Όλες οι συναυλίες και τα live στη Θεσσαλονικη

Η μουσική του Quantic συνδέει με έναν ιδιαίτερα ευφυή τρόπο μουσικά στοιχεία της ηλεκτρονικής, folk, reggae, highlife και cumbia μουσικής.

Θα παίξουν τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα τους, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο "Wheels Of Steel" και στο "Strong Arm Of The Law".

Φέρνουν από το Λος Άντζελες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ένα μαγικό κράμα παραδοσιακών ήχων συνυφασμένων με τζαζ χρώματα.

Ο Βασίλης Σκουλάς θα βρεθεί για δύο τριήμερα στο Αριστοτέλειον. Μαζί του το κρητικό, χορευτικό συγκρότημα του Δ. και Θ. Μαυροκώστα.

Ο Pat Martino με το σχήμα του επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη, προσκεκλημένος από τον Θανάση Κωνσταντόπουλο.

Jailcat live και after show dj set by Karrie White στο Silver Dollar.

Ο Εισβολέας θα παρουσιάσει παλιά και νέα κομμάτια, μια αναδρομή από το χθες στο σήμερα, μαζί με την καινούργια μπάντα του The Tedd's.

Το ρεπερτόριό τους, έχει ως βασικό άξονα τα blues και συναντά το swing, το rock n roll και τα rhythm n blues.

Leg 1 line-up: Black Levees, Δειπνοσοφιστές, One Step Closer, Thel. Special guests οι Embargo.

Συναυλία - αφιέρωμα στα 100 χρόνια του Ελληνικού τραγουδιού, από το 1900 έως το 2000.

Μία vintage pop βραδιά με πλουμιστά πουκάμισα και σανίδες του surf να ξεπηδάνε από τη σκηνή.

Παρουσιάζουν τα τραγούδια από το «Καινούριο Φιλί», στιγμές από την προσωπική τους δισκογραφία, καθώς και επιλογές από ελληνικά τραγούδια.

Στο τραγούδι η Έλλη Πασπαλά και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, στο πιάνο η Ντόρα Μπακοπούλου.

Η εκπρόσωπος της σύγχρονης, φινλανδικής μουσικής και η πιο αναγνωρίσιμη γυναίκα στο χώρο του σκληρού ήχου, θα βρεθεί ξανά στην Ελλάδα.

Ενώνοντας μουσικά είδη, indie/post punk/goth/metal, οι Beastmilk θα βρεθούν για δύο συναυλίες, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Τα Μωρά στη Φωτιά, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου επιστρέφουν στο Block33 με 7μελή σύνθεση για την παρουσίαση του νέου τους δίσκου!

Οι Tarzan Bros με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ θα βρίσκονται στο Muzik.

Εμφανίζονται οι: ­Η. Καλπάκας (dj set), Milky Lady and the Cookies (Live), Manolis Manman (dj set), Γ. Κασσέτας­, Rain Vane (live), κ.α.

Ένα πρόγραμμα με δικές του οργανικές συνθέσεις αλλά και πειραγμένα γνωστά τραγούδια με βασικό όργανο την κιθάρα, ηλεκτρική και ακουστική.

Έργα από ταινίες επιστημονικής φαντασίας στο πλαίσιο του 55ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

loading