Διάφορες εκδηλώσεις στην Αθηνα

Το ευρωπαϊκών προδιαγραφών θεματικό πάρκο εγκαθίσταται στην Τεχνόπολη, μαζί με τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη...αυτοπροσώπως.

Με περισσότερα από 40 παιχνίδια, χειμερινά σπορ για μικρούς και μεγάλους, δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, κ.α.

Συμμετέχουν πάνω από 30 καλλιτέχνες με ζωγραφική, γλυπτική, performance, video art, αρχιτεκτονικές και ηχητικές εγκαταστάσεις.

Το πρώτο Ελληνικό κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες περιπέτειας.

Τριήμερο εκδηλώσεων συνδιοργανώνουν οι οργανώσεις Κέντρο Ζωής, PRAKSIS και Θετική Φωνή, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS.

Μια διαφορετική έκθεση που προβάλλει την τέχνη του χειροποίητου ανοίγει για το κοινό στις 28 Νοεμβρίου στο DUDU Loft στο Μεταξουργείο.

Διάλεξη της L. Dethiville, ψυχαναλύτριας: Η νεωτερικότητα του Winnicott - Η συμβολή του μεταβατικού χώρου στη δόμηση του κοινωνικού χώρου.

Το Μουσείο παρουσιάζει τη συλλογή με έργα, ντοκουμέντα, αναμνηστικά, αντικείμενα και υλικό προπαγάνδας του Βασίλη Κωνσταντίνου.

Πορεία μέσα από μονοπάτια σε μία διαδρομή, που μπορούν να συμμετέχουν αρχάριοι με μικρή εμπειρία και παιδιά (9 ετών και άνω).

Τεχνικό σεμινάριο με θέμα τις παραμέτρους αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του "Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος".

Το MIRfestival συμβαίνει στην πόλη εξασφαλίζοντας ένα χώρο αναπνοής της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Το εργαστήριο έχει σκοπό να εισάγει τους συμμετέχοντες στη διαδικασία παραγωγής μίας ταινίας μικρού μήκους χαμηλού προϋπολογισμού.

Ο Δήμος Περιστερίου θα πραγματοποιήσει μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014.

Το φετινό Christmas Market θα στηρίξει μεταξύ και άλλων φορέων το έργο της Πανελλήνιας Ένωσης Αγώνος Κατά Του Νεανικού Διαβήτη.

Με χριστουγεννιάτικα στολίδια, γλυκά, κοσμήματα, γούρια, ρούχα και αξεσουάρ.

Θα βρείτε είδη δώρων, ποικιλία γλυκών και ποτών (σπιτικών), πρωτότυπες συνθέσεις για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, βιβλία, κ.α.

Τις διάλεξεις δίνει η εικαστικός Κατερίνα Ζαχαροπούλου.

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, περπατάμε στον εθνικό δρυμό της Πάρνηθας, στο μονοπάτι που μας οδηγεί στη χαράδρα της Χούνης.

Το Συνέδριο περιλαμβάνει ομιλίες και συμπόσια με θεματικές από όλες τις περιοχές της φιλοσοφίας των επιστημών υπό την ευρεία έννοια.

loading