Τα θέατρα και οι θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονικη

Μια μουσικοθεατρική παράσταση, μια σύνθεση θεατροποιημένων αποσπασμάτων από κείμενα του Άσιμου, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Κορδέλλας.

Μια σύγχρονη Ελληνίδα, η Αγγελική, προσπαθεί να συναρμολογήσει την κατακερματισμένη ταυτότητα της. Σκηνοθεσία: Κορίνα Βασιλειάδου.

Μια χορό - παντομιμική και κωμική παράσταση, που μας ταξιδεύει μουσικά, χορευτικά και σκηνογραφικά στον 16ο και το 17ο αιώνα.

Μια σύγχρονη κωμωδία με πολλές τρελές καταστάσεις και ατακαδόρικους διαλόγους. Σκηνοθεσία: Καραμπέλκος Γιάννης.

H oμάδα Σημείο Μηδέν παρουσιάζει το έργο του Γκέοργκ Μπύχνερ, Βόυτσεκ, για τέσσερις μόνο παραστάσεις. Σκηνοθεσία: Σάββας Στρούμπος.

Το "Για πάντα" είναι μία αισθηματική κομεντί που χαρίζει χαμόγελα και συγκινεί. Σκηνοθεσία: Βασίλης Ισσόπουλος.

Το έργο είναι μια δυνατή και άμεση διαμαρτυρία ενάντια στην κοινωνική ψευτιά και υποκρισία. Σκηνοθεσία: Μαρία Μπαλτατζή.

Ο Ανδρέας Στάικος με χιούμορ έχει δημιουργήσει ήρωες που μπορούν να αντικατοπτρίσουν όλους εμάς που αναζητούμε τη γη της επαγγελίας.

Stand up comedy για τους άντρες, τις γυναίκες, το σεξ και τη ζωή μας, με τον Γιώργο Χατζηπαύλου.

Μια "παγίδα", ένας μηχανισμός εξαπάτησης ενεργοποιείται όταν δύο άνθρωποι συναντιούνται. Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Μήτας.

Μία μουσικοθεατρική παράσταση, ένα ταξίδι στον παλιό, καλό, ελληνικό κινηματογράφο. Σκηνοθεσία: Άντα Τσεσμελή-Edwards.

Θεατρικό αναλόγιο, που δημιούργησε η Θεατρική Ομάδα «Μηχανή», και είναι βασισμένο στο μεσαιωνικό δράμα «Χριστός Πάσχων».

Δημήτρης Μορφακίδης, Μαρία Χατζηιωαννίδου, Χρήστος Σιμαρδάνης, Μιχάλης Συριόπουλος, Γιάννης Πανώριος κ.ά. Σκηνοθεσία: Γιάννης Βούρος.

Δώδεκα ιστορίες του Αντόν Τσέχωφ, ενός απ' τους μεγαλύτερους συγγραφείς της παγκόσμιας λογοτεχνίας και του θεάτρου.

Τρεις γυναίκες και τρία έργα του Γ. Σουρή (Ο Αναπαραδιάδης, Ο Αποχαιρετισμός και η επάνοδος, Ο πατατράκας). Σκηνοθεσία: Ν. Ορτετζάτος.

Μια διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare από τον Κώστα Γάκη, την Αθηνά Μουστάκα και τον Κωνσταντίνο Μπιμπή.

Η θεατρική ομάδα Εντός Εκτός & Επί τα αυτά παρουσιάζει μία μουσικοθεατρική αυτοσχέδια κωμωδία εμπνευσμένη από τα έργα του Ευριπίδη.

Μονόλογος. Ερμηνεύει η Έλσα Καραγιώργου. Σκηνοθεσία: Θέμης Θεοχάρογλου.

Το Burlesque κάθε Κυριακή φιλοξενεί στην σκηνή του τους ανερχόμενους εκφραστές της ελληνικής stand up comedy σκηνής.

Μια εκδοχή του Σπιτιού της Μπερνάρντα Άλμπα, για την απάνθρωπη καταπίεση των γυναικών στις μουσουλμανικές χώρες. Σκην.: Δ. Καρατζιάς.

loading