Όλες οι μουσικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονικη

Σκηνοθεσία - δραματουργική επεξεργασία: Σ. Καρακάντζα. Χορογραφίες: Μ. Βασιλικού. Τραγουδούν: Κ. Δρίβα, Ε. Κομνή, Β. Κοντοπούλου, κ.α.

Συναυλία με έργα των M. Infante & J. Brahms από 4 μαθητές της παιδαγωγού. Πιάνο: Μ. Αστεριάδου, Γ. Ε. Λαζαρίδης, Ε. Μαύρου, Μ. Μυλαράκη.

Η Εύη Σιαμαντά επιλέγει 4 τραγούδια, και ο Executive Chef Νίκος Διάφας εμπνέεται και μεταμορφώνει τον ήχο σε λαχταριστά πιάτα.

Οι Dreams Of Oblivion σε μια ατμοσφαιρική ακουστική εμφάνιση.

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος οι Κανταδόροι του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μακεδονίας - Θράκης.

Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης - Διεύθυνση Ορχήστρας: Κλεάνθης Ζαρίμπας.

Έχουν ως άξονα τη δημιουργία μιας μουσικοθεατρικής performance σε διάδραση με το κοινό, περνώντας από όσα μουσικά είδη τους αφορούν.

Ο Άκης Μπαρούτας σε ένα σύνολο από διασκευές που μπλέκουν τον Μάρκο Βαμβακάρη με τον Nick Cave και τον Γιώργο Μπάτη με την P.J. Harvey.

Μια μουσικοθεατρική παράσταση, μια σύνθεση θεατροποιημένων αποσπασμάτων από κείμενα του Άσιμου, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Κορδέλλας.

Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος. Γιώργος Οικονόμου Full Band Live, παρέα με τους De Facto.

Οι Playground Circus, μαζί με μερικές από τις καλύτερες ελληνικές μπάντες, προσγειώνονται στο stage του Silver Dollar.

Live act: Hxolyrikos, Dromou Raps, Umanita Nova, Dj Waif.

Μουσικό Δρώμενο από τη Χορωδία “ΚΑΤΑΦΥΓΗ” του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ναού Αγίου Δημητρίου, υπό τη διεύθυνση της κ. Ρ. Ελευθεριάδου.

Το σχήμα του Κ. Βοζίκη θα παρουσιάσει υλικό από τα 4 προηγούμενα άλμπουμ καθώς και από την επερχόμενη κυκλοφορία του με τίτλο "The Answer".

Θα παρουσιάσουν τραγούδια από τις προσωπικές τους δισκογραφίες.

Ο Διονύσης Σχοινάς στο Shark, κάθε Πέμπτη, από 21 Μαΐου.

Η All Star μπάντα των Γιάννη Σπάθα και Άκη Τουρκογιώργη & The Blue Airways έρχεται στην Θεσσαλονίκη.

Μουσική εκδήλωση με τη χορωδία του Σωματείου «Φίλοι του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού».

Ο Evagelos Kdm επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, παντρεύοντας τον rap στίχο με rock στοιχεία, συνοδευόμενος από το 4μελές του σχήμα.

Οι Shotgunz επιστρέφουν στο Silver Dollar, και θα παίξουν όλα τα κομμάτια από το επερχόμενο album! Μαζί τους οι Lazybone Lizard!

loading