Όλες οι εκθέσεις στην Αθηνα

Η Diane Katsiaficas είναι εικαστική αφηγήτρια, με προσανατολισμό σε ιστορίες και χώρους που σχετίζονται με την κοινωνική συνείδηση.

30 έργα σε τέσσερις ενότητες και διαφορετικά υλικά βάσης, τα οποία ανήκουν στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και σε ιδιωτική συλλογή.

Έργα τους εκθέτουν οι: Στέφανος Καμάρης, Μπάμπης Καραλής, Δημήτρης Πρωτόπαππας.

Ο πολυχώρος "Διέλευσις" παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Βασιλείου με τίτλο "Μεταβάσεις".

Πράγματα και αντικείμενα ενσαρκώνουν νοήματα, συναισθήματα και αφηγήσεις μέσα σε αφηγήσεις...

Τα έργα της ενότητας "Κιβωτοί" δίνουν την εντύπωση μιας διαρκούς μάχης σχήματος και χρωμάτων πάνω στην επιφάνεια του λευκού μουσαμά.

Το Beton7 παρουσιάζει την περφόρμανς "MHTyHR/RHyTHM" από τον Francesco Kiais, καθώς και έκθεση με performance video του καλλιτέχνη.

Επιλεγμένα ζωγραφικά και χαρακτικά έργα και σχέδια, τα οποία ανήκουν σε ιδιωτικές συλλογές και στο "Ίδρυμα Αικατερίνη Λασκαρίδη".

Ο φωτογράφος εστιάζει στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού του, ψηλαφώντας την προσωπική του διαδρομή και τους μηχανισμούς συγκρότησης του "Εγώ".

Ο Σταμκόπουλος κινείται τώρα προς μια πιο οργανωμένη, ώριμη ζωγραφική που αγκαλιάζει το τυχαίο μαζί με το δομημένο και το συστηματικό.

Απρόβλεπτοι, μη αναμενόμενοι συνδυασμοί, δίνουν γλυπτά μικρής κλίμακας, με σχέδιο ελεγχόμενο στην αρχή, που παίρνει όγκο και αλλάζει μορφές.

Κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες που έχουμε συναντήσει στα social media παρουσιάζει η γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Έργα εκθέτουν οι:Σταύρος Νιφλής / Κώστας Γρίσπου / Γιώργος Μέης (συνεργάτης Αγγελόπουλος Σπύρος) / Γιάννης Σκουλάς / Σέρτζιο Μαρτούτσι κ.α.

Με μία διπλή έκθεση, του Γ. Χαρβαλιά με τίτλο "All those structures!" και του Δ. Ζουρούδη, "Theosis and Terror", συνεχίζεται το eXploding.

Επιμέλεια – διοργάνωση της έκθεσης: Πασχαλίδου Μαρία. Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτριου Γεωργούλα.

Η ζωγράφος Ε. Δουφεξή-Κανέλλου και οι φωτογράφοι Π. Παγκρατίδης και Τζ.Κανέλλου με φωτογραφικές απόψεις, παρουσιάζουν 50 δημιουργίες τους.

Συμμετέχουν: Ελένη Σάκαλη-Λυδία Νακοπούλου-Γιώργος Σταυρόπουλος-Μαρία Ζιάκα-Μαίρη Μπακογιάννη-Μαρία Παπανικολάου Ραντουλέσκου κ.ά.

Διοργάνωση έκθεσης: Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη.

Έκθεση εικαστικών έργων τρισδιάστατης τεχνικής. Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

loading