Τα θέατρα και οι θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονικη

Με τους Δάνη Κατρανίδη και Παναγιώτα Βλαντή, σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι και πρωτότυπη, μουσική σύνθεση του Σταμάτη Κραουνάκη.

Μια αλληγορία για την ανθρώπινη ματαιοδοξία, για την αέναη επιδίωξη του ανθρώπου να κατακτήσει τη ζωή, αντί να τη βιώσει.

Βασισμένο στον βρετανικής προέλευσης αστικό μύθο για τον δαιμονικό κουρέα της οδού Φλιτ.

Η θεατρική διάσταση μιας μοναδικής μουσικής εμπειρίας. Μουσική Διεύθυνση: Μίλτος Λογιάδης. Σκηνοθεσία: Κ. Αρβανιτάκης, Κ. Κουνέλλας.

Η "Υπερπαραγωγή" επιστρέφει στο BlackBox μετά από τις σολντ-άουτ παραστάσεις.

Σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας , «παίζει» με το κοινό και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο!!!

Ο stand up comedian, Αλέξανδρος Κοντοπίδης εμφανίζεται στο Block 33 για να παρουσιάσει τη νέα του παράσταση «ο Μαυρόγατος».

Η παράσταση εξερευνεί τον διάλογο με το φως και τις σκιές για μια γυναίκα σε διαφορετικές ηλικίες.

Performance, με νέες ιστορίες, μουσικές και σκηνοθεσίες για ηθοποιούς και θεατές στους 7 ορόφους και τα 42 δωμάτια του ξενοδοχείου.

Θα παρουσιαστούν: «Ένας άνθρωπος υπό χρεοκοπία», «Η Όπερα βγήκε απ’ τον Παράδεισο», «Η παρεξήγηση» και «Σουζάνα».

Μια πλούσια χήρα προσλαμβάνει τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Φίλιπ Μάρλοου για να βρει ένα σπάνιο, παλιό νόμισμα. Σκηνοθεσία: Καίτη Σαμαρά.

Μια solo performance της Μαρίας Λάππα σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Μιχαήλ.

Περισσότερα από 50 τραγούδια που συνδέονται με την ιστορία της Ελλάδας, σε μια παράσταση όπου συνυπάρχουν το θέατρο, ο χορός, η μουσική.

Παίζουν: Άννα Γιαννακίδου, Μαρίνα Αλεξία Ιακωβίδου. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Βαλσαμίδης.

"Ο Επαγγελματίας", που χαρακτηρίζεται από τον Κοβάτσεβιτς ως "θλιβερή κωμωδία", είναι ένα έργο διαχρονικά πολιτικό και βαθιά ανθρώπινο.

Το Crave, το τέταρτο από τα πέντε έργα της Sarah Kane, είναι ένα έργο που μιλά για τον έρωτα. Από την ομάδα τέχνης Oberon.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν, το έργο του Γ. Βέλτσου, σε σκηνοθεσία Μ. Μαρμαρινού.

Το Θέατρο Παράθλαση συνεχίζει για 14η συνεχόμενη χρονιά τη θεατρική σειρά μυστηρίου "Κάθε Παρασκευή κι ένα έγκλημα" της Αγκ. Κρίστι.

Με γέλιο και συγκίνηση, η κωμωδία περνά από την ευτυχία στη δυστυχία, από την πτώχευση στην ανάκαμψη κι από την καταστροφή στο θρίαμβο.

Σε μια υπόγεια γιάφκα, στα χρόνια τα εμφυλιακά, λίγο πριν λίγο μετά, ένας θίασος γυναικών οργανώνει αντίσταση εφ’ όλης της ύλης

loading