Όλες οι εκθέσεις στην Αθηνα

Εκθέτουν οι: Ν. Ανδρικόπουλος (1953-2010), Δ. Αποστολός, Β. Γεώργας, Ν. Δημολίτσας, Δ. Κεχρής, Γ. Μάρης, Α. Μηλού, Γ. Ούτας, κ.α.

Η εικαστικός αποτυπώνει με μελάνι σε μικρό λευκό καμβά το ''ταξίδι" όπως το αντιλαμβάνεται.

Γλυπτά, εγκαταστάσεις, φωτογραφίες, βίντεο, έργα που το καθένα μόνο του αλλά και στο σύνολό τους, αποπνέουν μια έντονη αίσθηση υλικότητας.

Ο τίτλος της έκθεσης διττός και αισιόδοξος, σημαίνει, ότι αυτός που προξένησε την πληγή θα τη γιατρέψει. Επιμέλεια Λήδα Καζαντζάκη.

"apodyopsis" είναι η διάθεση που γίνεται σχέδιο, το σχέδιο που γίνεται αμέτρητα μικρά κομμάτια κομμένα με ψαλίδι και υπομονή.

Ένα ταξίδι στο χώρο και το χρόνο με βασικό άξονα το χαρτί, το χρώμα, τον κόσμο και τη ζωή, από τον ζωγράφο και γραφίστα Έλπιφο.

Η έκθεση παρουσιάζει λίθινη φορητή αγία Τράπεζα του 11ου αιώνα, από το Μουσείο του Cluny και υφασμάτινα αντιμήνσια, λειτουργικά σκεύη κ.α.

65 φωτογραφίες που απεικονίζουν τις αλληλεπιδράσεις του ανθρώπου με το περιβάλλον, τη σχέση με τη φύση και τα συναισθήματα του.

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει από 29 Απριλίου έως 24 Μαΐου 2014 την ατομική έκθεση του Ζάφου Ξαγοράρη «Σχέδια Ήχου».

50 σχέδια και 3 εγκαταστάσεις ξεδιπλώνονται με τρόπο που αποτελούν εικόνες μιας ενιαίας αφήγησης διατηρώντας και την αυτοτέλειά τους.

Η ζωγράφος/εικονογράφος παρουσιάζει την πρώτη ατομική της έκθεση, με επιλογή έργων από τα 63 εικονογραφημένα βιβλία της, για κάθε ηλικία.

Την Πέμπτη 29 Απριλίου και ώρα 8μμ εγκαινιάζεται στην S.G.Art Gallery, η ατομική έκθεση γλυπτικής και χαρακτικής του Αριστείδη Πατσόγλου.

Έκθεση για το μυστικισμό στις χώρες της Ανατολής. Επιμέλεια έκθεσης: Μίνα Μωραΐτου, Υπεύθυνη Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης.

Το booze φιλοξενεί από τις 5 Μαΐου, την εικαστική έκθεση της Ναταλίας Σταμοπούλου "Ο Μινώταυρος και το στάδιο του καθρέφτη".

Η έκθεση, επιδιώκει να ανιχνεύσει τις κυρίαρχες τάσεις της «νέας» ιταλικής αρχιτεκτονικής. Επιμελητής έκθεσης: Καθ. Pippo Ciorra.

Έργα δυσδιάστατα, έργα τρισδιάστατα και μικροκατασκευές, που συνθέτουν όλες τις πτυχές της τελευταίας δουλειάς του καλλιτέχνη.

Ομαδική έκθεση, συμμετέχουν οι: Μιχάλης Αρφαράς, Βασίλης Βλασταράς, Άγγελος Αντωνόπουλος, Νίκος Τρανός, Κωνσταντίνος Παπαμιχαλόπουλος κ.α.

Έργα μεσαίων διαστάσεων ζωγραφισμένα με αυγοτέμπερα σε καμβά. Τα θέματα που απασχολούν την καλλιτέχνη, είναι το αστικό τοπίο.

Έργα των: H. List, Γ. Δήμου, J. Saudek, W. Abranowicz, Μ. Αλεξέα. Και μια σειρά πορτραίτων του Ray Charles από τον φωτογράφο Fr. Reglain.

Ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, έπιπλα, σκεύη, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα κοσμήματα και κατασκευές σύγχρονων σχεδιαστών.

loading