Διάφορες εκδηλώσεις στη Θεσσαλονικη

Ομιλητές: Χρυσούλα  Παλιαδέλη, Νικόλαος Τσινίκας, Έλλη Τσιρλιάγκου - Μέρτζιου, Δήμητρα Φουρκαλίδου.

Εστιάζει στις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες εξελίξεις στην τέχνη μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι δεκάδες συλλογές από ρούχα, αξεσουάρ, διακοσμητικά είδη και φυσικά καλλυντικά, εμπνέονται την Πασχαλινή περίοδο.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις Πασχαλινές αγορές τους πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις του Οργανισμού.

Με έμφαση σε κεραμική και ζωγραφική, έργα σύγχρονων - κλασσικών ζωγράφων, και αντίκες, θα λάβει χώρα η δημοπρασία του Myrό Antiques Hous.

Γονείς και μαθητές Λυκείου θα πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματα που τους απασχολούν για τον επαγγελματικό προσανατολισμό τους.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα κατοικίδια ζώα. Βασικά μαθήματα και συμβουλές για την καλύτερη προσαρμογή των μικρών ζώων δίπλα στον άνθρωπο.

Τα αγιορείτικα κρασιά Μυλοποτάμου συνδυάζονται με ένα μενού από γεύσεις και ανοιξιάτικα αρώματα, σχεδιασμένο από τον Πατέρα Επιφάνιο.

Με εισηγητή τον Γιώργο Κυτίδη, Σύμβουλο Υγείας, ο οποίος συμμετέχει εθελοντικά.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιάννης Σερβετάς, ραδιοφωνικός παραγωγός, ο Δημήτρης Φίστας, επιχειρηματίας και ο συγγραφέας.

Ομιλητές: Κυριακή Τσολάκη, Κωστής Ζαφειράκης, Κώστας Γιάντσιος.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο 2015.

Έκθεση Ζωγραφικής και Εικαστικές Εγκαταστάσεις, μπλεγμένα σ’ ένα παιχνίδι για τις αισθήσεις και τις ψευδαισθήσεις.

Η Άννα Παντελίδου παρουσιάζει χειροποίητα κοσμήματα δουλεμένα σε μέταλλο (αλπακά, ορείχαλκο, ασήμι).

Θα βρείτε πασχαλινά δώρα, λαμπάδες, κεράκια, πήλινα, διακοσμητικά, λουλούδια και πολλές ακόμα χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών.

Στο παζάρι θα διατίθενται χειροποίητες λαμπάδες, κοσμήματα και άλλες εορταστικές δημιουργίες κατασκευασμένες από τα παιδιά.

Βιωματικό σεμινάριο με θέμα τη συναισθηματική πείνα και εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης. Ομιλητές: Αιμιλία Αξιωτίδου, Νίκη Κούρτογλου.

Θα βρείτε: πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινά αυγά, διακοσμητικά κεριά, διακοσμητικά για το σπίτι, ρούχα καινούργια και μεταχειρισμένα, κ.α.

Μετά τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Παρίσι, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται για έναν άνευ προηγουμένου μαξιλαροπόλεμο.

loading