Όλες οι συναυλίες και τα live στη Θεσσαλονικη

Το μουσικό ταξίδι ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία του, που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του.

Οι δυο τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές.

Η προγραμματισμένη για Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών ακυρώνεται.

Συναυλία ορχήστρας KuKluxSax. Συμμετέχει η Σχολή Χορού της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. Διεύθυνση Ορχήστρας: Θεόφιλος Σωτηριάδης.

Στη συναυλία συμμετέχουν 100 συντελεστές, χορωδοί και μουσικοί!

Οι Baildsa συνδυάζουν βαλκανικούς ήχους με post punk αισθητική.  Encardia, νέοι ήχοι και φωνές τραγουδούν για τον έρωτα.

Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από Beatles, Sting, κ.α. ενορχηστρωμένα για συμφωνική ορχήστρα.

Στον χώρο του Γεντί Κουλέ, θα πραγματοποιηθεί μία συναυλία υψηλής αισθητικής, με πρωταγωνιστές τους: Μάκη Αϊβαζόγλου και Σάκη Κοντονικόλα.

Θα εμφανιστούν: Νίκος Πορτοκάλογλου, Δέσποινα Βανδή, Μηδενιστής, Stavento, ΜΕΛΙSSES, Ήβη Αδάμου, Σάκης Ρουβάς, Στέλιος Ρόκκος, κ.α.

Συναυλία "Dans la malle du poilu". Amanda Favier, βιολί - Celomene Daudet, πιάνο.

Μαζί του δύο νέοι ερμηνευτές, ο Βασίλης Αξιώτης και η Άννα Μαρία Μπιλίδα. Special guest της βραδιάς είναι η Melina Mammas.

Αλβανική βραδιά με τους Eli Fara και Kastriot Tusha.

Μια συναυλία που καταργεί τα καθιερωμένα μουσικά «σύνορα», ένα σπάνιο μουσικό αμάλγαμα με ήχους αρχέγονους αλλά και μοντέρνους.

Ενώνουν τις φωνές τους και τη μοναδική ερμηνεία τους για να μας θυμίσουν τραγούδια γεμάτα νοσταλγία.

Οι δύο σπουδαίες καλλιτέχνιδες θα ταξιδέψουν το κοινό σε παλαιότερα και αγαπημένα τραγούδια και δίσκους.

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης θα πλημμυρίσει από ένταση και ερωτισμό από μια σπουδαία ερμηνεύτρια σε μια συναυλία όλο ψυχή!!!

Το motorik kraut/psych duo (που είναι πλέον trio) του Rypley Johnson και της Sanae Yamada θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη.

Θα μοιραστεί με το κοινό όμορφα τραγούδια, αρώματα, αναμνήσεις, συναισθήματα, τραγουδώντας για το καλό, αλλά και για το κακό συναπάντημα.

Μουσική καινοτομία και πειραματισμοί από το πιο διάσημο σύνολο εγχόρδων Kronos Quartet κάνουν στάση στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες σε ένα κοινό πρόγραμμα με τα πιο γνωστά, τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια.

loading