Διάφορες εκδηλώσεις στην Αθηνα

Όλοι θα γίνουμε μία παρέα και μαζί θα ψήσουμε τον παραδοσιακό οβελία, θα γευτούμε πασχαλινά εδέσματα, θα διασκεδάσουμε με τραγούδι, κ.α.

Η ταινία υπόσχεται ένα περιπετειώδες ταξίδι ανακάλυψης της εξέλιξης της ζωής στον πλανήτη μας μέσα από τα μάτια του Δαρβίνου.

Τα Public και η Lenovo σε συνεργασία με το EMEA.gr συνεχίζουν τη σειρά ενημερωτικών σεμιναρίων για startup επιχειρήσεις και επιχειρηματίες.

Η τεχνική Skinner Releasing (SRT) καλλιεργεί νέες δυνατότητες για το πώς θα κινηθούμε.

Οι συμμετέχοντες εμπνέονται από κείμενα ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος και, με βάση τη φωτογραφία, δημιουργούν έργα τέχνης με ποικίλα υλικά.

H διαδραστική έκθεση που δημιούργησε το CERN, έρχεται στο Ευγενίδειο για να φέρει το κοινό στην καρδιά του μεγάλου πειράματος.

O Αβραάμ Β. Γεοσούα θεωρείται ο σπουδαιότερος σύγχρονος Ισραηλινός συγγραφέας. Η εκδήλωση εντάσσεται στον κύκλο: Ελεύθεροι σκοπευτές.

Έκθεση-καταγραφή της ελληνικής graffiti & street art σκηνής, όπως αυτή αποτυπώνεται σήμερα στους δρόμους της Αθήνας και σε άλλες πόλεις.

Θα παρευρεθούν παράγοντες του Υπ.Πο., σύμβουλοι σε ευρωπαϊκά προγράμματα και ΕΣΠΑ, θεατρολόγοι, εκπρόσωποι της αγοράς και άλλοι.

Κύκλος 6 διαλέξεων με τον Τάκη Θεoδωρόπουλο. Μια περιήγηση στην Αθήνα του 5ου π.Χ. αιώνα, στο «ελληνικό θαύμα».

CHEAPART Resident, ένα πρόγραμμα υποστήριξης και προώθησης της σύγχρονης τέχνης μέσα από καλλιτεχνικές ομάδες, και επιμελητικές ενέργειες.

Το Design Lab Athens 2014 θα παρουσιάσει όλες τις νέες προτάσεις σε καινοτόμα υλικά, έπιπλα και αντικείμενα design.

Ένα συνέδριο αφιερωμένο στην εξέλιξη των ιδεών στον χρόνο.

Στις 26 Απριλίου του 2014 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς φωτογραφίας.

Ερευνητικό project που μελετά τη σχέση ανάμεσα στον χορό και στον εξωραϊσμό του φυσικού τοπίου και περιβάλλοντος.

Θα μιλήσει η Μαρία Πεσκετζή (σχολική σύμβουλος φιλολόγων). Ποιήματα θα διαβάσει η ηθοποιός Μιλένα Παρθενίου.

Ομιλητές: Μιχαήλ Πουλαντζάς - καθηγητής Πανεπιστημίου Ρώμης, Γεώργιος Φουντουλάκης - Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έξι εβδομάδες, οκτώ σύγχρονοι Έλληνες Kινηματογραφιστές, παραδίδουν από ένα 3ωρο masterclass Σκηνοθεσίας & Κινηματογράφου.

Διάλεξη του καθηγητή Μάνου Τσακίρη, LAB (Lab of Action & Body) Department of Psychology, Royal Holloway, University of London.

Ο Χρήστος Τερζίδης θα συνομιλήσει με τον Κωνσταντίνο Τζούμα.

loading