Όλες οι συναυλίες και τα live στη Θεσσαλονικη

Τραγούδια χωρίς σύνορα και χωρίς εποχή από μια φωνή με μεγάλη εκφραστικότητα.

Ο Βασίλης Πρατσινάκης ταξιδεύει ανά την Ελλάδα με γνωστές μελωδίες, ήχους και τραγούδια, σ' ένα εντεχνο-λαϊκό πρόγραμμα.

Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στα τραγούδια των Ελλήνων ποιητών και συνθετών με τους δημιουργούς Κ. Θωμαΐδη, Δ. Νικολούδη και Χ. Κολοβό.

Επανέρχεται με νέα δομή και με ανανεωμένο σχήμα, εντάσσοντας στο πρόγραμμά του μερικά από τα νέα τραγούδια του δίσκου.

Εμφανίζονται οι: The Shockin’s, Oleg Chaly & Friends, Hard Rose, Piece of Joy, Blues Wire, Plan 3, The U.N Band, κ.α.

Ελληνικά και ξένα τραγούδια, οργανικά κομμάτια, παλαιότερα και σύγχρονα, έντεχνα, λαϊκά και παραδοσιακά με θέμα τη θάλασσα.

Με επιλογές από την παγκόσμια μουσική σκηνή, τολμηρές μίξεις, αλλά και μια αναδρομή σε όλα της τα τραγούδια.

Οι Αnathema θα εμφανιστούν στο Principal, έχοντας την Ελλάδα σαν εναρκτήριο σταθμό της περιοδείας τους.

Με μια κεφάτη παρέα μουσικών θα παρουσιάσει τραγούδια της νέας της δουλειάς, παλιά γνωστά και αγαπημένα από τη δισκογραφία της.

Μια συναυλία που καταργεί τα καθιερωμένα μουσικά «σύνορα», ένα σπάνιο μουσικό αμάλγαμα με ήχους αρχέγονους αλλά και μοντέρνους.

Θα παρουσιάσει ένα μεγάλο μέρος από τη "Θητεία" καθώς και σημαντικά τραγούδια και νέες συνθέσεις του.

Το μουσικό ταξίδι ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία του, που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του.

Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από Beatles, Sting, κ.α. ενορχηστρωμένα για συμφωνική ορχήστρα.

Θα μοιραστεί με το κοινό όμορφα τραγούδια, αρώματα, αναμνήσεις, συναισθήματα, τραγουδώντας για το καλό, αλλά και για το κακό συναπάντημα.

Το motorik kraut/psych duo (που είναι πλέον trio) του Rypley Johnson και της Sanae Yamada θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη.

Μουσική καινοτομία και πειραματισμοί από το πιο διάσημο σύνολο εγχόρδων Kronos Quartet κάνουν στάση στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

Ενώνουν τις φωνές τους και τη μοναδική ερμηνεία τους για να μας θυμίσουν τραγούδια γεμάτα νοσταλγία.

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης θα πλημμυρίσει από ένταση και ερωτισμό από μια σπουδαία ερμηνεύτρια σε μια συναυλία όλο ψυχή!!!

Paradise Lost. 25 χρόνια, 13 δίσκοι, εκατοντάδες shows.

Παρουσιάζει τις νέες μουσικές τάσεις και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο σε ένα τετραήμερο που θα ταρακουνήσει την πόλη της Θεσσαλονίκης.

loading