Όλες οι εκθέσεις στην Αθηνα

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ζωγραφίζει και παρουσιάζει τα έργα του σε μία έκθεση στη γκαλερί του Black Duck.

Ο κόσμος του Νίκου Σίσκου ορισμένος μέσα από τις αντιφάσεις του

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, μικτής τεχνικής και γλυπτικής πέντε Ελλήνων εικαστικών και έχει ως θέμα την «υπερπροστασία».

Στην έκθεση παρουσιάζονται πενήντα περίπου έργα ζωγραφικής, τα οποία δημιούργησε ο καλλιτέχνης τα τελευταία 15 χρόνια.

Η Γκαλερί Αργώ θα υποδεχτεί στους χώρους της, τη γνωστή ζωγράφο Αλίκη Βενιέρη - Σκουλικίδη.

Ο Μανώλης Ζαχαριουδάκης παρουσιάζει μια σειρά έργων μεγάλων διαστάσεων από χαρτί, της περιόδου 2014-2015.

Εικαστικοί απ'όλο τον κόσμο έχουν κληθεί να δημιουργήσουν τη δική τους εικόνα για την Αθήνα μας, με προϋπόθεση να μην την έχουν δει ποτέ!

22 ζωγραφικοί πίνακες που αφορούν στην εσωτερική διαμάχη που βιώνει ο άνθρωπος στην πορεία του μέσα από το λαβύρινθο του φόβου.

Η έκθεση έχει ως στόχο να αναδείξει νέους εικαστικούς με ιδιαίτερα αξιόλογο έργο και παρουσία σε σημαντικά εικαστικά δρώμενα της χώρας.

Ο Κινέζος καλλιτέχνης συμμετέχει στο Occupy Atopos residency και θα δημιουργήσει μια σειρά από νέα έργα.

Σειρά από ενεπίγραφα κομμάτια μαρμάρου, ελαιογραφίες, σχέδια και φωτογραφίες του Γιάννη Μελανίτη.

Η έκθεση αποτελείται συνολικά από 12 έργα τα οποία απευθύνονται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες και χωρίζονται σε 3 θεματικές ενότητες.

Στους πίνακες της Λένας Σιώζου είναι κυρίαρχο το χρώμα και η ελευθερία του θεατή να πλάσει εικόνες, να αισθανθεί, να ονειρευτεί.

Οι πρακτικές του περιλαμβάνουν ζωγραφική, γλυπτική και περφόρμανς με καλλιτεχνικές επιρροές από τον χορό, το θέατρο και τη φιλοσοφία.

Το κύριο χαρακτηριστικό των έργων της είναι μια ήπιας μορφής κοινωνική κριτική, διατυπωμένη με κομψότητα και χωρίς ακρότητες.

Στα ακροθαλάσσια του Πρωτέα, Η Ελλάδα και η Κύπρος στις φωτογραφίες της Ανσίρα, τους στίχους του Σεγκόβια και την γραφιστική του Πάσκoε.

Το εύκαμπτο νήμα Sermeh αποτελεί τη βασική πρώτη ύλη αυτής της κεντητικής τέχνης, μία από τις γνωστές τέχνες του Ιράν.

Επιχειρεί την μετάπλαση της ανθρώπινης φιγούρας από την αρμονία του ανθρωπίνου σώματος, στην αίσθηση και την αισθητική του μετάλλου.

Μια σειρά από φωτογραφίες που περιστρέφονται γύρω από τα ζητήματα της αγάπης, του πόθου και της λαχτάρας, αλλά και του αισθησιασμού.

Με θέμα της κυρίως τα παιδιά, η καλλιτέχνιδα θέλει να μεταφέρει στο θεατή την ξεγνοιασιά και τη χαρά που προσφέρει το παιδικό παιχνίδι.

loading