Παιδικές εκδηλώσεις στην Αθηνα

Για να δείτε μόνο τις εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες για συγκεκριμένη ημέρα, επιλέξτε την στο ημερολόγιο που βρίσκεται αριστερά.

Πασχαλινό Bazaar και μαζί μια εορταστική εκδήλωση, αφιερωμένη στους μικρούς φίλους του Ιατρείου.

Με σκοπό την ανάδειξη της δημιουργικότητας των παιδιών και της εικαστικής έκφρασης μέσα από μια ποικιλία προσεγμένων εργαστηρίων.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα διαδραστικά τραπέζια-εκθέματα υπό την καθοδήγηση ειδικά εκπαιδευμένου καθηγητή.

Συμμετέχουν παιδιά από αθλητικούς συλλόγους του Δήμου Αθηναίων. Τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά τεχνητών μελών για ένα παιδί χωρίς άνω άκρα.

Πασχαλινά διηγήματα του Αλ. Παπαδιαμάντη, πασχαλινές κατασκευές, πασχαλινά παιχνίδια και κυνήγι κρυμμένων πασχαλινών αβγών.

18η Βιβλιαγορά και Πασχαλινό Παζάρι για την οικονομική ενίσχυση του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και των Φίλων.

Παράσταση με τεχνικές buranku, πλούσια σε εικόνες και εναλλαγές, φαντασία, χιούμορ, συγκινήσεις και φυσικότητα στην κίνηση της κούκλας.

Πρόγραμμα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης για χορευτές και μαθητές Δημοτικού - Γ’ κύκλος μαθημάτων και παραστάσεων 2014-2015.

Παιδικές θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών και αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο.

Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Ιανό.

Ξαναζωντανεύει μία σκληρή και όμορφη εποχή, τότε που αιλουροειδή με κοφτερά δόντια, γιγαντιαίοι βραδύποδες και μαμούθ κατοικούσαν στη Γη.

Πώς δημιουργήθηκε το Σύμπαν; Πώς εξελίσσεται και τι αλλάζει; Ποιες είναι οι πιθανότητες ύπαρξης ζωής εκεί έξω;

Μια μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο-cd του Γιώργου Φρατζολά.

Η Μαρία και η Σπυριδούλα περιμένουν τους μικρούς τους φίλους για να μοιραστούν μαζί τους τις παραδόσεις του Πάσχα.

Επαγγελματίες και χειροτέχνες από τον εικαστικό χώρο αλλά και από το χώρο της γεύσης θα μας παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Η "Μικρή Σκηνή" της οικογένειας Σοφιανού παρουσιάζει την ιστορία μιας Πασχαλίτσας διαφορετικής από τις άλλες! Παιδιά από 4 έως 10 ετών.

Εμπνευσμένες από τη συλλογή της Λ. Λαμπρέλλη «Δέκα κι ένα παραμύθια σοφίας για καιρούς κρίσης κι άλλων δεινών», από την “ομάδα ΕΝΑ”.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη και τους προάγγελούς της, τα χελιδόνια, φτιάχνοντάς τους μια φωλιά!

Χελιδόνια, πασχαλίτσες, πεταλούδες, λαγουδάκια και η μαμά που γιορτάζει τον Μάιο!!!

loading