Τα θέατρα και οι θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονικη

Μια προκλητική, μαύρη κωμωδία με καυστικό χιούμορ, μια σάτιρα. Από την Push Your Art Company. Σκηνοθεσία: Κική Στρατάκη.

Τρία θεατρικά έργα του νομπελίστα, Βρετανού, δραματουργού Χάρολντ Πίντερ, ("Τοπίο", "Ένα ακόμα και φύγαμε" και "Σιωπή").

Το κείμενο της παράστασης είναι αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία της Ελισάβετ Βακαλίδου. Σκηνοθεσία: Θέμης Θεοχάρογλου.

Ηθοποιοί: Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Μυρτώ Αλικάκη. Σκηνοθεσία: Κώστας Φιλίππογλου.

Χριστίνα Καραγρηγορίου, Στέργιος Κωνσταντζίκης, Νάνσυ Σακελλαρίδου, Βασίλειος Σταθόπουλος κ.ά. Σκηνοθεσία: Αχιλλέας Ψαλτόπουλος.

Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Ιανό.

Ένα έργο για την αγάπη, την απώλεια και τον θάνατο. Σκηνοθεσία: Γιάννης Κιντάπογλου.

Στέλλιος Σταυρίδης, Κώστας Αποστόλου, Μαρία Χειμώνα, Θοδωρής Κούκρας, Γιώργος Ροντίδης κ.ά. Σκηνοθεσία: Γιώργος Ροντίδης.

Η πιο τρομακτική ιστορία που γράφτηκε ποτέ, ζωντανεύει σε μια απόκοσμη, ατμοσφαιρική παράσταση από το Θέατρο Παράθλαση.

Μια υπαρξιακή φάρσα, με το πρόσχημα της μαύρης κωμωδίας. Δύο άνθρωποι. Οι ζωές, οι επιλογές, τα εμπόδια, ο χρόνος. Σκην.: Γ. Νεράντζης.

Τρία ζευγάρια συναντιούνται τρεις παραμονές Χριστουγέννων και αποκαλύπτουν τα κρυφά πάθη και τους φόβους τους. Σκην.: Γ. Παρασκευόπουλος.

Διανομή: Σταύρος Ζαλμάς, Στέλλα Καζάζη, Αλέξανδρος Μούκανος, Χρήστος Σιμαρδάνης. Σκηνοθεσία: Άσπα Καλλιάνη.

Η θεατρική παραγωγή έρχεται στην Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο. Ο σκηνοθέτης του μιούζικαλ είναι ο Rob Roth και χορογράφος ο Matt West.

Παίζουν: Β. Κανελλόπουλος, Κ. Δανιηλίδης, Ά. Γεννησαριώτου, Μ. Γαβριηλίδου, Ό. Κουτσού, Α. Αρναούτογλου κ.ά. Σκηνοθεσία: Δ. Σακατζής.

Μια σύγχρονη ιστορία δυο νέων, τους οποίους και παρακολουθούμε από την πρώτη στιγμή της αλλόκοτης γνωριμίας τους. Σκην.: Κ. Ζαχαριάδης.

Η παράσταση, με οδηγό τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη για τη γυναίκα, ξεναγεί τους θεατές στο σύμπαν του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη.

Η Δήμητρα Ματσούκα παρουσιάζει το προκλητικό έργο του Ζαν-Ρενέ Λεμουάν, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη.

Η Ντίνος Film παρουσιάζει την ανατρεπτική κωμωδία των Μιχαήλ Άνθη και Ντίνου Σπυρόπουλου "Κομμένη Μαγιονέζα". Σκηνοθεσία: Παπαδοπούλου Ν.

Μια "συλλογή" αναμνήσεων θετικών και αρνητικών, πολλών ειδών από τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια που μας συντροφεύουν μια ζωή.

Τέσσερις γυναίκες μιλούν ασταμάτητα. Για τον εαυτό τους, τις σχέσεις τους, τους άντρες, το παρόν και το μέλλον. Σκηνοθεσία: Ρήγας Γ.

loading