Διάφορες εκδηλώσεις στη Θεσσαλονικη

Στις 26 Απριλίου όλοι μαζί καθαρίζουμε μέσα σε μία μόνο ημέρα ολόκληρη την Ελλάδα - το περιβάλλον αξίζει τον σεβασμό μας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Recorded Memories - Καταγεγραμμένη μνήμη», συζήτηση με τους, Πάνο Κοκκινιά και Ανδρέα Τσονίδη.

Διοργάνωση: Τμήμα Γεωλογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, με στόχο να φέρει κοντά στο ευρύ κοινό την επιστήμη και τη σπουδή της Γεωλογίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν έργα από χαρτί, ακολουθώντας τη συγκεκριμένη τεχνική.

Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει εκθέσεις ζωγραφικής, θεατρικές παραστάσεις, χορό, τραγούδι, διάφορα εργαστήρια και δρώμενα, κ.α.

Το Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών του Α.Π.Θ. οργανώνει ημερίδα με θέμα "Η εκδοτική των κειμένων της νεοελληνικής γραμματείας".

Έκθεση βιβλίων με μεταφράσεις της Οδύσσειας στις 24 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παράλληλες εκδηλώσεις.

Διακοσμούμε τις υφασμάτινες τσάντες μας με τη βοήθεια της Στ. Κωτούλα και σεμινάριο κηπουρικής «Ανοιξιάτικη φροντίδα των φυτών μας».

Η Δημοτική, Εμπορική, Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς Α.Ε. Ο.Τ.Α.  οργανώνει την 28η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμαριάς.

Ιταλική βραδιά γεμάτη κέφι, φαγητό και μουσική, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά του Κέντρου Α.Μ.Ε.Α "Ο Σωτήρ".

Η σειρά συναντήσεων χρησιμοποιεί βιβλία, για να εισαγάγει τους συμμετέχοντες σε γοητευτικά μονοπάτια της σκέψης και της ψυχής τους.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων με δωρεάν μαθήματα χορού, εναλλακτικών τεχνικών κίνησης και χορευτικά δρώμενα από σχολές χορού και επαγγελματικές.

Ένα βασικό σεμινάριο που έχει σκοπό να μας δώσει τα απαραίτητα «εφόδια-εργαλεία» για τη βαθύτερη κατανόηση του κρασιού.

Με εισηγητές τους καθηγητές Θέτιδα - Παρασκευή Προδρομίδου και Χρήστο Ραγιόγλου.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις δραστηριότητες εταιριών, το εργασιακό τους περιβάλλον, τον τομέα στον οποίο είναι ενεργές κ.ά.

Τα κρασιά του κτήματος από την Νεμέα, θα δοκιμαστούν και θα συνδυαστούν με ένα ξεχωριστό μενού σχεδιασμένο από τον Νίκο Ισπυρούδη.

Εκπαιδευτικοί Κύκλοι Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης - Προγράμματα Προσωπικής Ανάπτυξης.

Τέσσερα δίωρα μαθήματα, με κοινό άξονα τον σύγχρονο ιστορικό στοχασμό.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενηλίκους που έχουν ειδικό ή ευρύτερο ενδιαφέρον για το Design, χωρίς προαπαιτούμενες γνώσεις.

10.000 m2/400 εκθέτες/190 εκδηλώσεις/ πάνω από 20 χώρες που εκπροσωπούνται/πάνω από 200 συγγραφείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

loading