Τα θέατρα και οι θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονικη

Με τους Δάνη Κατρανίδη και Παναγιώτα Βλαντή, σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι και πρωτότυπη, μουσική σύνθεση του Σταμάτη Κραουνάκη.

Περισσότεροι από δέκα κωμικοί θα τεστάρουν τα νέα τους κείμενα. Παρουσιάζει ο Γιώργος Βαβούρας.

Βασισμένο στον βρετανικής προέλευσης αστικό μύθο για τον δαιμονικό κουρέα της οδού Φλιτ.

Μια αλληγορία για την ανθρώπινη ματαιοδοξία, για την αέναη επιδίωξη του ανθρώπου να κατακτήσει τη ζωή, αντί να τη βιώσει.

Η παράσταση εξερευνεί τον διάλογο με το φως και τις σκιές για μια γυναίκα σε διαφορετικές ηλικίες.

Performance, με νέες ιστορίες, μουσικές και σκηνοθεσίες για ηθοποιούς και θεατές στους 7 ορόφους και τα 42 δωμάτια του ξενοδοχείου.

Θα παρουσιαστούν: «Ένας άνθρωπος υπό χρεοκοπία», «Η Όπερα βγήκε απ’ τον Παράδεισο», «Η παρεξήγηση» και «Σουζάνα».

Η θεατρική διάσταση μιας μοναδικής μουσικής εμπειρίας. Μουσική Διεύθυνση: Μίλτος Λογιάδης. Σκηνοθεσία: Κ. Αρβανιτάκης, Κ. Κουνέλλας.

Μια πλούσια χήρα προσλαμβάνει τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Φίλιπ Μάρλοου για να βρει ένα σπάνιο, παλιό νόμισμα. Σκηνοθεσία: Καίτη Σαμαρά.

Ο stand up comedian, Αλέξανδρος Κοντοπίδης εμφανίζεται στο Block 33 για να παρουσιάσει τη νέα του παράσταση «ο Μαυρόγατος».

Σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας , «παίζει» με το κοινό και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο!!!

Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας έρχεται αντιμέτωπος με την καταστροφική "ηθική" μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Μια solo performance της Μαρίας Λάππα σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Μιχαήλ.

Περισσότερα από 50 τραγούδια που συνδέονται με την ιστορία της Ελλάδας, σε μια παράσταση όπου συνυπάρχουν το θέατρο, ο χορός, η μουσική.

Παίζουν: Άννα Γιαννακίδου, Μαρίνα Αλεξία Ιακωβίδου. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Βαλσαμίδης.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν, το έργο του Γ. Βέλτσου, σε σκηνοθεσία Μ. Μαρμαρινού.

"Ο Επαγγελματίας", που χαρακτηρίζεται από τον Κοβάτσεβιτς ως "θλιβερή κωμωδία", είναι ένα έργο διαχρονικά πολιτικό και βαθιά ανθρώπινο.

Το Crave, το τέταρτο από τα πέντε έργα της Sarah Kane, είναι ένα έργο που μιλά για τον έρωτα. Από την ομάδα τέχνης Oberon.

Ένας σιδηροδρομικός σταθμός, ένα καφέ, μία ημέρα, δέκα γυναίκες, δέκα ιστορίες. Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ηλιάδης.

Το Θέατρο Παράθλαση συνεχίζει για 14η συνεχόμενη χρονιά τη θεατρική σειρά μυστηρίου "Κάθε Παρασκευή κι ένα έγκλημα" της Αγκ. Κρίστι.

loading