Όλες οι εκθέσεις στην Αθηνα

Τρίπτυχο από έργα φτιαγμένα με την ιδιοσυγκρασιακή τεχνική πλεξίματος κορδονιών που ο καλλιτέχνης έχει χρησιμοποιήσει σε παλιές δουλειές.

Ο Στέλιος Χουστουλάκης ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία η οποία χαρακτηρίζεται από λήψεις πορτραίτου και καλλιτεχνικού γυμνού.

Η έκθεση περιλαμβάνει αντιπροσωπευτικά έργα του καλλιτέχνη, πολλά από τα οποία προέρχονται από ιδιωτικές συλλογές.

Το έργο της Ισμήνης Βογιατζόγλου-Σκληρού κινείται στο πεδίο του ρεαλισμού. 

Η Κ. Παπαζήση αφιερώνει την εικαστική της πρόταση στο Σώμα και την Πόλη. Το φωτογραφικό κολάζ και η ζωγραφική είναι τα βασικά της εργαλεία.

Συμμετέχουν πάνω από 30 καλλιτέχνες με ζωγραφική, γλυπτική, performance, video art, αρχιτεκτονικές και ηχητικές εγκαταστάσεις.

Εκθέτουν οι: Λευτέρης Γιακουμάκης, Ειρήνη Δαπουλάκη, Δημήτρης Θεοδόσης, Mιχάλης Ηλιού, Λεωνίδας Καμπούρογλου, Μυρσίνη Μανέτα κ.ά.

Έργα της Λιθουανής Rolana Čečkauskaitė-Gkagka, της Λετονής Katerina Bildjuga-Lemodeti και της Εσθονής, δημιουργού κοσμημάτων, Kaia Saarna.

Το Transparentia είναι μια αφαιρετική καταγραφή του ανθρώπινου σώματος ως ερωτικού υποκειμένου.

H έκθεση παρουσιάζει έργα με ζωγραφική, γλυπτική, κόσμημα, fusing, εικαστικό αντικείμενο, καθώς και δυο έργα του Salvador Dali.

Συμμετέχουν: Ανδρέας Αγγελιδάκης (Ελλάδα), Ronald Cornelissen (Netherlands), Keith Farquhar (UK), Brian Griffiths (UK), Sophie Jung κ.ά.

Ένα σύνολο από γλυπτά που έχουν δημιουργηθεί από φθηνά bibelot, καταστρέφοντας τον εφησυχασμό μιας μικροαστικής αισθητικής.

Έργα ξυλόγλυπτα με βασικό θέμα το καράβι. Τα άχρηστα αντικείμενα, συνθέτουν νέες δημιουργίες, διατηρώντας έτσι το αέναο της ύπαρξής τους.

Το concept της έκθεσης είναι φωτογραφίες που έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία με θέματα: πουλιά, δέντρα, λουλούδια, θαλάσσια πλάσματα.

Στα έργα αποτυπώνονται καταστάσεις διαχρονικές αλλά και φαινόμενα των καιρών, όπως τα παιδιά του πολέμου.

Φοιτητές των 4 Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας συναντιούνται στο City Link και δημιουργούν έργα τέχνης στο κέντρο της πόλης.

Ψηφιδωτά έργα, των μελών, που εστιάζουν στη σύγχρονη θεώρηση της ψηφιδωτής τέχνης, μέσα από διάφορες εκφραστικές προσεγγίσεις.

Παρουσιάζονται εικονογραφημένα, λαϊκά παραμύθια της συλλογής Γ. Γεωργαμλή όπως "Η Σταχτομάρω", το "Έπος του Διγενή Ακρίτα", κ.ά.

Ο Μιχάλης Οδυσσέας Γιακουμάκης και η Chili Art Gallery προσκαλούν το κοινό στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με σινική μελάνη σε ριζόχαρτο.

Οι φωτογραφίες, βγαλμένες στην Αγία Ελένη Σερρών και το Λαγκαδά (2011-13), απαθανατίζουν την ιερή πράξη της πυροβασίας.

loading