Όλες οι συναυλίες και τα live στην Αθηνα

Κινηματογραφική ατμόσφαιρα, jazz ρυθμοί, αυτοσχεδιαστική διάθεση και visuals συνθέτουν ένα άκρως γοητευτικό οπτικοακουστικό θέαμα.

Συναυλία με το heavy metal συγκρότημα Saxon, και support group το ελληνικό συγκρότημα Inner Wish.

Οι Nightstalker επιστρέφουν στο Κύτταρο για μια μοναδική βραδιά. Μαζί τους οι Wight και Bushfire.

Ένα πρόγραμμα με τις επιλογές να κυλούν περνώντας από το Delta - Blues στο Funky και την Acid Jazz.

Ο Lee Ranaldo, ο κιθαρίστας των Sonic Youth, στην πρώτη του σόλο εμφάνιση στην Ελλάδα!

Ένα πρόγραμμα με πολλά irish songs που παντρεύονται με ελληνικούς παραδοσιακούς ήχους, δυτικές επιρροές αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Ένα organ trio με afro-funk επιρροές που έρχεται στο metamatic:taf να παρουσιάσει τα καινούρια του κομμάτια με guest την Idra Kayne.

Μας οδηγούν σε γνώριμα μουσικά μονοπάτια κλείνοντάς μας το μάτι μέσα από ευφάνταστες διασκευές και αναπάντεχα «παντρέματα».

25.10.2014: Μisty Blue Boys / Birthday Kicks / Sounds Like Barley και 26.10.2014: Fadom / Fatal Mutiny / Never-Trust.

Διαχρονικά, αυθεντικά, με το απόλυτα νεανικό ύφος του, οι μουσικές και οι ρυθμοί του χθες, γίνονται τραγούδια του σήμερα.

Νέα κομμάτια του Δημήτρη Βασιλάκη και υλικό των Νext Step σε μια δυναμική βραδιά με το νέο αίμα της ελληνικής τζαζ!

Ένα πρόγραμμα με διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από την americana, country, folk, και blues σκηνή, καθώς και δικές τους συνθέσεις.

Οι Helmet έρχονται 1η φορά στην Ελλάδα για μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα, στο πλαίσιο μιας επετειακής περιοδείας.

Την συναυλία θα ανοίξει ο Psyche Glyphs, το ψυχεδελικό project που προέρχεται από τα γραφικά Χανιά της Κρήτης.

Το ροκ συναντάει την ποπ.. οι Μπλε τον Λάκη και η .. «Ανεμώνα» ..«Πιάνει Φωτιά», η ..«Γυριστρούλα» ..«Νοιώθει Ενοχές»...

Απολαυστικά jazzy samples, μπλεγμένα μοναδικά με «γεμάτα» vintage drum breaks, τα οποία δημιουργούν μια μοναδική old school ατμόσφαιρα.

Rock, blues, ρεμπέτικα, λαϊκά, ελαφρά μεσοπολέμου, pop, ποπ(!) και swing, συνυπάρχουν σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές!

Μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μελωδίες waltz, bolero, bossa, swing από τις δεκαετίες του '30, του '40, και του '50.

Εκτός από τις πετυχημένες διασκευές που παίζουν, θα παρουσιάσουν τα πέντε τραγούδια από το πρώτο τους EP.

loading