Διάφορες εκδηλώσεις στην Αθηνα

Με αφετηρία την έρευνα γύρω από τους άστεγους της Αθήνας πραγματοποιείται μια διαφορετική περιήγηση στο κέντρο της πόλης.

Το φεγγάρι στη λογοτεχνία, τη λαογραφία και την επιστήμη. Η αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη ιστορεί έναν ύμνο για τη Σελήνη... με φόντο το φεγγάρι.

Θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια χορού, παραστάσεις, διαλέξεις, προβολή ταινιών, μπαζάρ, Διεθνής Διαγωνισμός Bollywood Dance, κ.α.

Μια έκθεση που ρωτάει και αναρωτιέται για τις πολλές όψεις του σύγχρονου εικαστικού κοσμήματος.

Η διαδρομή θα είναι κυκλική με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι. Θα είναι ήπια με μικρές υψομετρικές διαφορές.

Ειδικές εκδηλώσεις-παρουσιάσεις, στο πλαίσιο της έκθεσης του Βραβείου ΔΕΣΤΕ 2015 και των επιμέρους δράσεων των συμμετεχόντων καλλιτεχνών.

Απόφοιτοι των μουσικών σχολείων θα μιλήσουν για τις ιδιαιτερότητες των σχολείων αυτών και τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους.

Στην παρούσα ομιλία θα συζητηθούν θέματα όπως οι αγωνίες και οι ανάγκες των εφήβων, κ.ά. Ομιλητές: Παντελής Παπαδόπουλος, Βέρα Αθανασίου.

Εργαστήρια, masterclasses και σεμινάρια, διαλέξεις, προβολές, συζητήσεις, παραστάσεις, δρώμενα και εκπαιδευτικές εκδρομές.

Στο τριήμερο αυτό σεμινάριο, η Gaby Agis θα διδάξει τα πρώτα πέντε εισαγωγικά μαθήματα SRT.

Εικόνες μιας ζωντανής τοιχογραφίας επί σκηνής από το τσίρκο του Βιετνάμ, σε ένα ιδιότυπο θέαμα με μουσική, χορό και ακροβατικά.

Με λαϊκό και κρητικό γλέντι, μοναδικές συναυλίες, πλούσια events, πολλά πάρτι και πλούσια δώρα στα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Η Σίσσυ Δουτσίου διαβάζει ποιήματα της από την νέα ποιητική της συλλογή, στο οπτικό και ηχητικό περιβάλλον του Κενού Δικτύου.

Ομιλητές: Μ. Αθανασάκης, , Διδάκτωρ Φιλοσοφίας-Εκπαιδευτικός, Γ. Κουζέλης, Καθ.Παν. Αθηνών., - Μαρία Λούκα, Δημοσιογράφος κ.α.

Αποσπάσματα θα διαβάσουν: ο ηθοποιός Γεράσιμος Γενατάς και η τραγουδίστρια Μαρίνα (Μακρή).

Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η Τράπεζα Χρόνου Αγίου Δημητρίου & Αλίμου γεμίζει τις κρεμάστρες της με καλοκαιρινές ενδυμασίες!

"Η παράσταση των Συνέδρων" του 40ου Παγκόσμιου Συνεδρίου για την έρευνα του Χορού. Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού.

Κατά τη διάρκεια του "We’ll Meet Again" η Kunsthalle Athena θα αποτελέσει μια πλατφόρμα τριήμερων δράσεων με διαλέξεις, περφόρμανς, μουσική

Η συγγραφέας Μαρίνα Αλεξάνδρου θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα.

loading