Διάφορες εκδηλώσεις στην Αθηνα

Η διάσημη καναδή συγγραφέας Margaret Atwood συζητά με τον Θανάση Λάλα με θέμα «Δυστοπίες και η ελληνική επιρροή πάνω σε αυτές».

Street Food and Tunes, δεύτερη βραδιά με επιρροές από την Άπω Ανατολή και μουσικές από το "Δημήτρης Παπαδόπουλος Quartet".

Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει εφόδια στον υποψήφιο να αναδείξει το βιογραφικό του σημείωμα και τα ταλέντα του.

Το σεμινάριο θα παρουσιάσει ο Γιώργος Ρίζος, δρ ψυχολογίας Πανεπιστημίου Στρασβούργου.

Θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, χαρακτικής, κοσμήματος και κατασκευών κ.ά.

Στο αεροδρόμιο του Τατοΐου, πέρα από το air display, θα πραγματοποιηθούν fly in, εμπορική έκθεση, kids park για τους μικρούς φίλους, κ.α.

Το project περιλαμβάνει live performance, οπτικοακουστικό υλικό, καθώς και workshops που πραγματεύονται την πολιτική της χειρονομίας.

Ο πρώτος φετινός κύκλος με τίτλο "Τέχνες και Μουσική" περιλαμβάνει οκτώ σεμινάρια που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Ποδηλατοβόλτα με την ποδηλατική ομάδα Acharnai Ride μέχρι το Γκάζι.

Παραστάσεις, σεμινάρια, ταινίες μικρού μήκους κ.ά.

Σκοπός του digitized 14 είναι να έρθει σε επαφή, να ενημερώσει και να δώσει έμπνευση στην κοινότητα της ψηφιακής σχεδίασης.

Η Μάργκαρετ Άτγουντ, η διασημότερη πεζογράφος και κριτικός του Καναδά, βραβευμένη με Μπούκερ, θα βρεθεί στο Public Συντάγματος.

Θα γίνει εκτενής ανάλυση των μηχανών που χρησιμοποιούνται σήμερα, των τεχνικών γυρίσματος.

Αποσπάσματα του έργου θα διαβάσουν ο Νίκος Διαμαντής, σκηνοθέτης, και η Δήμητρα Βλαγκοπούλου, ηθοποιός.

Αποκλειστικά στο Public Συντάγματος, η αγαπημένη συγγραφέας Πένυ Παπαδάκη, γιορτάζει την επανακυκλοφορία του μυθιστορήματός της.

Ομιλία της Καναδής συγγραφέως Margaret Atwood, επίτιμης διδάκτορος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας γιορτάζει στην Τεχνόπολη με installation, live performance και DJ set.

Μια συζήτηση με θέμα τις ιδέες που αποσκοπούν στο να μας οδηγήσουν όλους σε ένα καλύτερο μέλλον.

Εβδομάδα Ενημέρωσης, Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης για τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς στα ελληνικά μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, με τίτλο«Τα Πρόσωπα του Χρόνου».

loading