Όλες οι εκθέσεις στην Αθηνα

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ τελούν υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου Ουζμπεκιστάν και του Δήμου Αθηναίων!

Η έκθεση περιλαμβάνει περίπου 50 ακουαρέλες, τρεις μεγάλες ξυλογραφίες και ένα γλυπτό, όλα από την προσωπική συλλογή του καλλιτέχνη.

100 γυναίκες που δάκρυσαν για τον ρατσισμό, γυναίκες από τις χιλιάδες που κλαίνε για όσους αποκλείονται από την κοινωνία ως "διαφορετικοί".

40 περίπου νέοι πίνακες. Διακρίνονται οι ενότητες: βουνοκορφές, φυλλωσιές - το φυτικό στοιχείο - και οι άνθρωποι ή το έμψυχο στοιχείο.

Το Booze παρουσιάζει το φωτογραφικό λεύκωμα της φωτογράφου Τζ. Λυκουρέζου, με τίτλο "Matera η Gη των βράχων", από τον εκδοτικό οίκο Δεσμός.

Η έκθεση φιλοξενεί, με αλφαβητική σειρά, έργα από τις εικαστικούς Έφη Βερικίου, Μιλένα Δημητροκάλλη, Μαρία Διακοδημητρίου και Πένη Μαναβή.

Την έκθεση διοργανώνουν, για φιλανθρωπικό σκοπό, οι ιατροί καλλιτέχνες, μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Οι κοινές καλλιτεχνικές εκφράσεις του ζωγράφου Απόστολου Πλαχούρη και του συγγραφέα του βιβλίου «more Veneto», Γεωργίου Γώτη.

Κάθε ζωγραφισμένη εικόνα κρύβει μια ιδιαίτερη σημασία που ερμηνεύεται από το σύνολο των στοιχείων της σύνθεσης.

Τρεις ζωγραφικές ενότητες, μέσα από τις οποίες ο δημιουργός έχοντας ως στόχο μία «ζωντανή» τέχνη μιλά για τον πολίτη του μόχθου.

Την 1η ατομική του θεματική έκθεση ζωγραφικής, με τίτλο «Ποδηλάτου Εγκώμιο» παρουσιάζει ο Γιάννης Ζαχαράκης, στη γκαλερί του Black Duck.

Η Σχολή Φωτογραφικών Σπουδών "Όραμα" παρουσιάζει στο Booze Cooperativa την ετήσια έκθεση των σπουδαστών της με τίτλο "Μέσα μας".

Η έκθεση παρουσιάζει ένα δείγμα της συλλογής της Λήδας Βαρδινογιάννη με έργα σημαντικών Ελλήνων ζωγράφων και χαρακτών του 20ου αιώνα.

Ο οργανισμός Altera Pars παρουσιάζει νέες ομάδες και δημιουργούς με σκοπό την ανάδειξη νέων προτάσεων στην καλλιτεχνική δημιουργία.

Οι σπουδαστές του Α΄ εξαμήνου του τομέα art + design του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. παρουσιάζουν την δουλειά τους.

Ο Γιάννης Δενδρινός παρουσιάζει 15 έργα εμπνευσμένα από τη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. 

Στους «Μονολόγους» η καλλιτέχνιδα ανοίγει ένα πεδίο γύρω από την αντιμετώπιση - ένταξη της ζωγραφικής στην εγκατάσταση. 

Έκθεση εικαστικών έργων τρισδιάστατης τεχνικής. Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Έκθεση αφιέρωμα στην σχεδιάστρια Infographics Ζωή Κατσιγιάννη.

Η έκθεση του διαγωνισμού της Red Design Consultants και του gr.design. Δεκάδες καλλιτέχνες, δημιούργησαν, ζωγράφισαν το δικό τους YoYo.

loading