Όλες οι συναυλίες και τα live στην Αθηνα

Με το νέο της άλμπουμ "ARTPOP", με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, σε ειδική σκηνή για να έρθουν οι θαυμαστές της, ακόμα πιο κοντά της.

Στο “Shine” οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν πολλά τραγούδια από το ακυκλοφόρητο 3ο άλμπουμ, αλλά και αγαπημένες διασκευές.

Μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης όπου η είσοδος κοστίζει μόνο μια χειρονομία αγάπης.

Γιορτή γεύσεων και τέχνης στο ΣΕΦ με τους Ν. Ζωϊδάκη, Κ. Στανίση, Α. Δημητρίου, Λ. Αλκαίου, Β. Κονιτόπουλο, Ευριδίκη & Ραλλία, κ.α.

Θα προσφέρουν τα λατρεμένα τραγούδια τους σε όλους αυτούς που τις παρακολουθούν και τραγουδούν μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ανακοίνωση: Η συναυλία αναβάλλεται λόγω ασθενείας.

Καταθέτουν το προσωπικό τους στυλ στην ερμηνεία του βραζιλιάνικου ρεπερτορίου, που χαρακτηρίζεται από αυθεντικό βραζιλιάνικο feeling.

Δίνει μια νέα πνοή στο παλιό της ρεπερτόριο, στις επιτυχίες και στα τραγούδια που της έδωσαν μια θέση στην καρδιά του κόσμου.

Ένα ιδιόμορφο μουσικό σχήμα αλληλοβοήθειας που δια της αλληλοδιδακτικής μεθόδου στηρίζεται αποκλειστικά στα δικά του εκτελεστικά μέσα.

Η Έλλη Πασπαλά ταξιδεύει το κοινό σε πρωτόγνωρα ηχοτοπία με πρωταγωνιστές τραγούδια από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία.

Για την ενίσχυση των συσσιτίων των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Ένα ταξίδι στην παγκόσμια, μουσική σκηνή και τη σύγχρονη, μουσική σκηνή της Ελλάδας.

Το Μουσικοδρόμιο υποδέχεται τους Gadjo Dilo που έρχονται για να μας «ταξιδέψουν» μέσα από Gypsy Jazz και Swing μελωδίες α λα ελληνικά.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει τραγούδια από τη δισκογραφία των δύο σχημάτων και διασκευές από γνωστούς μουσικούς.

Το Ρομάντσο υποδέχεται και παρουσιάζει τον Σουηδό The Field της Kompakt Records για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Συναυλία με δύο νέα προσωπικά έργα του μουσικοσυνθέτη Χρήστου Αντωνίου σε Παγκόσμια Πρεμιέρα.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία των My Turn ξεκινάει από την Αθήνα, παρέα με φίλους από την local hardcore / punk σκηνή.

Την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου οι Grave Digger θα εμφανιστούν στο Κύτταρο Live, για να παραδώσουν μαθήματα αγνού heavy metal.

Ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο της ατμοσφαιρικής σύγχρονης jazz, μια διαίτερη μύηση στο συναίσθημα, μια βιωματική εμπειρία μυσταγωγίας.

Θα ταξιδέψουν το κοινό με τραγούδια των σημαντικότερων τραγουδοποιών και συνθετών.

loading