Δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθηνα

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν: Κώστας Πολυχρονόπουλος, Γιώργος Τσαρμπόπουλος, Τζέη Μέξης, Μάρω Κουρή.

Η έκθεση οργανώνεται για να τιμηθεί το έργο του Απόστολου Κυρίτση για τη συνεισφορά του στην ελληνική ζωγραφική.

Με τους: Ν. Τ. Γκίννερουπ: πολίτικη λύρα, τραγούδι, Χ. Βλέτση: ούτι, πολίτικο λαούτο, τραγούδι, Ν. Βαρελά: ντέφι, νταϊρές, τουμπελέκι.

Υλικά του φτηνά έπιπλα που συναντάμε σε σπίτια εργατών και do it yourself δομές στις οποίες μεταφέρει την αίσθηση του κατεπείγοντος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Νεοκλής Γαλανόπουλος (Συγγραφέας), Λαμπρινή Κουζέλη (Δημοσιογράφος) και Ευσταθία Τσιγκάνου (Μεταφράστρια).

Το art & life σας προσφέρει διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση "Απαγορεύεται η μουσική!" σε σκηνοθεσία Γκάυ Στεφάνου.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αμαρουσίου.

Το art & life σας προσφέρει προσκλήσεις για την οπερέτα "Η εύθυμη χήρα" την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015. Σκηνοθεσία: Βασίλης Νικολαΐδης.

Με τίτλο “101 Διδάγματα Ζωής”.

Στο εργαστήριο αυτό, τα παιδιά, 8-12 ετών, φτιάχνουν το καθένα το δικό του τέρας, και του ζωγραφίζουν ένα περιβάλλον ζωής.

Ψηλαφίζουμε μαζί τι μπορεί να σημαίνει σήμερα η λέξη «Πρόσφυγας» . Ένα ομαδικό ταξίδι με όχημα διαφορετικές μορφές τέχνης.

Σε αυτή την έκθεση θα παρουσιαστούν 12 έργα που δεν έχουν εκτεθεί ποτέ στο κοινό.

Δύο καλλιτέχνες που, ενώ προέρχονται από διαφορετικές γενιές, υπάρχει στη γραφή τους μια ιδιάζουσα, εικαστική συγγένεια και συνομιλία.

Το art & life σας προσφέρει διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ο Ιάσονας και το Χρυσόμαλλο Δέρας" στο Θέατρο Badminton.

Το art & life σας προσφέρει προσκλήσεις για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Που πήγαν τα ρούχα του Άι-Βασίλη" στη Μουσική Βιβλιοθήκη.

Το art & life σας προσφέρει διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Παιχνίδια εξουσίας" στο Studio Κυψέλης.

Ομιλητές: Νικόλαος Α. Ε. Καλοσπύρος, Πέτρος Μπούρας-Βαλλιανάτος, Γιάννης Χριστιανίδης, Παύλος Καλλιγάς, Μιχάλης Σιάλαρος κ.ά.

Η συζήτηση πραγματοποιείται με αφορμή την ελληνική έκδοση του βιβλίου “Το επιχειρηματικό κράτος” της Marianna Mazzucato.

Στόχος η ανάδειξη προβλημάτων διάγνωσης και συντήρησης των συλλογών πολιτιστικών φορέων και η ανταλλαγή απόψεων για την αντιμετώπισή τους.

Το art & life σας προσφέρει διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ριγκολιός το ταξίδι μίας ρίγας" για τις 28 και 29 Νοεμβρίου 2015.

loading