Όλες οι εκθέσεις στην Αθηνα

Η έκθεση παρουσιάζει πορτραίτα ανθρώπων από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για μια σειρά από έργα που περιλαμβάνουν σχέδιο, ζωγραφική, γλυπτικές εγκαταστάσεις, εννοιολογικά έργα αλλά και βίντεο.

Επαναλαμβανόμενα μοτίβα, καρτουνίστικοι χαρακτήρες και ανθρώπινες φιγούρες συνθέτουν μια μικρή ωδή στη ζάχαρη.

Η θεματική ενότητα «Ρίζες-Roots» έχει δημιουργηθεί τα 5 τελευταία χρόνια και είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται στο σύνολό της.

Σηµαντικοί και διακριµένοι καλλιτέχνες από το χώρο της ζωγραφικής, ζωγραφίζουν µε θέµα το Γαλάτσι.

Οι "Διαδρομές Τέχνης" προσκαλούν το κοινό στην έκθεση"Όνειρο Ήταν". Ζωγραφική, Γλυπτική και Μικτή Τεχνική συναντιούνται σ’ έναν χώρο.

Ξεκινάει στη Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης η έκθεση "Τα Καλύτερα 2015". Μια επιλογή των καλύτερων έργων που εκτέθηκαν την περίοδο αυτή.

Βασισμένη στην "Πηνελοπιάδα" της Μάργκαρετ Άτγουντ, η πρωτότυπη αυτή βίντεο εγκατάσταση παντρεύει το ντοκιμαντέρ με τα εικαστικά.

Ένα μικρό-μεγάλο ταξίδι στην πραγματικότητα, μέσα από "ψηφιακά θραύσματα του εαυτού της", όπως αυτά αποτυπώνονται στον καμβά.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι εικαστικοί: Χ. Αυλωνίτου, Α. Γιαννακοπούλου, Φ. Γαλημίτου, Ν. Κατσικούλη, Ε. Μαραντινού και Ε. Νικολάκη.

Η έκθεση έχει ως κεντρικό σημείο της τη φύση, ένα επαναλαμβανόμενο θέμα στα έργο του, καθώς και την ελευθερία, την αγάπη και την ειρήνη.

To Reboot showcase αποτελεί μια μίξη εικόνων, μουσικής και βίντεο, αισθητικής και τεχνολογίας.

Συμμετέχουν με έργα τους οι: Γιάννης Αδαμάκης, Αλεξάνδρα Αθανασιάδη, Διαμαντής Αϊδίνης, Βανέσσα Αναστασοπούλου, Γιώργος Αυγέρος, κ.ά.

Συμμετέχουν μεταξύ άλλων: Μαριλένα Αλιγιζάκη, Θανάσης Αναγνωστόπουλος, Αλεξάνδρα Αναγνωστοπούλου/Σοφία Γρηγοριάδου, Δήμητρα Ζερβού.

Παρουσιάζεται μια σειρά από επιλεγμένα έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας διαφόρων καλλιτεχνών.

Η γκαλερί παρουσιάζει την 7η ατομική έκθεση του εικαστικού, προβάλλοντας μια σειρά έργων από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο.

Συμμετέχουν: David Blackmore, Sara Borga, Richard Müller, Μαριάνα Μπίστη, Μαρίνα Ξενοφώντος, Pil and Galia Kollectiv, Saul Williams.

Με δύο εγκαταστάσεις, προδρόμους της Μπιενάλε στην Αθήνα, εγκαινιάστηκε η έναρξη της, με τον συμβολικό τίτλο  "Ομόνοια".

Ο Δήμος Τρίπολης και το Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών - Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία" διοργανώνουν την έκθεση "Ματιές στην Επανάσταση του 1821".

Η Φρούμκιν εμπνέεται από σημεία που πέρασε ο άνθρωπος και άφησε το στίγμα του, στέφοντας το βλέμμα της σε θαλάσσια τοπία και ακροθαλασσιές.

loading