Δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθηνα

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα μουσειακής αγωγής για παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών.

Το φεγγάρι στη λογοτεχνία, τη λαογραφία και την επιστήμη. Η αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη ιστορεί έναν ύμνο για τη Σελήνη... με φόντο το φεγγάρι.

Βασισμένη στην "Πηνελοπιάδα" της Μάργκαρετ Άτγουντ, η πρωτότυπη αυτή βίντεο εγκατάσταση παντρεύει το ντοκιμαντέρ με τα εικαστικά.

Με σεβασμό στην παράδοση, αλλά και ανοιχτοί στον πειραματισμό, συνδημιουργούν ένα διαφορετικό και ήδη εδραιωμένο και δοκιμασμένο ήχο.

Ξεκινάει στη Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης η έκθεση "Τα Καλύτερα 2015". Μια επιλογή των καλύτερων έργων που εκτέθηκαν την περίοδο αυτή.

Μουσική - σατιρική παράσταση, με τον Παντελή Αμπαζή και το Ρένο Χαραλαμπίδη.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα για τη δημοτική βιβλιοθήκη του Α. Ι. Ρέντη.

Μια έκθεση που ρωτάει και αναρωτιέται για τις πολλές όψεις του σύγχρονου εικαστικού κοσμήματος.

Ειδικές εκδηλώσεις-παρουσιάσεις, στο πλαίσιο της έκθεσης του Βραβείου ΔΕΣΤΕ 2015 και των επιμέρους δράσεων των συμμετεχόντων καλλιτεχνών.

Απόφοιτοι των μουσικών σχολείων θα μιλήσουν για τις ιδιαιτερότητες των σχολείων αυτών και τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους.

Προβολή: «Όταν ο παππούς κι η γιαγιά δε λένε μόνο παραμύθια» και «Για τη γενιά του 1999: ο 20ος αιώνας τόσο κοντά μα τόσο μακριά».

Ένα ταξίδι στο χρόνο με μουσικές και αγαπημένα τραγούδια που σφράγισαν τον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Στην παρούσα ομιλία θα συζητηθούν θέματα όπως οι αγωνίες και οι ανάγκες των εφήβων, κ.ά. Ομιλητές: Παντελής Παπαδόπουλος, Βέρα Αθανασίου.

Από το Θέατρο Σκιών των Θανάση και Κώστα Σπυρόπουλου.

Η Νεανική Θεατρική Σκηνή του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος παρουσιάζει το έργο του Δ. Βυζάντιου "Η Βαβυλωνία".

Με λαϊκό και κρητικό γλέντι, μοναδικές συναυλίες, πλούσια events, πολλά πάρτι και πλούσια δώρα στα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Από το εργαστήρι υποκριτικής της ομάδας Εlephas. Work in progress. Διδασκαλία: Δημήτρης Αγαρτζίδης, Δέσποινα Αναστάσογλου.

Η Σίσσυ Δουτσίου διαβάζει ποιήματα της από την νέα ποιητική της συλλογή, στο οπτικό και ηχητικό περιβάλλον του Κενού Δικτύου.

Σηµαντικοί και διακριµένοι καλλιτέχνες από το χώρο της ζωγραφικής, ζωγραφίζουν µε θέµα το Γαλάτσι.

loading