Όλες οι συναυλίες και τα live στη Θεσσαλονικη

Κινηματογραφική ατμόσφαιρα, jazz ρυθμοί, αυτοσχεδιαστική διάθεση και visuals συνθέτουν ένα άκρως γοητευτικό οπτικοακουστικό θέαμα.

Θα αυτοσχεδιάσει με το κοινό και, με το χαρακτηριστικό της ταμπεραμέντο, θα κάνει μία αναδρομή στην μέχρι τώρα πορεία της.

Ο Κώστας Κυριακίδης, ο Φίλιππος Γιαννάκης και ο Αλέξης Κελεκτσόγλου, σε ακουστικό ελληνικό/ξένο pop/rock πρόγραμμα.

Τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές, σε μια παράσταση των Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππα που με ήχους συνοψίζει την ιστορία της Ελλάδας.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου οι Βέλγοι Boogie Belgique επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για ένα μοναδικό full band show "ντυμένο" με visuals.

Η μουσική του Quantic συνδέει με έναν ιδιαίτερα ευφυή τρόπο μουσικά στοιχεία της ηλεκτρονικής, folk, reggae, highlife και cumbia μουσικής.

O, Κώστας Τουρνάς επί σκηνής, παρέα με τους αγαπημένους του συνεργάτες.

Φέρνουν από το Λος Άντζελες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ένα μαγικό κράμα παραδοσιακών ήχων συνυφασμένων με τζαζ χρώματα.

Θα παίξουν τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα τους, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο "Wheels Of Steel" και στο "Strong Arm Of The Law".

Το ρεπερτόριό τους, έχει ως βασικό άξονα τα blues και συναντά το swing, το rock n roll και τα rhythm n blues.

Ο Pat Martino με το σχήμα του επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη, προσκεκλημένος από τον Θανάση Κωνσταντόπουλο.

Ο Εισβολέας θα παρουσιάσει παλιά και νέα κομμάτια, μια αναδρομή από το χθες στο σήμερα, μαζί με την καινούργια μπάντα του The Tedd's.

Ένα πρόγραμμα με δικές του οργανικές συνθέσεις αλλά και πειραγμένα γνωστά τραγούδια με βασικό όργανο την κιθάρα, ηλεκτρική και ακουστική.

Εμφανίζονται οι: ­Η. Καλπάκας (dj set), Milky Lady and the Cookies (Live), Manolis Manman (dj set), Γ. Κασσέτας­, Rain Vane (live), κ.α.

Παρουσιάζουν τα τραγούδια από το «Καινούριο Φιλί», στιγμές από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και επιλογές από ελληνικά τραγούδια.

Στο τραγούδι η Έλλη Πασπαλά και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, στο πιάνο η Ντόρα Μπακοπούλου.

Μία vintage pop βραδιά με πλουμιστά πουκάμισα και σανίδες του surf να ξεπηδάνε από τη σκηνή.

Ενώνοντας μουσικά είδη, indie/post punk/goth/metal, οι Beastmilk θα βρεθούν για δύο συναυλίες, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Τα Μωρά στη Φωτιά, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου επιστρέφουν στο Block33 με 7μελή σύνθεση για την παρουσίαση του νέου τους δίσκου!

Η εκπρόσωπος της σύγχρονης, φινλανδικής μουσικής και η πιο αναγνωρίσιμη γυναίκα στο χώρο του σκληρού ήχου, θα βρεθεί ξανά στην Ελλάδα.

loading