Όλες οι μουσικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονικη

Παρουσιάζει τις νέες μουσικές τάσεις και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο σε ένα τετραήμερο που θα ταρακουνήσει την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο Max Richter συνεργάζεται με την Σ.Ο.Δ.Θ. παρουσιάζοντας ένα από τα αριστουργήματα της μοντέρνας κλασικής μουσικής.

Ενώνουν τις φωνές τους και τη μοναδική ερμηνεία τους για να μας θυμίσουν τραγούδια γεμάτα νοσταλγία.

H2OMIKPON, μία μουσική γιορτή των νέων για το νερό που διοργανώνεται σε συνεργασία του Δήμου Θέρμης και του ομίλου Humans-Θέρμης.

Η Κάρμεν είναι μια γυναίκα-μύθος, ύπαρξη σκανδαλώδης και επαναστατική από τη φύση της, που απαιτεί ελευθερία και ισότητα.

Το Boat of Sound θα βρίσκεται κάθε μήνα στο booth του Cocktail Bar παρουσιάζοντας το πλήρωμα του, DJs και παραγωγούς από την Ελλάδα.

Το 1ο Thessalonink – Thessaloniki International Tattoo Convention διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη και δίνει το στίγμα του στον παγκόσμιο χάρτη του τατουάζ.

Συναυλία αφιερωμένη στους συνταξιούχους μουσικούς της, θα πραγματοποιήσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Εκδηλώσεις με θέμα «Οι εργαζόμενοι του πολιτισμού στην κοινωνία».

Εμφανίζονται: B.D.Foxmoor - Dj Mcd, Βέβηλος - Dj Marble, Ταφ Λάθος - Dj Micro, Stab - Dj K, Tiny Jackal - Dj Boogie Thief, κ.α.

Μια παράσταση έκπληξη για τους φίλους του γέλιου και της ποικίλης μουσικής.

Θα παρουσιάσουν την νέα τους δισκογραφική δουλειά μαζί με πολλούς guest μουσικούς που έχουν συμμετάσχει στην ηχογράφηση των τραγουδιών.

Συναυλία - αφιέρωμα σε δύο σπουδαίες πιανίστριες της Θεσσαλονίκης, τη Margarita Gelbart και τη Βάσω Δεβετζή.

Το μουσικό ταξίδι ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία του, που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του.

Ο Αντώνης Ρέμος με την Μελίνα Ασλανίδου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο Stage live.

Φιλική συμμέτοχη: Σαν Ξέμπαρκοι.

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ευκλείδης. Χορωδία Ι. Ν. Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Θεσσαλονίκης. Ορχήστρα Δωματίου "Contra Tempo".

Επιλογές απ' τη δισκογραφία του και, για πρώτη φορά, καινούργια τραγούδια, από το δίσκο που ετοιμάζει για το 2014.

Ένας από τους πιο διαβόητους της σκηνής παραγωγών του LA, σε μια βραδιά αφιερωμένη στο beat με ντόπιες συμμετοχές.

Συμμετέχουν: Dilek Koç (Τουρκία), André Maia (Πορτογαλία), Dasho Kurti (Αλβανία). Την συναυλία ανοίγουν οι "Ποντοπόροι".

loading