Όλες οι εκθέσεις στην Αθηνα

Η έκθεση παρουσιάζεται στο πλαίσιο της εκστρατείας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του Κοινού για τις Σοβαρές Παθήσεις του Δέρματος.

Η gallery genesis παρουσιάζει τον Didier Martin Γάλλο ζωγράφο και τον Αντώνιο Ρουσοχατζάκη, Έλληνα ποιητή και εικαστικό σε μία έκθεση.

Το τρίτο μέρος της τριλογίας που ξεκίνησε το 2012, εξετάζοντας την εικόνα της αναπαραστατικής ζωγραφικής στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Πρώτη φορά που το ζευγάρι συνεκθέτει και παρουσιάζει έργα του: 18 φωτογραφίες του Charles και 20 τελάρα και σχέδια της Kira.

Στις έντονες πινελιές της Χριστίνας Αδάμ διαφαίνεται η δύναμη του ταλέντου, απόρροια ενός γνήσιου, καλλιτεχνικού ενστίκτου.

H Γκαλερί Bernier/Eliades παρουσιάζει μία νέα ομαδική έκθεση γλυπτικής, σχεδίου και ζωγραφικής.

Στην έκθεση κυριαρχεί μια μεγάλη ενότητα με γλυπτικές καρδιές, οι οποίες μαζί με άλλα όργανα, φέρουν φωτογραφικές αναμνήσεις.

Ατομική έκθεση του David Gerstein με έργα επιτοίχιας γλυπτικής.

Η ζωγράφος επιχειρεί, μέσα από αυτά τα έργα, να εικονογραφήσει το συμπέρασμα των φιλοσόφων ότι "η τέχνη σώζει από τα δεινά της ζωής". 

Η Barbouttis ασχολείται με την παρατήρηση και την καταγραφή αντιδράσεων των ζώων που συναντά στα ταξίδια της.

Εκτυπώσεις φωτογραφικού αρχείου του ΕΟΤ σε ασημί ρετάλια δερμάτινων καθισμάτων υπερπολυτελών σπορ αυτοκινήτων.

Η Ιωάννα Πανταζοπούλου παρουσιάζει δύο γλυπτά, τα οποία θα μπορούσαν να εκληφθούν ως αποσυναρμολογημένα στοιχεία ενός εικονικού καλειδοσκοπίου.

Ανήσυχοι και όχι άυπνοι, αλλά αφυπνισμένοι οι σπουδαστές του Κέντρου Εφαρμοσμένων Τεχνών "Ορνεράκης" εκθέτουν τα έργα τους.

Έργα των: A. Bellstorf, M. Τom Dieck, S. Hommer, Ulf K, L. Hoven, Mawill, Anke, Feuchtenberger, Flix, J. Harder, R. Kleist κ.ά.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ένταξη της δημόσιας τέχνης στο πολεοδομικό περιβάλλον, στην αναβάθμιση του κτιρίου και του αστικού τοπίου.

Στην έκθεση, η αχρηστία των «πεταμένων» αντικειμένων γίνεται πρώτη ύλη στα χέρια του δημιουργού με φόντο διάφορα κεντήματα.

Έκθεση της Μίνας Παπαθεοδώρου Βαλυράκη και έκθεση στον αστερισμό της Μαρίας Κάλλας.

Έργα μικρών και μεγάλων διαστάσεων, ζωγραφισμένα αποκλειστικά με λάδι σε μουσαμά.

Με την εγκατάσταση αυτή ο Κωστής Σπανόπουλος διακωμωδεί τα καταναλωτικά μας ανακλαστικά και τη μαζικοποιημένη μεταμοντέρνα κοινωνία.

Ένα ταξίδι στο ελληνικό φως με εικόνες από τον Αρχαιολογικό Χώρο, παρουσιασμένο έξω από το όριο του.

loading