και Τέχνη".

Το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης παρουσιάζει έκθεση που περιλαμβάνει όλες τις τελικές επιλογές/εργασίες, του εργαστηρίου του με θέμα “Ηome”.

Στο πλαίσιο της έκθεσης "Τιμή στον Τεριάντ - Hommage a Tériade", το Τελλόγλειο φιλοξενεί συναυλία Παλιάς Μουσικής.

Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Ιανό.

Τα εργαστήρια, απευθύνονται σε ενηλίκους που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τη λογοτεχνία, με εισηγητή τον Γιώργο Σανιδά.

Τα έργα της παρουσιάζουν έντονα ψυχογραφικό χαρακτήρα, είναι ανθρωποκεντρικά και εστιάζουν σε πλασματικές πραγματικότητες.

Παρουσίαση σειράς έργων της Alma Bakiaj με τίτλο "Not quite there" στον χώρο"Πωλητήριο".

Συμμετέχουν οι: Γ. Δαμιανού, Χ. Κοντοσφύρης, Δ. Μπαϊρακτάρη, Ο. Μπογδάνου, Άννα-Μαρία Σαμαρά, Χ. Σκούρτης, Μ. Χριστοπούλου.

Η εγκατάσταση εκτείνεται στην πόλη Μπάγκα της Νιγηρίας, όπου 2000 άνθρωποι άφησαν την τελευταία του πνοή από πυρά ισλαμιστών.

Στη σειρά έργων το υλικό του πηλού πλασμένο από την ώριμη φαντασία της γλύπτριας προσφέρει μια εικαστική εμπειρία ξεχωριστής αισθητικής.

loading