Όλες οι μουσικές εκδηλώσεις στην Αθηνα

Σας προτείνουμε, πριν ξεκινήσετε για οποιαδήποτε εκδήλωση, να έρθετε σε επικοινωνία με τον χώρο διεξαγωγής για να επιβεβαιώσετε την πραγματοποίηση της.

Το «Αλλιώς» δίνει τον τόνο όσων παρουσιάζει η Δήμητρα στη σκηνή. Με την μπάντα της, σε μία προσωπική αφήγηση, από αυτές που σπανίως κάνει.

Συναυλία - αφιέρωμα στην 35χρονη πορεία του Λάκη Παπαδόπουλου στο ελληνικό τραγούδι.

Η MSO θα παίξει επίσης αποσπάσματα από τη γοητευτική Αρλεζιάνα του Ζωρζ Μπιζέ, καθώς και από τον Πέερ Γκυντ του Έντβαρντ Γκρηγκ.

O Kiko Navarro σε ένα Dj set που συνδυάζει μουσικές τάσεις deep house, garage, underground, latin, afro, disco. Μαζί του o Dino MFU.

Μια μουσική αναδρομή στη δισκογραφία του Elvis, μπολιασμένη με την προσωπική νότα του Γιώργου Ζερβού.

Ανακαλύπτουμε τον κόσμο των λαϊκών μουσικών οργάνων, μέσα από μια αφήγηση.

Μαζί με την Ελένη Βουδουράκη, θα μας ταξιδέψουν μουσικά από την Αργεντινή, στη Λατινική Αμερική, μέχρι την Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

Θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους αλλά και επηρεαζόμενοι από την πολιτιστική συγκυρία.

Πρόγραμμα εμπνευσμένο από τη διαχρονική, ελληνική και ξένη μουσική, διασκευές σε pop, rock και reggae ρυθμούς και δικά τους κομμάτια.

Μας ταξιδεύει στις ρότες των τραγουδιών του, απ' τα «Μπαράκια» ως τα «Μπλουζάκια» με σταθμούς, όλα τα τραγούδια του που αγαπάμε.

Μια ακουστική συναυλία στους ρυθμούς της αγαπημένης τους ροκ και έντεχνης, ελληνικής και ξένης μουσικής.

Line up: The Prodigy, Black Rebel Motorcycle Club, John Garcia, Judas Priest, Rotting Christ, Maplerun, Exarsis.

Οι Dysfunctional Teaspoons αποχαιρετούν προσωρινά το φανατικό κοινό τους σε μία εορταστική συναυλία με καλεσμένους τους Rollin’ Dice.

Το Rockwave Festival γίνεται 20 ετών και το γιορτάζει με ένα από τα καλύτερα line up της ιστορίας του.

Music: Electro House, Trap, Hip Hop - Rnb, Dubstep, Deep Tech House.

Ο Μάρκελλος Χρυσικόπουλος και ο Νίκος Καραθάνος προσεγγίζουν το "ερωτικό ορατόριο" "Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής" του Στραντέλλα.

Μία μουσική παράσταση με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της μακρόχρονης διαδρομής τους.

loading