Όλες οι εκθέσεις στην Αθηνα

Σας προτείνουμε, πριν ξεκινήσετε για οποιαδήποτε εκδήλωση, να έρθετε σε επικοινωνία με τον χώρο διεξαγωγής για να επιβεβαιώσετε την πραγματοποίησής της.

Βασισμένη στην "Πηνελοπιάδα" της Μάργκαρετ Άτγουντ, η πρωτότυπη αυτή βίντεο εγκατάσταση παντρεύει το ντοκιμαντέρ με τα εικαστικά.

Ένα μικρό-μεγάλο ταξίδι στην πραγματικότητα, μέσα από "ψηφιακά θραύσματα του εαυτού της", όπως αυτά αποτυπώνονται στον καμβά.

Η έκθεση έχει ως κεντρικό σημείο της τη φύση, ένα επαναλαμβανόμενο θέμα στα έργο του, καθώς και την ελευθερία, την αγάπη και την ειρήνη.

Η ζωγραφική της είναι τρισδιάστατη και εμπνευσμένη από την άγνωστη ζωή των ωκεανών.

Ξεκινάει στη Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης η έκθεση "Τα Καλύτερα 2015". Μια επιλογή των καλύτερων έργων που εκτέθηκαν την περίοδο αυτή.

Σηµαντικοί και διακριµένοι καλλιτέχνες από το χώρο της ζωγραφικής, ζωγραφίζουν µε θέµα το Γαλάτσι.

Η θεματική ενότητα «Ρίζες-Roots» έχει δημιουργηθεί τα 5 τελευταία χρόνια και είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται στο σύνολό της.

Συμμετέχουν μεταξύ άλλων: Μαριλένα Αλιγιζάκη, Θανάσης Αναγνωστόπουλος, Αλεξάνδρα Αναγνωστοπούλου/Σοφία Γρηγοριάδου, Δήμητρα Ζερβού.

To Reboot showcase αποτελεί μια μίξη εικόνων, μουσικής και βίντεο, αισθητικής και τεχνολογίας.

Έργα των σπουδαστών του Εργαστηρίου Κεραμικής- Αγγειοπλαστικής της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.

Συμμετέχουν: David Blackmore, Sara Borga, Richard Müller, Μαριάνα Μπίστη, Μαρίνα Ξενοφώντος, Pil and Galia Kollectiv, Saul Williams.

Με δύο εγκαταστάσεις, προδρόμους της Μπιενάλε στην Αθήνα, εγκαινιάστηκε η έναρξη της, με τον συμβολικό τίτλο  "Ομόνοια".

Η γκαλερί παρουσιάζει την 7η ατομική έκθεση του εικαστικού, προβάλλοντας μια σειρά έργων από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο.

Παρουσιάζεται μια σειρά από επιλεγμένα έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας διαφόρων καλλιτεχνών.

Η Φρούμκιν εμπνέεται από σημεία που πέρασε ο άνθρωπος και άφησε το στίγμα του, στέφοντας το βλέμμα της σε θαλάσσια τοπία και ακροθαλασσιές.

Συλλογική έκθεση της πλατφόρμας του Contemporary Art Showcase Athens, εκεί που συναντώνται οι δυναμικές της σύγχρονης εικαστικής σκηνής!

Ο Δήμος Τρίπολης και το Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών - Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία" διοργανώνουν την έκθεση "Ματιές στην Επανάσταση του 1821".

Μία ομαδική έκθεση έργων τέχνης, ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας, τριάντα οκτώ Ελλήνων καλλιτεχνών.

Η συνύπαρξη του έργου και του βιβλίου στον ίδιο χώρο μεταμορφώνει την έκθεση σε ένα ανοιχτό, υπο-διαμόρφωση αρχείο λόγου, εικόνας και εννοιών.

loading