Όλες οι εκθέσεις στην Αθηνα

Έργα ξυλόγλυπτα με βασικό θέμα το καράβι. Τα άχρηστα αντικείμενα, συνθέτουν νέες δημιουργίες, διατηρώντας έτσι το αέναο της ύπαρξής τους.

Το concept της έκθεσης είναι φωτογραφίες που έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία με θέματα: πουλιά, δέντρα, λουλούδια, θαλάσσια πλάσματα.

Στα έργα αποτυπώνονται καταστάσεις διαχρονικές αλλά και φαινόμενα των καιρών, όπως τα παιδιά του πολέμου.

Η Κ. Παπαζήση αφιερώνει την εικαστική της πρόταση στο Σώμα και την Πόλη. Το φωτογραφικό κολάζ και η ζωγραφική είναι τα βασικά της εργαλεία.

Συμμετέχουν πάνω από 30 καλλιτέχνες με ζωγραφική, γλυπτική, performance, video art, αρχιτεκτονικές και ηχητικές εγκαταστάσεις.

Εκθέτουν οι: Λευτέρης Γιακουμάκης, Ειρήνη Δαπουλάκη, Δημήτρης Θεοδόσης, Mιχάλης Ηλιού, Λεωνίδας Καμπούρογλου, Μυρσίνη Μανέτα κ.ά.

Στις φωτογραφίες της έκθεσης αποτυπώνονται μοναδικές στιγμές από τραγουδιστές και ηθοποιούς την ώρα που βρίσκονται επί σκηνής.

Συμμετέχουν: Ανδρέας Αγγελιδάκης (Ελλάδα), Ronald Cornelissen (Netherlands), Keith Farquhar (UK), Brian Griffiths (UK), Sophie Jung κ.ά.

Τρίπτυχο από έργα φτιαγμένα με την ιδιοσυγκρασιακή τεχνική πλεξίματος κορδονιών που ο καλλιτέχνης έχει χρησιμοποιήσει σε παλιές δουλειές.

Μια φωτογραφική έκθεση του Goethe-Institut για τον αντίκτυπο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στους πολίτες.

Ο Στέλιος Χουστουλάκης ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία η οποία χαρακτηρίζεται από λήψεις πορτραίτου και καλλιτεχνικού γυμνού.

Η έκθεση περιλαμβάνει αντιπροσωπευτικά έργα του καλλιτέχνη, πολλά από τα οποία προέρχονται από ιδιωτικές συλλογές.

Το έργο της Ισμήνης Βογιατζόγλου-Σκληρού κινείται στο πεδίο του ρεαλισμού. 

Έκθεση φωτογραφίας των μελών της φωτογραφικής ομάδας Φωτοδυτικά με θέμα «Το ύφος μιας μέρας».

Το Transparentia είναι μια αφαιρετική καταγραφή του ανθρώπινου σώματος ως ερωτικού υποκειμένου.

Έργα της Λιθουανής Rolana Čečkauskaitė-Gkagka, της Λετονής Katerina Bildjuga-Lemodeti και της Εσθονής, δημιουργού κοσμημάτων, Kaia Saarna.

Ένα σύνολο από γλυπτά που έχουν δημιουργηθεί από φθηνά bibelot, καταστρέφοντας τον εφησυχασμό μιας μικροαστικής αισθητικής.

Η έκθεση φωτίζει το κοινωνικό και καλλιτεχνικό περιβάλλον της Κρήτης του 16ου αιώνα, στο οποίο διαμορφώθηκε η προσωπικότητα του Δομήνικου.

Φοιτητές των 4 Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας συναντιούνται στο City Link και δημιουργούν έργα τέχνης στο κέντρο της πόλης.

Ψηφιδωτά έργα, των μελών, που εστιάζουν στη σύγχρονη θεώρηση της ψηφιδωτής τέχνης, μέσα από διάφορες εκφραστικές προσεγγίσεις.

loading