Όλες οι μουσικές εκδηλώσεις στην Αθηνα

Η Λένα Αλκαίου, σε μια και μοναδική εμφάνιση, τραγουδάει Σοφία Βέμπο, Μάγια Μελάγια, Πόλυ Πάνου, Βίκυ Μοχολιού και Τζέννη Βάνου.

Linus Roth: βιολί, Μουσική διεύθυνση: Κάρολος Τρικολίδης.

Η προσωπική δισκογραφία και των δύο καλλιτεχνών συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών από την ελληνική δισκογραφία.

Μια βραδιά αφιερωμένη στον ίσως πιο αμφιλεγόμενο μουσικό που πέρασε ποτέ από την Βραζιλιάνικη μουσική ιστορία.

Κομμάτια από όλο το φάσμα της δισκογραφίας τους, νέο υλικό και διασκευές θα αποτελούν το πρόγραμμα της παράστασης που έχουν ετοιμάσει.

Αποσπάσματα από το οπερατικό και συμφωνικό έργο του Θεοδωράκη, θα ερμηνεύσουν η Ορχήστρα και η Χορωδία της Ε.Λ.Σ., υπό τον Η. Βουδούρη.

Ένα μουσικό ταξίδι στη Μεσόγειο μας υπόσχονται η Κλεονίκη Δεμίρη στο τραγούδι  και ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο.

Special guest: την Παρασκευή 9/10 με τον Νίκο Γεώργα και την Παρασκευή 23/10 με την Eva Kesselring.

Ο Στέργιος και η παρέα του ετοιμάζουν ένα νέο ταξίδι στο ροκ, έντεχνο και στο καλό λαϊκό τραγούδι. Συμμετέχουν οι Μπου Κου Ντα.

Μαζί με τη Σοφία Παπάζογλου ο νεαρός ερμηνευτής Θωμάς Στεργίου και η Χαρούλα Αθανασίου.

Ένα ταξίδι στη Μεσόγειο, στη Μ. Ασία, στα νησιά μας, αλλά και στην παράδοση.

Η Συμφωνική Ορχήστρα υπό τη μουσική διεύθυνση του Ελευθερίου Καλκάνη θα ταξιδέψει το κοινό στην κλασική περίοδο της δυτικής μουσικής.

Διασκευάζουν τις νότες που έντυσαν τα κινηματογραφικά μας όνειρα και μεταφέρουν το ταξίδι από τη μεγάλη και την μικρή οθόνη στη σκηνή.

Τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφική παρουσία, ακυκλοφόρητα τραγούδια, αγαπημένες διασκευές.

Οι Mostly Other People Do the Killing είναι οι: Moppa Elliott: μπάσο, Jon Irabagon: σαξόφωνο, Ron Stabinsky: πιάνο, Kevin Shea: ντραμς.

Εμφανίζονται: Johnny Vavouras and the Cadillacs, Sera Bellos & The P.P 69 Quartet, Anamateur & Pros, Stouraitis/Sarantopoulos Quartet, κ.α.

Θα παρουσιάσουν τα δύο alter ego (το ελληνόφωνο και το αγγλόφωνο) της alternative σκηνής.

Ανησυχίες που γίνονται τραγούδια, τραγούδια που γίνονται συνθήματα αντίστασης της νέας γενιάς.

Ο τραγουδοποιός θα παρουσιάσει την ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά του βασισμένη στα τραγούδια των Αττίκ, Χαιρόπουλου, Σουγιούλ, κ.α.

Σε μια δημιουργική προσπάθεια να συνδυάσει τις μουσικές επιρροές του, επιλέγει έναν ήχο στη βάση του παραδοσιακό παράλληλα όμως ηλεκτρικό.

loading