Οι παιδικές παραστάσεις σε όλα τα Θέατρα στην Αθηνα

Όλοι στην Αστροχώρα έπεσαν σε βαθιά μελαγχολία και ανακαλύπτουν ότι αίτιοι είναι «οι γήινοι». Κείμενο – Σκηνοθεσία: Χριστίνα Χριστοδούλου.

Έκθεση οικιακής οικονομίας, παραστάσεις θεατρικού παιδικού εργαστηρίου, έκθεση ζωγραφικής, συναυλία μουσικού εργαστηρίου.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Δήμου Περιστερίου με τίτλο: "Κόκκινη Κλωστή δεμένη...".

Κουκλοθέατρο, μουσικά παραμύθια, συναυλίες, χορευτικές παραστάσεις, θεατρικά δρώμενα και εκθέσεις εικαστικών.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν 11 εταιρικοί θίασοι με 10 βραδινές και μία παιδική σκηνή.

Ένα μεγάλο, σύνθετο και πρωτότυπο πρόγραμμα εκδηλώσεων για παιδιά με καθημερινές δράσεις και ολοήμερο πρόγραμμα τα Σαββατοκύριακα.

Η παράσταση είναι βασισμένη στο παραμύθι του συγγραφέα παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας Φίλιππου Μανδηλαρά. Από την ομάδα Μαρμελάδα.

Η ομάδα Κιβωτός Μύθων ζωντανεύει το παραμύθι μέσα από ένα πολυθέαμα που συνδυάζει τη σκηνική δράση της κούκλας με τη θεατρική δράση.

Θα πραγματοποιηθούν θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, παραστάσεις καραγκιόζη κ.ά.

Μουσικό-θεατρική, βιωματική παράσταση, μια περιπέτεια μυστηρίου για παιδιά 3 - 10 ετών.

Η φιλανθρωπική αυτή παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες, στοχεύει στην πρόληψη του "καρκίνου του μαστού".

Μια παράσταση με ευαισθησία και χιούμορ για το θέμα του σχολικού εκφοβισμού από τη Ντίνα Σταματοπούλου και την Ομάδα Φρέον.

Μια διαδραστική παράσταση όπου οι μικροί θεατές ζουν το παραμύθι μέσα από το ίδιο το παραμύθι.

Κατάλληλο για παιδιά παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων και για τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Παίζουν: Ε. Τσακάλου, Κ. Ζέκος, Ί. Σπυροπούλου κ.ά

loading