Όλες οι μουσικές εκδηλώσεις στην Αθηνα

Θα εμφανιστεί με την full band της και θα παρουσιάσει ένα best-of των επιτυχιών της, και κομμάτια από τον νέο δίσκο της “Dust Of A Dandy”.

Διαχρονικά jazz classics με σύγχρονη ματιά από μια πολυδιάστατη προσωπικότητα διεθνούς εμβέλειας.

Σκηνοθεσία: D. McVicar. Χορ/φία: A. George. Με τους: E. M. WestbroeK, M. Álvarez, Ž. Lucic, P. Racette, G. Gagnidze, κ.α.

Θα ακούσουμε τα τραγούδια που της έγραψαν συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Μάριος Τόκας, η Νινή Ζαχά αλλά και άλλοι.

Ο Thurston Moore, είναι ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς του rock’n’roll στερεώματος, εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες.

Οι Nightstalker επιστρέφουν για μια μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του Gagarin. Μαζί τους οι Thee Holy Strangers.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό και αγάπη.

Παντελής Παντελίδης και Ελένη Φουρέϊρα στο Fantasia. Special Guest: Melisses!

Στο πλευρό τους είναι το συγκρότημα Vegas, η Θωμαή Απέργη και ο Στέλιος Λεγάκης.

Dj set by: Nicole Moudaber, Paul Ritch, Mikee, Manolaco.

Ο Μιθριδάτης θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και το γνωστό ρεπερτόριο των Ημισκουμπρίων. Μαζί του ο Σέξπυρ.

Μια βραδιά γεμάτη μουσική, ανοιχτή σε όλους, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους χώρους της Αθήνας!

O ερμηνευτής παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία και μας ξαναθυμίζει αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, κ.α.

Ο συνθέτης - πιανίστας, με τις ευφάνταστες ενορχηστρώσεις και τους ταλαντούχους μουσικούς, σε μια συναυλία που γεννά εικόνες, συναισθήματα.

Ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα, βασισμένο στην "Ποίηση που έγινε Τραγούδι".

Μαζί του οι Δ. Ρέππας –μπουζούκι/κιθάρα, Μ. Δανιάς –βιολί, Γ. Τσέρτος –πιάνο/ακορντεόν και η Κωνσταντία Ιωάννου στο τραγούδι.

Τραγούδια από το νέο τους δίσκο, αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Ανδρέου, τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ρίτας Αντωνοπούλου.

Έργα του Schubert, των νέων συνθετών Αθανασίας Κοντού και Δημήτρη Σταύρου, αλλά και δικές του συνθέσεις για πιάνο.

Τραγούδια από τις δύο προσωπικές δισκογραφικές του δουλειές "Μονόγραμμα" και "Δεν ανήκω εδώ". Μαζί του η μπάντα του "Sepia".

Η Not Sober Parties παρουσιάζει το "Athens Getto". Live Act by Kareem Kalokoh. Dj Sets: March, Noisewise, Demar, Hardpan.

loading