Διάφορες εκδηλώσεις στην Αθηνα

Σας προτείνουμε, πριν ξεκινήσετε για οποιαδήποτε εκδήλωση, να έρθετε σε επικοινωνία με τον χώρο διεξαγωγής για να επιβεβαιώσετε την πραγματοποίηση της.

Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες.

Θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια χορού, παραστάσεις, διαλέξεις, προβολή ταινιών, μπαζάρ, Διεθνής Διαγωνισμός Bollywood Dance, κ.α.

Στο τριήμερο αυτό σεμινάριο, η Gaby Agis θα διδάξει τα πρώτα πέντε εισαγωγικά μαθήματα SRT.

Με αφετηρία την έρευνα γύρω από τους άστεγους της Αθήνας πραγματοποιείται μια διαφορετική περιήγηση στο κέντρο της πόλης.

Συζήτηση για τη φωτογραφία και το φωτορεπορτάζ με ομιλητή τον Γιώργο Μουτάφη.

Μια έκθεση που ρωτάει και αναρωτιέται για τις πολλές όψεις του σύγχρονου εικαστικού κοσμήματος.

Εορταστικές εκδηλώσεις στη Δημοτική Ενότητα Ανθούσας που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του εορτασμού της Οσίας Ανθούσας.

Εργαστήρια, masterclasses και σεμινάρια, διαλέξεις, προβολές, συζητήσεις, παραστάσεις, δρώμενα και εκπαιδευτικές εκδρομές.

Σεμινάριο θεάτρου βασισμένο στο έργο του Θ.Ουάιλντερ "Η Μικρή Μας Πόλη". Σχεδιασμός – Υλοποίηση: Αθηνά Δελιάδη, ηθοποιός-σκηνοθέτις.

Η συγγραφέας Μαρίνα Αλεξάνδρου θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα.

Θα βρούμε: πετσέτες θαλάσσης, κουβαδάκια, ρακέτες, στρώματα θαλάσσης, λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού, ενδοϋφασμένες πετσέτες, κ.α.

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν επίδειξη πειραμάτων για το φως και τις οπτικές ψευδαισθήσεις, διαδραστικό εργαστήρι για παιδιά, κ.α.

Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Διοργάνωση Αρμενική Εθνική Επιτροπή.

Παρουσιάζονται οι νικητές του πιο έγκυρου παγκοσμίως βραβείου ντιζάιν, του Green Good Design Awards.

Οι λάτρεις της τέχνης του θεάτρου, του χορού, αλλά και του κινηματογράφου είναι καλεσμένοι να απολαύσουν μοναδικές παραστάσεις.

Παραδοσιακή μουσική από χώρες της Αφρικής με κρουστά, μουσικούς και παραδοσιακούς χορούς, φαγητά και χειροτεχνίες και face painting.

Οι φίλοι του gaming θα γιορτάσουν την αγαπημένη τους ασχολία σε τουρνουά, κονσόλες και PC, θα διαγωνιστούν, θα γνωρίσουν νέους τίτλους κ.ά.

loading