Διάφορες εκδηλώσεις στη Θεσσαλονικη

Το Φεστιβάλ Χορού φέτος προσφέρει τη δυνατότητα σε χορευτές και στο κοινό της πόλης να έρθει κοντά μέσω του σύγχρονου χορού.

Ένα δροσερό πικ-νικ, γεμάτο μουσική από γνωστά και ανερχόμενα μουσικά συγκροτήματα και ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

Τα φετινά «Θεοτόκια 2014» αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του δήμου, με πληθώρα καλλιτεχνικών δράσεων.

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής της Ελλάδας με διεθνή ακτινοβολία.

Μία ημέρα γεμάτη με επιδείξεις και διαγωνισμούς graffiti, street art, breakdance, street dance και action sports μαζί με συναυλίες και DJ sets.

Ομιλητές: Παναγιώτα Μπούρα, Αικατερίνη Παυλίτου, Αλεξάνδρα Τσιρογιάννη, Ιωάννης Γκουγκουρέκας, Αλέξανδρος Σαραντόπουλος κ.ά.

Η παράσταση που διαθέτει 52 ακροβάτες παγκόσμιας κλάσης, μουσικούς, χορευτές, κλόουν, τραγουδιστές και χαρακτήρες, στην Θεσσαλονίκη.

Η μεγάλη γιορτή της Χειροτεχνίας και του DIY για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη.

Το Κρουστόφωνο διοργανώνει τριήμερη κατασκήνωση με εργαστήρια κρουστών για μεγάλους και μικρούς.

Στόχος των συναντήσεων είναι η ανάδειξη των φιλοσοφικών σκέψεων ως μέσο αυτογνωσίας.

Η κορυφαία οινική εκδήλωση της Βόρειας Ελλάδας, θα φέρει κοντά μας τους Έλληνες οινοπαραγωγούς, καθώς και αρκετούς Κύπριους οινοποιούς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκθέσεις, συζητήσεις, παράλληλες εκδηλώσεις, προβολές, συναυλίες, σε περισσότερα από 20 σημεία της Θεσσαλονίκης.

loading