Δωρεάν εκδηλώσεις στη Θεσσαλονικη

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης σε μία ανοιχτή συναυλία, με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών ανάγκης για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη.

Έργα του Μιρό, του Keith Harring και άλλων γνωστών ζωγράφων περιμένουν τα παιδιά να τα διαμορφώσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ένα κλοουνοπάρτυ, γεμάτο με μουσικοκινητικούς διαγωνισμούς, δοκιμασίες και πολύχρωμες μπαλονοκατασκευές.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας – δημοσιογράφος Γιώργος Στάμκος.

Θα πάρουν μέρος τα μουσικά σχήματα «Η παρέα του Τσιτσάνη», «Τομπουρλίκα», «Πριγκηπέσσα» και οι καλλιτέχνες Π. Ξανθόπουλος, A. Παντελή, κ.α.

Υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Μπουλούση. Τιμώμενος προσκεκλημένος ο Λευτέρης Μυτιληναίος που θα ερμηνεύσει επιτυχίες του.

Η παράσταση του ΚΘΒΕ, ανανεωμένη και εμπλουτισμένη με νέα τραγούδια, θα προσφέρει στους λιλιπούτειους θεατές του δωρεάν ψυχαγωγία.

Συμμετέχουν: Silvia Ivanova, Sevgi Urum, Branimir Karanovic, Vojo Pesterac, Jordanka Tenova, George Chakarov, Δημοσθένης Έππας, κ.ά.

Πρόκειται για τρεις νέους δημιουργούς, που το αποτέλεσμα της δουλειάς τους μοιάζει να έχει κάποιους κοινούς παρονομαστές.

Το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών συνεργάζεται φέτος μ’ αυτήν την ορχήστρα για μια συναυλία με μοναδικό πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις.

Τα παιδιά, θα ανακαλύψουν τα εκθέματα της έκθεσης και θα μάθουν τι ήταν το τηλεγράφημα και το τηλεγραφικό σύστημα.

Το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών συνεργάζεται φέτος με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης για μια συναυλία με πολλές εκπλήξεις.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει λογοτεχνική βραδιά αφιερωμένη στο βιβλίο του Ισίδωρου Ζουργού «Σκηνές από το βίο του Ματίας Αλμοσίνο».

Μήνα εκδηλώσεων για τη Νόσο Alzheimer, διοργανώνει η Alzheimer Ελλάς, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Alzheimer.

Έκθεση χαρακτικής του Εργαστηρίου Χαρακτικής της Σχολής Καλών Τεχνών της πόλης των Σκοπίων.

Ένα πολυδιάστατο, δυναμικό πρόγραμμα γεμάτο νέες δράσεις: εκθέσεις, εργαστήριο νέων καλλιτεχνών και έκθεση, κ.α.

Θα προβληθούν: Η υπογραφή, Η κλέφτρα των βιβλίων, Κι αν ζούσαμε όλοι μαζί, Μικρά Αγγλία.

Η ομάδα "Οι μικροί καραγκιοζοπαίχτες" μας προσκαλούν να παρακολουθήσουμε μια παράσταση Καραγκιόζη.

loading