Παιδικές εκδηλώσεις στην Αθηνα

Για να δείτε μόνο τις εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες για συγκεκριμένη ημέρα, επιλέξτε την στο ημερολόγιο που βρίσκεται αριστερά.

Μία σειρά παραστάσεων καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Σ. Χαρίδημου.

Η εκδήλωση είναι μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα και διοργανώνεται με σκοπό να απολαύσουμε την βόλτα μέσα στην ελεύθερη από αυτοκίνητα πόλη.

Ένα σωματικό εργαστήριο για παιδιά 5-8 ετών και γονείς, το οποίο αναδεικνύει και ενδυναμώνει τη σύνδεση του γονιού με το παιδί.

Το Μουσείο Ηρακλειδών διοργανώνει ένα κύκλο δύο δίωρων εκπαιδευτικών εργαστηρίων για μαθήτριες γυμνασίου. Εκπαιδευτικός: Βάσω Αμπλιανίτη.

Οι μικροί φίλοι του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου βλέπουν θέατρο και ψηφίζουν το αγαπημένο τους παραμύθι!

Θα ακολουθήσουν διαδραστικά παιχνίδια με τους εμψυχωτές Παύλο Κουτσολιάκο και Δέσποινα Φραγκή, αφήγηση παραμυθιού και θεατρικό παιχνίδι.

Στο πρόγραμμα Εικονικής Πραγματικότητας γίνεται περιήγηση στη χερσόνησο και την πόλη της Μιλήτου, όπως ήταν δύο χιλιάδες χρόνια πριν.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Δήμου Περιστερίου με τίτλο: "Κόκκινη Κλωστή δεμένη...".

Μία 3ήμερη ανοιξιάτικη γιορτή στον καταπράσινο κήπο του Μεγάρου!

Στο τελευταίο εργαστήρι τα παιδιά θα γιορτάσουν τον ερχομό του καλοκαιριού με χρώματα, παιχνίδια, φούσκες, παραμύθια και.... μια πισίνα!

Παράσταση που ετοίμασε η παιδική θεατρική ομάδα από το Στέκι του Παιδιού.

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι της «Μικρόπολις» θα μάθουν τα πάντα για τη σωστή και υγιεινή διατροφή.

Χορός, συζητήσεις, συναυλίες, θέατρο. Πολιτιστικές Ομάδες της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Ο.Φ.Ε.Π.Α.).

Κουκλοθέατρο, μουσικά παραμύθια, συναυλίες, χορευτικές παραστάσεις, θεατρικά δρώμενα και εκθέσεις εικαστικών.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν 11 εταιρικοί θίασοι με 10 βραδινές και μία παιδική σκηνή.

Τα σκαλιστήρια και τα φτυάρια θα είναι έτοιμα στα χέρια των παιδιών που θα φυτέψουν διάφορα φυτά αρωματικά και απλά στον κήπο του κέντρου.

Με σκοπό την ανάδειξη της σημασίας των αδόμητων χώρων για την άγρια ζωή και της συμβολής τους στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Προγράμματα με αντικείμενο τον ήχο, τον ηλεκτρομαγνητισμό, τη βιολογία, την αστρονομία, τα πειράματα, το θεατρικό παιχνίδι και τη φυσική.

Με ένα πανόραμα εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε περισσότερα από 14 κεντρικά σημεία, οι "Ημέρες Θάλασσας" μας καλούν να "Πάμε Πειραιά!".

Μέσα από παραμύθια και παιδικές ιστορίες, παιδιά 6-10 ετών ανακαλύπτουν πώς αποτυπώνεται η αρχιτεκτονική στο έργο του ΚΠΙΣΝ.

loading