Διάφορες εκδηλώσεις στην Αθηνα

Πολλά παιχνίδια, ευφάνταστα δρώμενα, λαμπεροί καλεσμένοι, εκλεκτή χριστουγεννιάτικη αγορά και πλούσιες δραστηριότητες .

Σεμινάρια με διαφορετικά είδη χορού oriental, tribal fusion, Bollywood, διαλέξεις, διαγωνισμοί χορού και τέσσερις ξεχωριστές παραστάσεις.

Barraud (dentelles de metal), Σοφία Ζαράρη (κόσμημα, κολάζ/assemblage), Κατερίνα Ιωαννίδη (κόσμημα), Ανδρέας Κανελλόπουλος (κέντημα) κ.ά.

Μπορεί η τέχνη να γίνει φορέας μιας κοινής πολιτικής δράσης; Ένα συμπόσιο για τα καλλιτεχνικά και πολιτικά διλήμματα της Αν. Ευρώπης.

Τα Data Labs αποτελούν μια σειρά εννέα βιωματικών εργαστηρίων για την εξοικείωση των ερευνητών με την επανάσταση των ανοιχτών δεδομένων.

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» διοργανώνει bazaar με χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια, γλυκά, κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ.

Η Ανίτα Γρηγοριάδου μας περιμένει στο Public Συντάγματος για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου, με τίτλο “Δεύτερη Ζωή”.

Στο Bazaar θα βρείτε κοσμήματα, είδη δώρων, ζαχαρωτές λιχουδιές, βιβλία, είδη διακόσμησης, λευκά είδη, κ.α.

Μικροί – μεγάλοι γνωρίστε από τα μέσα το πιο όμορφο σημείο της πόλης και φτιάξτε ένα μοναδικό αστικό λεύκωμα.

Πρεσβείες συμμετέχουν με ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα όπου διαθέτουν παραδοσιακά προϊόντα των χωρών τους.

Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μεγάλες εκπλήξεις με πολλά είδη για χρήση κουζίνας, διακόσμησης, δώρων, κοσμημάτων, κ.α.

Ποικίλες εκδηλώσεις για μεγάλους και μικρούς από τον Δήμο Καλλιθέας, όλες με δωρεάν είσοδο.

Κινητοποίηση ενάντια στην κλιματική αλλαγή, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας δράσης, η Αθήνα "περπατάει για το κλίμα".

Με στόχο τη δημιουργία μιας Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας και την ενίσχυση του Σωματείου ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

Ο Γιώργος Καραμπελιάς, ορμώμενος από την έκδοση του βιβλίου του, "1821: Η δυναμική της Παλιγγενεσίας", σε μια σειρά σεμιναρίων.

Στην έκθεση παρουσιάζονται όργανα που βοηθούσαν -και βοηθούν ακόμη- στην παραγωγή των σχεδίων μέσα σε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο.

Για τη συγγραφέα και το έργο της θα μιλήσουν οι: Άλκη Ζέη, Αλεξάνδρα Ζερβού, Κυριάκος Ντελόπουλος.

Ο Δήμος Ζωγράφου και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών διοργανώνουν διήμερο δράσης αφιερωμένο στην καταπολέμηση του Sex Trafficking.

Hands on the Hoop. Σεμινάριο χορού με hula hoop για ενήλικες.

loading