Διάφορες εκδηλώσεις στην Αθηνα

Μια παράσταση που αντιμετωπίζει με ακρίβεια όλα τα πολύπλοκα θέματα σχετικά με την αλόγιστη παρέμβαση του ανθρώπου στο περιβάλλον.

Συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριου οι εκδηλώσεις σε πλατείες, ανοιχτούς χώρους και θέατρα του ΟΠΑΝΔΑ.

Δημοσιεύματα του ελληνικού, τουρκικού, αγγλικού, κυπριακού και ομογενειακού Τύπου της εποχής, οπτικά ντοκουμέντα, αφηγήσεις θυμάτων, κ.ά.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Αγ. Δημητρίου παρουσιάζει σειρά εκδηλώσεων πολιτισμού, αναδεικνύοντας όλες τις μορφές της Τέχνης.

Η τέχνη και η αισθητική της πρωτεύουσας στο μικροσκόπιο, μέσα από μερικές από τις καλύτερες εκθέσεις σύγχρονης τέχνης στην Αθήνα.

Μια παράσταση που θα σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των παραισθήσεων με εξαφανίσεις και αιωρήσεις ανθρώπων.Δήμος Πεντέλης: Πολιτιστικός Σεπτέμβριος 2015.

Το σεμινάριο αυτό, απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να μειώσουν το άγχος που έχουν και να βελτιώσουν την υγεία τους.

O Tom Weinberger, μια διεθνής προσωπικότητα του χορού, έρχεται στην Αθήνα για ένα workshop στις 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου.

Τα Εργαστήρια Τέχνης λειτουργούν στο πλαίσιο των δράσεων Δημιουργικής Απασχόλησης ενηλίκων και παιδιών του Ν.Π.

Οι εκδόσεις Διόπτρα και τα Public μας προσκαλούν στην κεντρική παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα, “Μη με λησμόνει”.

Πορεία μέσα από μονοπάτια, σε μία διαδρομή που μπορούν να συμμετέχουν αρχάριοι και παιδιά (8-9 ετών και άνω).

Με ζωντανή, λαϊκή ορχήστρα, συνοδευόμενη από τους Γιώργο Σαρρή, Νάσια Κονιτοπούλου και Μαρίνα Βλαχάκη και παραδοσιακούς χορούς.

Συγκεντρώνουμε σχολικά είδη για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες.

Aegina Fistiki Fest 2015: εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους - 24-27 Σεπτεμβρίου.

Μία εγκατάσταση που συνοδεύεται από βίντεο και μία εικαστική δράση που αφορά στην πόλη της Ελευσίνας και το βιομηχανικό της τοπίο.

Πότισμα στον Υμηττό, στην περιοχή της Αιξωνής, με σκοπό τη δημιουργία νέων περιαστικών δασών.

Οι λάτρεις της μπύρας θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να απολαύσουν παγωμένες μπύρες από την ελληνική και διεθνή παραγωγή.

Θέατρο, μουσική, χορός, ειδικά αφιερώματα αφιερωμένα σε όλους όσους συμμετάσχουν.

Εργαστήρια Φωτογραφίας, Χειροτεχνίας, Κινηματογραφίας, Κεντητικής, Ραπτικής, Αγιογραφίας, Ζωγραφικής, Θεάτρου, Αγγειοπλαστικής και Χορού.

loading