Παιδικές εκδηλώσεις στην Αθηνα

Για να δείτε μόνο τις εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες για συγκεκριμένη ημέρα, επιλέξτε την στο ημερολόγιο που βρίσκεται αριστερά.

Οι επισκέπτες θα συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που θα τους εισάγουν στον κόσμο της παλαιοντολογίας και των απολιθωμάτων.

Μια ευκαιρία να γιορτάσετε την ευρωπαϊκή μέρα γλωσσών και να εξοικειωθείτε με τις ευρωπαϊκές γλώσσες μέσα από πολλές δράσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες διακεκριμένων καθηγητών, προκειμένου το ευρύ κοινό να έρθει σε επαφή με το επάγγελμα του ερευνητή κ.ά.

Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να ενεργοποιήσουν τη φαντασία τους και να λειτουργήσουν ομαδικά μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες.

Προβολή της ταινίας Free Birds με ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά και συγκέντρωση σχολικών ειδών από τους γονείς.

Παράσταση με δύο ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Για παιδιά από 2,5 έως 5,5 ετών.

Παράσταση με χιούμορ, μουσική, κούκλες και δύο ηθοποιούς προσφέρει τρυφερές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους. Για παιδιά 2,5-5,5 ετών.

Συγκινητικό παραμύθι που μας θυμίζει, πόσο σημαντικό είναι να τηρούμε τις υποσχέσεις μας, από την ομάδα Κουκλοθέατρου της Οικ. Σοφιανού.

Διασκευή του γνωστού παραμυθιού "Ωραία Κοιμωμένη". Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. Με τους: Α. Αρσένη, Α. Ευστρατιάδου, Χ. Πίτσα κ.ά.

Μια χαρούμενη και πρωτότυπη διασκευή του γνωστού παραμυθιού. Κείμενο- σκηνοθεσία- κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο.

Εκδήλωση με αφορμή τη βράβευση βιβλίου «Βεγγαλικά... ένα παραμύθι εμπνευσμένο από τα ποιήματα του Νίκου Εγγονόπουλου» του Αλ. Κυριτσόπουλου

Μια ιστορία για την έννοια των αλλαγών στη ζωή μας και της αληθινής φιλίας με πολύ μουσική και τραγούδια. Για παιδιά από 2,5 έως 6 ετών.

Άφθονο γέλιο με τον ελέφαντα και τον πίθηκο να σκαρώνουν ξεκαρδιστικές ζαβολιές στον Καραγκιόζη...

Κουκλοθέατρο - Μουσικό παραμύθι. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Φθινοπωρινές Γιορτές στην Πόλη" Αγίου Δημητρίου 2014.

Από τη θεατρική ομάδα Τόπι. Τα παιδιά, μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, συμμετέχουν ευαισθητοποιούνται, εκφράζονται, προτείνουν, δημιουργούν.

Το Θέατρο Λ. Κωνσταντάρας παρουσιάζει την παιδική, θεατρική παράσταση με τίτλο "Άριελ, η μικρή γοργόνα".

Ένας όχι πολύ γνωστός μύθος, που σας δίνεται η ευκαιρία να τον γνωρίσετε μέσα από μια θεατρική παράσταση. Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ παρουσιάζονται οι παραστάσεις: «Η Υπόσχεση», «Σιμιγδαλένιος», «Τελετή», «Υπό Έναν Όρο» κ.α.

Ο ΔΟΠΑΠ θα λειτουργήσει για την περίοδο 2014-2015 Ακαδημία εκμάθησης ποδοσφαίρου που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

loading