Όλες οι εκθέσεις στην Αθηνα

30 έργα μικτής τεχνικής πάνω σε ξύλο, εμπνευσμένα από τα αρχαία ευρήματα της αυγής του ελληνικού πολιτισμού, τα κυκλαδικά ειδώλια.

Η έκθεση αποτελεί θεσμό και φιλοδοξεί να μεταδώσει στο κοινό τις τάσεις που διαμορφώνονται στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας.

Οι designers είναι καλλιτέχνες; Το αντίθετο ισχύει; Ποια είναι τα όρια μεταξύ τέχνης και design; Ο θεατής καλείται να διαμορφώσει άποψη.

Οι δημιουργοί συνδυάζουν τις οπτικές δυνατότητες του μέσου τους με τα δομικά στοιχεία που αντλούν από την πραγματικότητα.

Μαρία Ε. Παπαδημητρίου έκθεση "Lexicon" Η γραμμή, το χρώμα, το γράμμα.

Στο Θεάτρο Τέχνης της Φρυνίχου θα φιλοξενηθεί η έκθεση "Η Φρυνίχου στ’ Ανοιχτά" με έργα των Γιώργου Γυπαράκη και Γιώργου Χαρβαλιά.

Πρόσωπα της πόλης φωτογραφίζονται πλάι σε αγαπημένους τους για καλό σκοπό.

Έργα των Γιάννη Θεοδωρόπουλου, Λίζης Καλλιγά, Αλίκης Παλάσκα και Νίνας Παπακωνσταντίνου.

Βασισμένη στην ομότιτλη τετραλογία του Λώρενς Ντάρρελ. Ο καλλιτέχνης δημιουργεί μια εικαστική καταγραφή από στιγμιότυπα, εντυπώσεις.

Η ομάδα τέχνης “Σημείο” παρουσιάζει ομαδική έκθεση ζωγραφικής στη gallery genesis.

Μια βόλτα στα στενά της πλάκας, μέσα από προσωπικά βιώματα- ιστορίες αξιόλογων ανθρώπων μέσα από το χώρο των γραμμάτων και της τέχνης.

Μια έκθεση που μας ταξιδεύει στο συναρπαστικό κόσμο της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Έλληνες ζωγράφοι και γλύπτες αντλούν έμπνευση από τους σημαντικούς της τέχνης και μεταπλάθουν με προσωπική εσωτερικότητα και πνοή.

Οι καλλιτέχνες του Black Duck σε μια Χριστουγεννιάτικη συνάντηση με έργα και κατασκευές σε ειδικές τιμές.

Η "Ρευστότητα ΙΙ" είναι η συνέχεια μιας σειράς έργων που πραγματεύεται την θέση του ανθρώπου, μέσα στο κοινωνικό πλαίσιο.

Παρουσιάζονται πολύχρωμοι πίνακες με τάση προς την αφαίρεση, το χρώμα και τη μορφή.

Μία σύγχρονη, εικαστική έκθεση επτά νέων καλλιτεχνών, αποφοίτων και φοιτητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας.

Συμμετέχουν: Άσπα Στασινοπούλου, Στέλλα Καβαλλιεράτου, Διοχάντη, Ελένη Μυλώνα, Κυριάκος Μορταράκος, Ευγενία Αποστόλου, κ.ά.

Η εικαστικός φέρνει σε επαφή εσωτερικούς με εξωτερικούς χώρους, διερευνώντας τα όρια ζωγραφικής, εγκαταστάσεων και κατασκευών.

loading