Διάφορες εκδηλώσεις στη Θεσσαλονικη

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: περιπατητικές διαδρομές, εργαστήρια για παιδιά και ενηλίκους.

Mια εξαμελής ομάδα νέων της πόλης θα ζωγραφίσει και θα "γεμίσει" χρώματα την στοά του Notos Galleries.

Η θεματολογία που επιλέχθηκε και για τον φετινό κύκλο συναντήσεων αφορά στο ιστορικό μυθιστόρημα, με έμφαση στην ιστορία της πόλης.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο ψυχολόγος και συγγραφέας Γιώργος Ιωαννίδης όπως και η συγγραφέας του μυθιστορήματος.

Παρουσίαση βιβλίων «Οι Εφιάλτες του δήμιου Σανσόν» και «Είναι κάπου αλλού η γιορτή» του συγγραφέα Χρήστου Χαρτοματσίδη.

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής της Ελλάδας με διεθνή ακτινοβολία.

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με νέα σχολικά είδη ελληνικής κατασκευής και φιλικά προς το περιβάλλον.

Το μεγαλύτερο gaming event στα Βαλκάνια επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά στο περίπτερο δεκαεπτά για δέκα ημέρες.

Γνωριμία με τις τεχνικές και τις μεθόδους της συγγραφής, με μια νέα σειρά ειδικών μαθημάτων πάνω σε διαφορετικά λογοτεχνικά είδη.

Μία ημέρα γεμάτη με επιδείξεις και διαγωνισμούς graffiti, street art, breakdance, street dance και action sports μαζί με συναυλίες και DJ sets.

Η Μέρα με τα Χρώματα είναι μία γιορτή χαράς που διοργανώνεται από την ομάδα Sfina.

Οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τους καλύτερους Έλληνες και ξένους tattoo artists εν δράσει και θα μάθουν τα μυστικά της τέχνης τους.

Ομιλητές: Παναγιώτα Μπούρα, Αικατερίνη Παυλίτου, Αλεξάνδρα Τσιρογιάννη, Ιωάννης Γκουγκουρέκας, Αλέξανδρος Σαραντόπουλος κ.ά.

Η παράσταση που διαθέτει 52 ακροβάτες παγκόσμιας κλάσης, μουσικούς, χορευτές, κλόουν, τραγουδιστές και χαρακτήρες, στην Θεσσαλονίκη.

Η μεγάλη γιορτή της Χειροτεχνίας και του DIY για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη.

Στόχος των συναντήσεων είναι η ανάδειξη των φιλοσοφικών σκέψεων ως μέσο αυτογνωσίας.

Η κορυφαία οινική εκδήλωση της Βόρειας Ελλάδας, θα φέρει κοντά μας τους Έλληνες οινοπαραγωγούς, καθώς και αρκετούς Κύπριους οινοποιούς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκθέσεις, συζητήσεις, παράλληλες εκδηλώσεις, προβολές, συναυλίες, σε περισσότερα από 20 σημεία της Θεσσαλονίκης.

loading