Διάφορες εκδηλώσεις στην Αθηνα

Γιορτή γεύσεων και τέχνης στο ΣΕΦ με τους Ν. Ζωϊδάκη, Κ. Στανίση, Α. Δημητρίου, Λ. Αλκαίου, Β. Κονιτόπουλο, Ευριδίκη & Ραλλία, κ.α.

Στην Αίγινα, το νησί της φιστικιάς, πραγματοποιείται και φέτος, για έκτη συνεχή χρονιά, το Φεστιβάλ Φιστικιού.

Η μαγευτική παράσταση που διαθέτει 52 ακροβάτες παγκόσμιας κλάσης, μουσικούς, χορευτές, κλόουν, τραγουδιστές και χαρακτήρες, στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες διακεκριμένων καθηγητών, προκειμένου το ευρύ κοινό να έρθει σε επαφή με το επάγγελμα του ερευνητή κ.ά.

Ένα πενθήμερο πρόγραμμα με καλλιτεχνικά δρώμενα, μουσικές βραδιές, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις εικαστικών, σεμινάρια, κ.α.

Μια γιορτή του ποδηλάτου για να δοκιμάσουμε ποδήλατα και να συμμετέχουμε σε δραστηριότητες που θα μας φέρουν σε επαφή με έναν άλλο τρόπο ζωής

Στο Open Day θα δοθεί η δυνατότητα στα άτομα που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους, να λάβουν μέρος σε μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα περιήγηση.

Παρουσίαση των προγραμμάτων και γνωριμία με τον εισηγητή Κώστα Ιωαννίδη, εικαστικό.

Προβολή αποσπασμάτων ταινιών, ζωντανή μουσική και χορός.

Γιορτή Τσικουδιάς - Σύλλογος Κρητών, "Η τελετή" Δημοτική Θεατρική Σκηνή Γαλατσίου, Ηπειρωτών Αντάμωμα.

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων αποτελεί εισαγωγή στα βασικά Jazz Steps.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: συναυλίες, παραδοσιακούς χορούς, θέατρο σκιών, θεατρικές παραστάσεις, stand up comedy και έκθεση.

Η ποδηλατική ομάδα Ποδηλάτες Πειραιά - Piraeus Cyclists διοργανώνει ποδηλατοβόλτα μέχρι το Μοναστηράκι.

Εθελοντές φυσικοθεραπευτές και σπουδαστές φυσικοθεραπείας, μας ενημερώνουν για το τι είναι και τι μπορεί να προσφέρει η φυσικοθεραπεία.

Οι επισκέπτες θα συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που θα τους εισάγουν στον κόσμο της παλαιοντολογίας και των απολιθωμάτων.

Με τη Δήμητρα Μακρυγιάννη και τον Γαβριήλ Φωτόπουλο, εκπροσώπους της θεραπευτικής μεθόδου στην Ελλάδα.

Μαθήματα γνωριμίας με το Tango Argentino, κάθε Πέμπτη στις 20:00 στου Ψυρρή.

Μια ευκαιρία να γιορτάσετε την ευρωπαϊκή μέρα γλωσσών και να εξοικειωθείτε με τις ευρωπαϊκές γλώσσες μέσα από πολλές δράσεις.

To περιοδικό MBike και η TTL Trails-Bikeparks Construction, διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το διαγωνισμό Athens Pumptrack Challenge.

Ποδηλατοβόλτα soft από την Καλλιθέα μέχρι το Μοναστηράκι.

loading