Όλες οι μουσικές εκδηλώσεις στην Αθηνα

Η εκπρόσωπος της σύγχρονης, φινλανδικής μουσικής και η πιο αναγνωρίσιμη γυναίκα στο χώρο του σκληρού ήχου, θα βρεθεί ξανά στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα, εκτός από το καινούργιο υλικό, θα περιλαμβάνει τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του, καθώς και διασκευές άλλων δημιουργών.

Συμμετέχει ο διακεκριμένος σολίστ στο βιολί Κωνσταντίνος Παυλάκος. Ερμηνευτής ο Θοδωρής Βουτσικάκης. Συμμετέχη η Κορίνα Λεγάκη.

Ο Γιώργος Τσαλίκης & ο Πάνος Καλίδης για πρώτη φορά μαζί! Μαζί τους ο Θανάσης Βασιλάκος και ο Γιάννης Κρητικός.

Η πρώτη κυρία του digital cumbia στην παρθενική της εμφάνιση στην Ελλάδα!

Μία vintage pop βραδιά με πλουμιστά πουκάμισα και σανίδες του surf να ξεπηδάνε από τη σκηνή.

Έργα των: Νικολάι Ρίμσκι-Κόρσακοφ, Ράινχολντ Γκλιέρ. Jana Boušková, άρπα. Μουσική διεύθυνση: Miroslaw Jacek Blaszczyk.

Ερμηνεύει τραγούδια με blue felling, originals αλλά και standards και φυσικά κομμάτια από το δίσκο ωδή στις επιτυχίες της Eartha Kitt.

Θα ακουστούν τραγούδια από τους κύκλους τραγουδιών που μελοποίησε ο Μίκης Θεοδωράκης. Ερμηνεύουν: Κώστας Θωμαΐδης, Καλλιόπη Βέττα.

Ανανεωμένοι, κεφάτοι, δημιουργικοί, με το πρώτο ολοκληρωμένο τους άλμπουμ έτοιμο να κυκλοφορήσει και... με καλεσμένους - έκπληξη!

Οι LEDApple θα εμφανιστούν στη σκηνή του Κυττάρου Live για μια συναυλία με πολλά happenings και εκπλήξεις.

Θα ακουστούν έντεχνα και λαϊκά τραγούδια καθώς και τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία.

Σκηνοθεσία: Richard Eyre. Χορογραφίες: Christopher Wheeldon. Ορχήστρα της ΜΕΤ. Μουσική Διεύθυνση: Pablo Heras-Casado.

Παρουσιάζουν μουσικές απόψεις με έναν δικό τους τρόπο και δημιουργούν σε κάθε εμφάνιση τους, μια ατμόσφαιρα αυθεντικής γιορτής.

Line Up:  Digital Riot, Σtella (live), Nteibint, Breakbot, Busy P, Blue Lagoon, Digital Riot.

Η εκδήλωση εντάσσεται στον Κύκλο: Αυτοσχεδιάζοντας στη Στέγη και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προβολή του ντοκιμαντέρ "Koumaria Residency".

Αφιέρωμα στους αγαπημένους του απόντες Ξυδούς, Μητροπάνο, Αλκαίο, αλλά και τραγούδια από τους 9 προσωπικούς του δίσκους.

Παραδοσιακές μουσικές της Ελλάδας, της Αρμενίας και του αραβικού κόσμου σμίγουν στο σήμερα για να γεννήσουν νέα ηχοχρώματα.

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος επιστρέφει στο Hama, 1 χρόνο μετά, για το New Season Opening Party, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου.

Ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν για δύο Σάββατα ένα  πρόγραμμα που περιλαμβάνει όλες με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες τους.

loading