Όλες οι εκθέσεις στην Αθηνα

Η έκθεση παρουσιάζει ένα δείγμα της συλλογής της Λήδας Βαρδινογιάννη με έργα σημαντικών Ελλήνων ζωγράφων και χαρακτών του 20ου αιώνα.

Το Booze παρουσιάζει το φωτογραφικό λεύκωμα της φωτογράφου Τζ. Λυκουρέζου, με τίτλο "Matera η Gη των βράχων", από τον εκδοτικό οίκο Δεσμός.

Τρεις ζωγραφικές ενότητες, μέσα από τις οποίες ο δημιουργός έχοντας ως στόχο μία «ζωντανή» τέχνη μιλά για τον πολίτη του μόχθου.

Στους «Μονολόγους» η καλλιτέχνιδα ανοίγει ένα πεδίο γύρω από την αντιμετώπιση - ένταξη της ζωγραφικής στην εγκατάσταση. 

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ τελούν υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου Ουζμπεκιστάν και του Δήμου Αθηναίων!

Οι σπουδαστές του Α΄ εξαμήνου του τομέα art + design του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. παρουσιάζουν την δουλειά τους.

40 περίπου νέοι πίνακες. Διακρίνονται οι ενότητες: βουνοκορφές, φυλλωσιές - το φυτικό στοιχείο - και οι άνθρωποι ή το έμψυχο στοιχείο.

Η έκθεση περιλαμβάνει περίπου 50 ακουαρέλες, τρεις μεγάλες ξυλογραφίες και ένα γλυπτό, όλα από την προσωπική συλλογή του καλλιτέχνη.

100 γυναίκες που δάκρυσαν για τον ρατσισμό, γυναίκες από τις χιλιάδες που κλαίνε για όσους αποκλείονται από την κοινωνία ως "διαφορετικοί".

Έργα που αγγίζουν την ανθρώπινη υπόσταση και όλες τις κοινωνικές πραγματικότητες και τα καθημερινά διλήμματα, μέσω της χρήσης βίντεο.

Την έκθεση διοργανώνουν, για φιλανθρωπικό σκοπό, οι ιατροί καλλιτέχνες, μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Η έκθεση φιλοξενεί, με αλφαβητική σειρά, έργα από τις εικαστικούς Έφη Βερικίου, Μιλένα Δημητροκάλλη, Μαρία Διακοδημητρίου και Πένη Μαναβή.

Οι κοινές καλλιτεχνικές εκφράσεις του ζωγράφου Απόστολου Πλαχούρη και του συγγραφέα του βιβλίου «more Veneto», Γεωργίου Γώτη.

Κάθε ζωγραφισμένη εικόνα κρύβει μια ιδιαίτερη σημασία που ερμηνεύεται από το σύνολο των στοιχείων της σύνθεσης.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Krystyna Kowalska / Iwona Lisocka-Fromm / Iwona Paulewicz. 

Έργα των: Jean-Michel Basquiat, Max Beckmann, Louise Bourgeois, Paul McCarthy, George Condo, Jim Dine κ.α. Επιμέλεια: Dieter Buchhart.

Την 1η ατομική του θεματική έκθεση ζωγραφικής, με τίτλο «Ποδηλάτου Εγκώμιο» παρουσιάζει ο Γιάννης Ζαχαράκης, στη γκαλερί του Black Duck.

Η Σχολή Φωτογραφικών Σπουδών "Όραμα" παρουσιάζει στο Booze Cooperativa την ετήσια έκθεση των σπουδαστών της με τίτλο "Μέσα μας".

9 καλλιτέχνες από διαφορετικά πεδία τέχνης συσπειρώνονται γύρω από το ίδιο ερέθισμα και μεταφέρουν την προσωπική τους οπτική για τη νύχτα.

Ο Γιάννης Δενδρινός παρουσιάζει 15 έργα εμπνευσμένα από τη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. 

loading