Δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθηνα

Μελωδίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα που θα μας ταξιδέψουν.

Μια ξεχωριστή συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη για τα 150 χρόνια της πόλης του Λαυρίου.

Η Λένα Αλκαίου και ο Τάκης Σούκας ενώνονται στη σκηνή με αφορμή την επικείμενη δισκογραφική συνεργασία τους και ταξιδεύουν τους θεατές.

Διασκευή σε μορφή όπερας, σε σκηνοθεσία Βασίλη Ασημακόπουλου και σε μελοποίηση του συνθέτη Παναγιώτη Καρούσου.

Συμμετέχουν: Paul Cohn, Κατερίνα Αθανασίου, Γιώτα Αποστολοπούλου, Ανδρέας Βούσουρας, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Νίκος Γιαβρόπουλος κ.α.

Οι Los Dos o Mas επιστρέφουν ανανεωμένοι για ένα εκρηκτικό και κεφάτο live γεμάτο θετική ενέργεια και πάθος.

Μία από τις πιο γνωστές χορωδίες της Ανατολής, η "Taiwan Chorus in Kaohsiung City" από την Ταϊβάν επισκέπτεται την Αθήνα.

Η ζωγραφική ενότητα από δέκα έργα μεγάλων διαστάσεων που ολοκληρώθηκαν από το ζωγράφο κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου στο Παρίσι.

Η γκαλερί The Breeder με χαρά ανακοινώνει την ατομική έκθεση του πρώτου Resident δημιουργού, Ben Wolf Noam, στο Bios Ρομάντζο.

20 δημιουργοί συμμετέχουν σε μία έκθεση εμπνεόμενοι από την Αγία Γραφή.

Όπως μαρτυρά ο τίτλος, πηγή έμπνευσης αποτελεί το παιχνίδισμα του φωτός στο ανθρώπινο σώμα, στα αντικείμενα και τη φύση γενικότερα.

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου διοργανώνονται παραστάσεις θεάτρου σκιών και κινηματογραφικές προβολές.

Συμμετέχουν με έργα τους οι: Γιάννης Αδαμάκης, Αλεξάνδρα Αθανασιάδη, Διαμαντής Αϊδίνης, Βανέσσα Αναστασοπούλου, Γιώργος Αυγέρος, κ.ά.

Ο Δήμος Αιγάλεω, θέλοντας να ξαναφέρει τον κινηματογράφο στη γειτονιά μας όπως παλιά, οργανώνει προβολές σε ανοιχτούς χώρους και πλατείες.

Η νέα σειρά έργων του εικαστικού Δημήτρη Μουστάκη αποτελείται εξ' ολοκλήρου από δημιουργίες φιλοτεχνημένες με ακρυλικά σε καμβά.

Συναυλία με τον Θέμη Αδαμαντίδη σε ένα απολαυστικό, μουσικό πρόγραμμα.

Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορέσουν την ίδια μέρα να επισκεφθούν και το Μνημείο της Μάντρας Μπλόκου της Κοκκινιάς, να δουν την Πορτάρα, κ.α.

Το δώμα πάνω από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίου Δημητρίου, ανοίγει τις πόρτες του και προσφέρει δωρεάν σινεμά κάτω από τα αστέρια.

Νύχτες Κλασικής Μουσικής. Ένας θαυμάσιος τρόπος για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και να υποδεχτούμε το φθινόπωρο.

Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα, συναυλία του ποπ - ροκ συγκροτήματος «Ωρίωνες», αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελλάριο, κ.α.

loading