Όλες οι εκθέσεις στην Αθηνα

Η έκθεση παρουσιάζει λειτουργικά ομοιώματα μερικών από τις σημαντικότερες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων.

Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία και Κούβα ξεδιπλώνονται μέσα από την έκθεση «Τοπίων Περιήγησις» αποκαλύπτοντας τον περιβάλλοντά τους χώρο.

Η ζωγραφική ενότητα από δέκα έργα μεγάλων διαστάσεων που ολοκληρώθηκαν από το ζωγράφο κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου στο Παρίσι.

Νέα δράση του Μουσείου που προβάλει επιλεγμένες αρχαιότητες από τον κόσμο των αποθηκών.

Όπως μαρτυρά ο τίτλος, πηγή έμπνευσης αποτελεί το παιχνίδισμα του φωτός στο ανθρώπινο σώμα, στα αντικείμενα και τη φύση γενικότερα.

Συμμετέχουν: Paul Cohn, Κατερίνα Αθανασίου, Γιώτα Αποστολοπούλου, Ανδρέας Βούσουρας, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Νίκος Γιαβρόπουλος κ.α.

Πρόκειται για το χάλκινο κάτοπτρο των αρχών του 4ου αι. π.Χ., που ανακαλύφθηκε σε τάφο πλούσιας γυναίκας της αρχαίας Ερέτριας.

Η γκαλερί The Breeder με χαρά ανακοινώνει την ατομική έκθεση του πρώτου Resident δημιουργού, Ben Wolf Noam, στο Bios Ρομάντζο.

Συμμετέχουν με έργα τους οι: Γιάννης Αδαμάκης, Αλεξάνδρα Αθανασιάδη, Διαμαντής Αϊδίνης, Βανέσσα Αναστασοπούλου, Γιώργος Αυγέρος, κ.ά.

Η νέα σειρά έργων του εικαστικού Δημήτρη Μουστάκη αποτελείται εξ' ολοκλήρου από δημιουργίες φιλοτεχνημένες με ακρυλικά σε καμβά.

Επιμέλεια: Shoair Mavlian, Assistant Curator, Tate Moder. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ "Aισχύλεια 2015".

Σηµαντικοί και διακριµένοι καλλιτέχνες από το χώρο της ζωγραφικής, ζωγραφίζουν µε θέµα το Γαλάτσι.

Έκθεση του Tarek Atoui σε συνεργασία με τον Chris Watson και τον Alexander Guirkinger.

Ξεκινάει στη Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης η έκθεση "Τα Καλύτερα 2015". Μια επιλογή των καλύτερων έργων που εκτέθηκαν την περίοδο αυτή.

Παρουσιάζεται μια σειρά από επιλεγμένα έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας διαφόρων καλλιτεχνών.

Ο Δήμος Τρίπολης και το Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών - Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία" διοργανώνουν την έκθεση "Ματιές στην Επανάσταση του 1821".

Στα τελευταία του έργα από ξύλο, μπρούντζο, πέτρα και φινιρισμένο ανοξείδωτο χάλυβα, παρουσιάζει μια νέα αφαιρετική αντίληψη της μορφής.

Συμμετέχουν: David Blackmore, Sara Borga, Richard Müller, Μαριάνα Μπίστη, Μαρίνα Ξενοφώντος, Pil and Galia Kollectiv, Saul Williams.

Με δύο εγκαταστάσεις, προδρόμους της Μπιενάλε στην Αθήνα, εγκαινιάστηκε η έναρξη της, με τον συμβολικό τίτλο  "Ομόνοια".

loading