Παιδικές εκδηλώσεις στην Αθηνα

Για να δείτε μόνο τις εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες για συγκεκριμένη ημέρα, επιλέξτε την στο ημερολόγιο που βρίσκεται αριστερά.

Διαδραστικά παιχνίδια με θέμα το φως, εντυπωσιακές επιδείξεις πειραμάτων για το φως και τις οπτικές ψευδαισθήσεις, κ.α.

Τα παιδιά φτιάχνουν τον δικό τους ήρωα κόμικ ή κινουμένου σχεδίου από πηλό μέσα από μια μεγάλη γκάμα των αγαπημένων τους ηρώων.

Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Ιανό.

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Αφήγησης: Για τον μήνα Μάρτιο προσκεκλημένος είναι ο Diego Stirman από την Αργεντινή.

Τα Σαββατιάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, τα οποία συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Τα Κυριακάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα απευθύνονται σε νήπια και παιδιά του Δημοτικού (από 5 έως 12 ετών).

Οι δραστηριότητες που θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες περιλαμβάνουν επίδειξη πειραμάτων για το φως και τις οπτικές ψευδαισθήσεις.

Η διαδρομή θα είναι κυκλική με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι. Θα είναι ήπια με μικρές υψομετρικές διαφορές.

Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία αφιερώνει τον 3ο κύκλο του εργαστηρίου στο μαγευτικό ταξίδι της μετανάστευσης των πουλιών.

Δωρεάν παιδικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, γκαλά όπερας, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις κ.ά.

Τρία ελληνικά, λαϊκά παραμύθια με κουκλοθέατρο και ζωντανή μουσική από την ομάδα Μικρός Νότος.

Ένα εργαστήριο για ακούοντα και βαρήκοα / κωφά παιδιά ηλικίας 6-9 ετών.

Τι είδε ο Νταλί και έφτιαξε τα ρολόγια να λιώνουν; Ένα τυρί καμαμπέρ στο τηγάνι. Εικαστικό Workshop με την Σοφία Κυριακού.

Εικαστικό workshop βασισμένο στην έννοια του Χρόνου, με προσεγγίσεις από τον κόσμο της Τέχνης, που θα ολοκληρωθεί σε 10 δίωρα μαθήματα.

Πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 3-12 χρόνων και τις οικογένειές τους για να ανακαλύψουν τη σπουδαιότητα του πρωινού γεύματος.

Αφήγηση παραμυθιού με ζωντανή μουσική (κιθάρα, βιολί, ακορντεόν και κρουστά) και πρωτότυπες, μουσικές κούκλες. Για παιδιά από 3 ετών.

loading