Όλες οι μουσικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονικη

Η όπερα στοχεύει, με σύγχρονο ήχο και μουσική, να μας φέρει κοντά στη μαγεία, στο όνειρο και στην ανθρώπινη φύση του Αλέξανδρου.

Κινηματογραφική ατμόσφαιρα, jazz ρυθμοί, αυτοσχεδιαστική διάθεση και visuals συνθέτουν ένα άκρως γοητευτικό οπτικοακουστικό θέαμα.

Θα αυτοσχεδιάσει με το κοινό και, με το χαρακτηριστικό της ταμπεραμέντο, θα κάνει μία αναδρομή στην μέχρι τώρα πορεία της.

Τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές, σε μια παράσταση των Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππα που με ήχους συνοψίζει την ιστορία της Ελλάδας.

Οι Art Zoyd, το πρωτοποριακό μουσικό σχήμα της «Νέας μουσικής», έρχονται στα 49α Δημήτρια.

Ο Κώστας Κυριακίδης, ο Φίλιππος Γιαννάκης και ο Αλέξης Κελεκτσόγλου, σε ακουστικό ελληνικό/ξένο pop/rock πρόγραμμα.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου οι Βέλγοι Boogie Belgique επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για ένα μοναδικό full band show "ντυμένο" με visuals.

Το πάρτυ λήξης των 49ων Δημητρίων γιορτάζει τη διαδραστικότητα, τη νεανικότητα, την καλλιτεχνική πρωτοτυπία και τη συμμετοχή του κοινού.

Η μουσική του Quantic συνδέει με έναν ιδιαίτερα ευφυή τρόπο μουσικά στοιχεία της ηλεκτρονικής, folk, reggae, highlife και cumbia μουσικής.

O, Κώστας Τουρνάς επί σκηνής, παρέα με τους αγαπημένους του συνεργάτες.

Ο Βασίλης Σκουλάς θα βρεθεί για δύο τριήμερα στο Αριστοτέλειον. Μαζί του το κρητικό, χορευτικό συγκρότημα του Δ. και Θ. Μαυροκώστα.

Oι Cinnamon live στην Μαύρη Τρύπα, για μια βραδιά γεμάτη alternative και blues μελωδίες. Μαζί τους οι Beerocracy.

Όλοι οι Ελληνάρες σ’ ένα σύμφωνο συμβίωσης για 2 παραστάσεις μόνο!

Μία παρέα έξι μουσικών-performers που έχουν ως στόχο να κάνουν τον κόσμο να χορεύει και να ταξιδεύει με μελωδίες από όλο τον πλανήτη.

Θα παίξουν τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα τους, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο "Wheels Of Steel" και στο "Strong Arm Of The Law".

Ακουστικό έντεχνο ροκ με τον Δημήτρη Σίτα, κιθάρα-φωνή.

Με την Κ.Ο.Θ. συμπράττουν η μέτζο σοπράνο Αγγελική Καθαρίου και η Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης σε διδασκαλία Μαίρης Κωνσταντινίδου.

Φέρνουν από το Λος Άντζελες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ένα μαγικό κράμα παραδοσιακών ήχων συνυφασμένων με τζαζ χρώματα.

Το indie - post rock συγκρότημα «Stop Rewind Play» από την Αθήνα, για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Μαζί τους οι Jake Leg.

loading