Όλες οι εκθέσεις στην Αθηνα

Φοιτητές των 4 Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας συναντιούνται στο City Link και δημιουργούν έργα τέχνης στο κέντρο της πόλης.

Ψηφιδωτά έργα, των μελών, που εστιάζουν στη σύγχρονη θεώρηση της ψηφιδωτής τέχνης, μέσα από διάφορες εκφραστικές προσεγγίσεις.

Έργα της Λιθουανής Rolana Čečkauskaitė-Gkagka, της Λετονής Katerina Bildjuga-Lemodeti και της Εσθονής, δημιουργού κοσμημάτων, Kaia Saarna.

Παρουσιάζονται εικονογραφημένα, λαϊκά παραμύθια της συλλογής Γ. Γεωργαμλή όπως "Η Σταχτομάρω", το "Έπος του Διγενή Ακρίτα", κ.ά.

Ένα σύνολο από γλυπτά που έχουν δημιουργηθεί από φθηνά bibelot, καταστρέφοντας τον εφησυχασμό μιας μικροαστικής αισθητικής.

Η έκθεση περιλαμβάνει αντιπροσωπευτικά έργα του καλλιτέχνη, πολλά από τα οποία προέρχονται από ιδιωτικές συλλογές.

Το έργο της Ισμήνης Βογιατζόγλου-Σκληρού κινείται στο πεδίο του ρεαλισμού. 

Φιλοξενούνται οι "Η Βάπτιση του Χριστού" και "Η Άποψη του Όρους και της Μονής Σινά" που εκτίθενται μόνιμα στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης.

Ο Μιχάλης Οδυσσέας Γιακουμάκης και η Chili Art Gallery προσκαλούν το κοινό στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με σινική μελάνη σε ριζόχαρτο.

Το Transparentia είναι μια αφαιρετική καταγραφή του ανθρώπινου σώματος ως ερωτικού υποκειμένου.

Οι φωτογραφίες, βγαλμένες στην Αγία Ελένη Σερρών και το Λαγκαδά (2011-13), απαθανατίζουν την ιερή πράξη της πυροβασίας.

H έκθεση παρουσιάζει έργα με ζωγραφική, γλυπτική, κόσμημα, fusing, εικαστικό αντικείμενο, καθώς και δυο έργα του Salvador Dali.

Διάλεξη του Γιώργη Γερόλυμπου και έκθεση αρχιτεκτονικής φωτογραφίας.

Ο Στέλιος Χουστουλάκης ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία η οποία χαρακτηρίζεται από λήψεις πορτραίτου και καλλιτεχνικού γυμνού.

14 εμβληματικές φιγούρες - περσόνες σε μία έκθεση ζωγραφικής - γλυπτικής και video.

Η Κ. Παπαζήση αφιερώνει την εικαστική της πρόταση στο Σώμα και την Πόλη. Το φωτογραφικό κολάζ και η ζωγραφική είναι τα βασικά της εργαλεία.

Αφιερωμένη στην μνήμη του Αγίου μάρτυρα Constantin Brancoveanu (1654 - 1714), κυβερνήτη της Χώρας της Ρουμανίας κατά τη διάρκεια 1688-1714.

Το θέμα της έκθεσης είναι μια απόπειρα να προσεγγιστεί το κάποτε ζωντανό παρελθόν του δυτικού αεροδρομίου.

Συμμετέχουν οι: Ε. Παπαδοπετράκης, Π. Τσέλιος, Μ. Πεταλάς, Φ. Βάρθης, Χρ. Βελισσάρης, Γ. Σωτηρίου, Μ. Πολυδώρου.

Μεγάλων διαστάσεων χειρονοµιακά έργα, από διαδοχικά στρώµατα λαδιού που επικαλύπτονται µε λεπτοµερή σηµάδια από µελάνι.

loading