Οι παιδικές παραστάσεις σε όλα τα Θέατρα στην Αθηνα

Μία παράσταση γεμάτη με μουσικά παιχνίδια και τερτίπια από τον κόσμο των ζώων και της φύσης, βασισμένη σε γλυκά παραμύθια του Αισώπου.

Ένα από τα πιο γνωστά παιδικά παραμύθια των αδελφών Γκριμ, βασισμένο στο λιμπρέτο της Αντελάιντ Βέττε.

Θεατρικές παραστάσεις και κατασκευές για παιδιά.

Μία μουσικοθεατρική παράσταση με μουσική από την όπερα, για μικρούς από 7 ετών, αλλά και για μεγάλους. Σκηνοθεσία: Αντώνης Περπινιάς.

Μια θεατρική, διαδραστική παράσταση με έξι ηθοποιούς και 4μελή ορχήστρα και ένα εικαστικό εργαστήρι που συμπληρώνει τα σκηνικά.

Μουσικό παραμύθι για παιδιά από 3 έως 9 ετών. Με ζωντανή μουσική και συμμετοχή των παιδιών.

"Σπείρα Σπείρα με Σπιρούνια", "Η Τελεία", "Τα Μαγικά Καρυδότσουφλα", "Μια γιορτή στου Νουριάν", "Μαμά θα κάνω μπάντα Vol 2!".

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα μικρό, παραμυθένιο χωριό κάπου στη Δανία, στο χωριό του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Σκηνοθεσία: Κ. Δράκος.

Η νέα μουσική, διαδραστική, παιδική παράσταση από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ξανά στον Κινητήρα.

Ένας τελικός ψαροσφαίρου ενάντια στις διακρίσεις και τον ρατσισμό. Από τη θεατρική ομάδα Λωτοφάγοι. Σκηνοθεσία: Αθηνά Αρσένη.

Έργο που τονίζει την ανάγκη του ανθρώπου για αυτοεκτίμηση, ενώ προάγει την εμπιστοσύνη και την ελευθερία των ιδεών.

Η παράσταση είναι διανθισμένη με interactive, παιδαγωγικά στοιχεία.

Παράσταση με ηθοποιούς, κούκλες μάπετ, θέατρο σκιών, μαύρο θέατρο και πολυμέσα.

Κατάλληλο για παιδιά παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων και για τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Παίζουν: Ε. Τσακάλου, Κ. Ζέκος, Ί. Σπυροπούλου κ.α

Ένα διαφορετικό παραμύθι βασισμένο στα μουσικά θέματα του έργου του Σεργκέι Προκόφιεφ.

Ένας όχι πολύ γνωστός μύθος, που σας δίνεται η ευκαιρία να τον γνωρίσετε μέσα από μια θεατρική παράσταση. Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη.

Ένα διαδραστικό παραμύθι για μικρά παιδιά βασισμένο σε λαϊκή αγγλική ιστορία για μια ευχάριστη πρώτη επαφή με το θέατρο. Για παιδιά από 2,5 έως 5 ετών.

Για παιδιά από 2,5 έως 5,5 έτων τα οποία συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση και στην εξέλιξη του μύθου. Σκηνοθεσία: Ελεάννα Σαντοριναίου.

loading