Όλες οι εκθέσεις στην Αθηνα

Ιδιότυπα ανατρεπτικά έργα, με αφορμή τη γνωστή μαρμάρινη κεφαλή νεανικής μορφής του 4ου αιώνα π.Χ. από την Τεγέα της Αρκαδίας.

Θα εκτεθούν 29 έργα μικτής τεχνικής της ζωγράφου με θέμα «Τα Λιμάνια μου».

Έργα εμπνευσμένα από τις αλλεπάλληλες ακτοπλοϊκές διαδρομές της ζωγράφου από την Αθήνα προς τα Χανιά και από τα Χανιά προς την Αθήνα.

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης του Athens Photo Festival. Εκθέτουν: Julia Borissova, Amy Friend, Julien Mauve, Ελένη Τσαμαδιά, κ.ά.

Στα πλαίσια του 2ου Κύκλου του Προγράμματος Φιλοξενίας Καλλιτεχνών και Προσωπικοτήτων της Τέχνης στην Αθήνα.

Ένα σκηνικό που θα μπορούσε να ανήκει σε ένα ιδιωτικό χώρο, παρακινεί τον θεατή να διαβάσει τις φράσεις-κείμενα πάνω στα κομμάτια χαρτιού.

Ο NEON και η Whitechapel Gallery παρουσιάζουν έργα 25 καλλιτεχνών, στη δεύτερη μεγάλη συνεργασία τους στην Αθήνα.

Η γκαλερί alma εγκαινιάζει τον καινούργιο της χώρο στην πόλη της Αθήνας με μια έκθεση ζωγραφικής του Κλεομένη Κωστόπουλου στις 28 Μαϊου.

Στην έκθεση παρουσιάζονται τρεις εγκαταστάσεις, ένα βίντεο και δύο έργα σε χαρτί.

Γλυπτά - εικόνες ανθρώπων οικείων του καλλιτέχνη, εκ του συνόλου των προσώπων, των συνιστώντων τον εσώτερο κόσμο, μέσα στον οποίο διαβίει.

Hemlock = κώνειο,  τιτλοφορείται η τελευταία δουλειά του Δημήτρη Ανδρεάδη ο οποίος παρουσιάζει την πέμπτη ατομική του έκθεση στη γκαλερί.

Προσεγγίζοντας τη ζωγραφική μέσα από τα περιθώρια της, αυτή είναι η ουσία αυτής της έκθεσης.

Έκθεση των Ν. Γιαξή, Π. Μώρη, Γ. Παπαδόπουλου, Ά. Πλέσσα, Σ. Σωκράτους και Μ. Χασάπη, υποψηφίων για το Βραβείο ΔΕΣΤΕ 2015.

Μία συνάντηση της φωτογραφίας με τη φιλοσοφία.

Τα έργα του εγείρουν ενστάσεις, που προϋπήρχαν αλλά όμως στην εποχή μας αναδεικνύονται σε ενδόμυχες κραυγές λύτρωσης.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει ομιλίες, έκθεση & συναυλία. Επιμέλεια αφιερώματος: Σ. Μεράκου, Β. Βράκα. Επιστημονική σύμβουλος: Β. Χριστοπούλου.

Ο Corona Borealis, και ο μύθος που τον συνοδεύει, αποτελεί έναν συμβολισμό που η καλλιτέχνιδα συσχετίζει με τους δικούς της "μύθους".

Έργα που αποτυπώνουν τοπία από τη Φολέγανδρο, τη Μήλο, τη Σίφνο, τη Τζιά, τη Σέριφο, τη Μάνη...

Η γκαλερί Αργώ μας εύχεται κάλο καλοκαίρι και μας προσκαλεί στην τελευταία έκθεση της περιόδου (χειμώνας 2014 - καλοκαίρι 2015).

Η έκθεση περιλαμβάνει εργασίες που αφορούν τους πέντε δήμους του ευρύτερου Πειραιά.

loading