Διάφορες εκδηλώσεις στην Αθηνα

Στη βόλτα μπορούν να συμμετέχουν αρχάριοι και παιδιά (9 ετών και άνω που μπορούν να περπατήσουν άνετα τόσες ώρες σε μονοπάτια).

Θα προβληθούν: "Zorba the Greek" του Μ. Κακογιάννη, "Ο Τελευταίος πειρασμός" του Μ. Σκορτσέζε και "Ο Χριστός ξανασταυρώνεται" του Ζ. Ντασέν.

Το SmartPark γιορτάζει τα 3α του γενέθλια με μία ξεχωριστή γιορτή με χιλιάδες μπαλόνια και φιλανθρωπικό σκοπό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: εκθέσεις, παράσταση κούκλας - μαριονέτας, συζήτηση, συναυλία, παζάρι ρούχων.

Περισσότερα από 600 είδη λουλουδιών και φυτών παρουσιάζονται στην Ανθοκομική Έκθεση που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων.

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας των Τεχνών του Δρόμου και της Ελεύθερης Έκφρασης στον Δημόσιο Χώρο.

Το σεμινάριο είναι προσανατολισμένο στην κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων του φωτογραφικού μέσου.

Το ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ. προβάλει το ντοκιμαντέρ "Η Σιωπηλή Σχολή - Μία αναδρομή στην ιστορία της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης".

Μια σειρά διαλέξεων, εστιάζοντας θεματολογικά, στην «Εικόνα της Πόλης».

Χαιρετισμός από τον Πρύτανη, ομιλία του καθηγητή της Νομικής Σχολής, Ν. Αλιβιζάτου και σύντομο μουσικό μέρος από την Παν. Χορωδία.

Ομιλία με θέμα: «Η ιστορία γράφεται με ΟΧΙ», ομιλητής ο Πρόεδρος του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός,  κ. Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης.

Αρώματα και γεύσεις της Κρήτης στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια όπου ασθενείς με καρκίνο του μαστού θα βελτιώσουν την εμφάνισή τους και την εικόνα εαυτού τους!

Με τίτλο "Laban-Aristotle: Zῷον (Zoon) in Theatre Πράξις (Praxis); Towards a methodology for movement training for the actor and in acting.".

Ομιλητής: Cino Zucchi, αρχιτέκτων, Καθηγητής αρχιτεκτονικής και πολεοδομίας στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μαζί με συντελεστές της παράστασης και συνεργάτες, θα μας μιλήσουν γι’ αυτή τη πολύ σημαντική δουλειά.

Μια γνωριμία με τα υλικά και τις συνταγές που συναντά κανείς στην κουζίνα του αρχιτέκτονα και ταυτόχρονα μια πρόσκληση για ένα γεύμα.

Θα μιλήσουν οι: Μίλτος Λογιάδης, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και Δημήτρης Λέκκας. Τραγουδούν η Καλλιόπη Βέτα και ο Ηλίας Λιούγκος.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στην εκδοτική δραστηριότητα των τριών Τραπεζικών Ιδρυμάτων που αποτελούν σήμερα την Alpha Bank.

Εργαστήριο όπου ερχόμαστε σε επαφή με την τεχνική της τρισδιάστατης εκτύπωσης.  Σύλληψη-σχεδιασμός: Βασιλική-Μαρία Πλαβού, Φώτης Σαγώνας.

loading