Όλες οι μουσικές εκδηλώσεις στην Αθηνα

Η ΕΛΣ τιμά τη μνήμη της κορυφαίας Ελληνίδας υψίφωνου, Μαρίας Κάλλας, που σφράγισε με τη μοναδική παρουσία της τον κόσμο της όπερας.

Τραγουδούν: Γιώτα Νέγκα, Ηλίας Μακρής, Ζωή Παπαδοπούλου

Ρεπερτόριο εμπνευσμένο από τον αμερικάνικο και τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο.

Με επιλογές από την παγκόσμια μουσική σκηνή, τολμηρές μίξεις, αλλά και μια αναδρομή σε όλα της τα τραγούδια.

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα παρουσιάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Το πρόγραμμα της Νταγάκη, βασισμένο στην δύναμη της μουσικής, ξετυλίγει και παντρεύει ακούσματα με την κρητική λύρα.

Ενάμιση χρόνο μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Ελλάδα, επιστρέφει στο six d.o.g.s, για μια οπτικοακουστική παράσταση.

Με καταγωγή από το Düsseldorf της Γερμανίας οι Black Raven είναι ένα rock n’ roll τρίο που είναι πιο κοντά στον rockabilly ήχο.

Η Ορχήστρα ιδρύθηκε από τον Β. Τσαμπρόπουλο και ο κύριος, καλλιτεχνικός προσανατολισμός της είναι το κλασικό, συμφωνικό ρεπερτόριο.

Δύο κιθάρες… μία φωνή…. πολλά αγαπημένα τραγούδια!

Συναυλία των Μανώλη Κοντάρου & Μάνου Μουντάκη για τα 134 χρόνια από την ίδρυση της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια»

Στέλιος Καζαντζίδης, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Στράτος Διονυσίου. Αφιέρωμα στις τρεις μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού.

Παρουσιάζουν μια μουσική παράσταση, βασισμένη στις προσωπικές δισκογραφίες τους.

Καλλιτέχνες που παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν δίνοντας μια όμορφη γεύση από την παράδοση της Δυτικής Αφρικής.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει swing επιτυχίες όπως Boogie woogie, Sincerely, αλλά και ανατρεπτικές διασκευές ελληνικών τραγουδιών.

Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια διασκευασμένα από ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής έντεχνης μουσικής σκηνής.

Η ερμηνεύτρια Αλίκη Καγιαλόγλου διαλέγει παραδοσιακά και σύγχρονα τραγούδια από Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Πορτογαλία, Χιλή και Αργεντινή.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ταξιδεύει το κοινό με τα δικά του αγαπημένα τραγούδια κι αυτά της νέας του δισκογραφικής δουλειάς σε "Λιμάνια Ξένα".

Uplifting set με πρωτότυπο υλικό και κομμάτια από White Stripes, Jamiroquai, Kesiah Jones, Stevie Wonder, Massive Attack, Amy Winehouse.

Βραδιά αφιερωμένη σε έργα των ποιητών Γιάννη Ρίτσου και Οδυσσέα Ελύτη, καθώς και σε τραγούδια που υπέγραψε ο Μάνος Χατζιδάκις.

loading