Δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθηνα

Μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης όπου η είσοδος κοστίζει μόνο μια χειρονομία αγάπης.

Στην Αίγινα, το νησί της φιστικιάς, πραγματοποιείται και φέτος, για έκτη συνεχή χρονιά, το Φεστιβάλ Φιστικιού.

Θα ακολουθήσει παιδική παράσταση με παιχνιδοτράγουδα και χορό για τα παιδιά.

100 γυναίκες που δάκρυσαν για τον ρατσισμό, γυναίκες από τις χιλιάδες που κλαίνε για όσους αποκλείονται από την κοινωνία ως "διαφορετικοί".

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες διακεκριμένων καθηγητών, προκειμένου το ευρύ κοινό να έρθει σε επαφή με το επάγγελμα του ερευνητή κ.ά.

Η έκθεση φιλοξενεί, με αλφαβητική σειρά, έργα από τις εικαστικούς Έφη Βερικίου, Μιλένα Δημητροκάλλη, Μαρία Διακοδημητρίου και Πένη Μαναβή.

Μια έκθεση αφιερωμένη στα 400 χρόνια από το θάνατο του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου.

Μια γιορτή του ποδηλάτου για να δοκιμάσουμε ποδήλατα και να συμμετέχουμε σε δραστηριότητες που θα μας φέρουν σε επαφή με έναν άλλο τρόπο ζωής

Οι κοινές καλλιτεχνικές εκφράσεις του ζωγράφου Απόστολου Πλαχούρη και του συγγραφέα του βιβλίου «more Veneto», Γεωργίου Γώτη.

Κάθε ζωγραφισμένη εικόνα κρύβει μια ιδιαίτερη σημασία που ερμηνεύεται από το σύνολο των στοιχείων της σύνθεσης.

Στο Open Day θα δοθεί η δυνατότητα στα άτομα που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους, να λάβουν μέρος σε μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα περιήγηση.

Το Μουσικοδρόμιο υποδέχεται τους Gadjo Dilo που έρχονται για να μας «ταξιδέψουν» μέσα από Gypsy Jazz και Swing μελωδίες α λα ελληνικά.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ τελούν υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου Ουζμπεκιστάν και του Δήμου Αθηναίων!

Την 1η ατομική του θεματική έκθεση ζωγραφικής, με τίτλο «Ποδηλάτου Εγκώμιο» παρουσιάζει ο Γιάννης Ζαχαράκης, στη γκαλερί του Black Duck.

Η Σχολή Φωτογραφικών Σπουδών "Όραμα" παρουσιάζει στο Booze Cooperativa την ετήσια έκθεση των σπουδαστών της με τίτλο "Μέσα μας".

Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Κύπρου παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση.

Παρουσίαση των προγραμμάτων και γνωριμία με τον εισηγητή Κώστα Ιωαννίδη, εικαστικό.

Ο Γιάννης Δενδρινός παρουσιάζει 15 έργα εμπνευσμένα από τη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. 

Προβολή αποσπασμάτων ταινιών, ζωντανή μουσική και χορός.

Ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο της ατμοσφαιρικής σύγχρονης jazz, μια διαίτερη μύηση στο συναίσθημα, μια βιωματική εμπειρία μυσταγωγίας.

loading