Διάφορες εκδηλώσεις στην Αθηνα

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την προβολή της επετειακής παράστασης «Το Σύμπαν του Hubble».

Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει εφόδια στον υποψήφιο να αναδείξει το βιογραφικό του σημείωμα και τα ταλέντα του.

Ομιλητής ο μεταφραστής του βιβλίου και δάσκαλος του Βουδισμού Στράτος Κεχαγιόγλου.

Bazaar μόδας του σπουδαίου σχεδιαστή Laskaris με τίτλο: "Η μόδα συναντά την τέχνη" στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

Θα ανταλλάσσονται είδη ένδυσης και υπόδησης που έχουν συλλεχθεί κατά τη λειτουργία της Τράπεζας Χρόνου Δήμου Γαλατσίου.

Θα υπάρξουν δύο στρογγυλά τραπέζια: το πρώτο θα έχει τίτλο «Η οικογένεια-κορνίζα» και το δεύτερο «Η οικογένεια-βραχυκύκλωμα».

Η ομάδα της Google θα βρίσκεται στην Αθήνα για να προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση και υποστήριξη στη χρήση διαδικτυακών εργαλείων.

Ο J. Franzen θα συναντήσει το ελληνικό αναγνωστικό κοινό και θα συζητήσει με τον διακεκριμένο δημοσιογράφο και συγγραφέα Αν. Βιστωνίτη.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει Θέατρο - Χορό - Μουσική - Τραγούδι - Ζωγραφική - Κινηματογραφικές Προβολές κ.ά.

Ομιλητής: Gérard Berry, Καθηγητής του Collège de France. Προλογίζει ο Γιάννης Ιωαννίδης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ένα αφιέρωμα στο δέντρο και τον καρπό της ελιάς. Μια βραδιά με συζήτηση αλλά και γευσιγνωσία ελαιόλαδου.

Στην παρουσίαση του βιβλίου θα παραβρεθεί ο συγγραφέας Δημήτρης Δημητριάδης.

Η συνέντευξη του Αλέκου Λιδωρίκη με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Μακάριο Γ΄ στη Λευκωσία το Δεκέμβριο του 1972, στο Σπίτι της Κύπρο.

Mαραθώνιος εκδηλώσεων, παραστάσεων, συναυλιών, ομιλιών και συνευρέσεων πάνω σε οποιαδήποτε θεματική άπτεται του Ελαιώνα.

Οι επισκέπτες του Ημιμαραθωνίου και όλοι οι αθλητές, μπορούν να ενημερωθούν και να γνωρίσουν προϊόντα - υπηρεσίες γύρω από τον αθλητισμό.

Πολυαισθητικά εργαστήρια για ενήλικες, με χαμηλή όραση ή τυφλότητα και όσους αγαπούν το αστυνομικό μυθιστόρημα.

Ο Δημήτρης Χουλιαράκης και η Δήμητρα Κωτούλα θα διαβάσουν παλιά και νεότερα, δημοσιευμένα και αδημοσίευτα ποιήματά τους.

Διδάσκουν: Κορίνα Χρυσάιδου ή/και Γιώργος Χαρατζάς (Εταιρεία Θεάτρου X-act).

Ο επισκέπτης συμμετέχει σε πάρα πολλά διαφορετικά events και παράλληλα συζητάει, βλέπει τα νέα μοντέλα, ακούει ζωντανή μουσική, κ.α.

Ο κ. Κωστής Αιλιανός, Πρέσβυς ε.τ., παρουσιάζει και σχολιάζει το βιβλίο.

loading