Οι παιδικές παραστάσεις σε όλα τα Θέατρα στην Αθηνα

Παράσταση εμπνευσμένη από το ομώνυμο, παραδοσιακό, ελληνικό παραμύθι. Από τις Μαγικές Σβούρες για παιδιά 3 - 12 ετών.

Σκηνοθεσία: Ομάδα Κοπέρνικος και Βάσια Παρασκευοπούλου. Παίζουν: Ελισσαίος Βλάχος (β΄ διανομή Μελέτης Ηλίας), Φοίβος Συμεωνίδης.

Η καλλιτεχνική ομάδα Η Τρελλή Ροδιά προσκαλεί τα παιδιά σε ένα απροσδόκητο ταξίδι φαντασίας και χιούμορ. Για παιδιά από 3 ετών.

Μια μαγική παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά βασισμένη στο αριστούργημα του Βιτσένζου Κορνάρου, με μουσική, σκιές και κούκλες.

Χτίζοντας την παράσταση μπροστά στα μάτια του κοινού, η ομάδα Τσόκαρα ερευνά τα όρια της παιδικής φαντασίας και της μεταμόρφωσης.

Διασκευή του Φάουστ του Γκαίτε για εφήβους από την ομάδα 4Frontal. Σκηνοθεσία: Τζωρτζίνα Κακουδάκη.

Ο "Παπουτσωμένος Γάτος", του Γάλλου συγγραφέα Σαρλ Περό, σε θεατρική διασκευή Ειρήνης Φ. Κουτσαύτη και σκηνοθεσία Γιάννη Τσιώμου.

Μία διαδραστική παράσταση βγαλμένη από τη σοφία των παραμυθιών, που μαθαίνει στα παιδιά την αξία της προσπάθειας. Για παιδιά 4-9 ετών.

Φαντασμαγορική παράσταση με "έξτρα δόση" μαγείας και ταχυδακτυλουργικά κόλπα, εμπνευσμένη  από το "9 Παραμύθια και Μια Ξύλινη Κουτάλα".

Μια παράσταση διασκεδαστική, ατμοσφαιρική και ανθρώπινη που αναδεικνύει χαρακτήρες, προβάλλει αξίες και μαγεύει τα παιδιά.

Πρόκειται για ένα έργο που έχει τις ρίζες του στο παραδοσιακό παραμύθι "Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας", από τους μύθους του Αισώπου.

Διαδραστική παράσταση που στηρίζεται στους αυτοσχεδιασμούς των ηθοποιών και στη συμμετοχή των παιδιών.

Μία διασκευή της μοναδικής ολοκληρωμένης, σωζόμενης κωμωδίας του Μενάνδρου "Ο Δύσκολος". Από τη Θεατρική Εταιρεία Replica.

Μια θεατρική διασκευή του λογοτεχνικού αριστουργήματος του JR.R. Tolkien "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών". Για παιδιά από 5 ετών.

Πρωταγωνιστούν: Παύλος Χαϊκάλης, Άννα Παναγιωτοπούλου, Βίκυ Καγιά, Γιάννης Σαββιδάκης, Άννα Αθανασιάδη κ.ά. Σκηνοθεσία: Θέμις Μαρσέλλου.

Mια εκπαιδευτική και διαδραστική παράσταση με κίνηση, παιχνίδι και μουσική από την ομάδα "Μικρός που είναι ο κόσμος".

Μία οικογένεια και δύο παραμυθένια ξωτικά μας ταξιδεύουν μ’ ένα τρόπο μοναδικό στον κόσμο της διαφορετικότητας και της αποδοχής.

Μια περιπέτεια με ηθοποιούς, κούκλες, πίνακες και ζωγραφιές σε μεγάλες προβολές από προτζέκτορες. Από το Αερόπλοιο.

Αποσπάσματα της θεατρικής παράστασης "Ο Τζακ και η φασολιά", σε συνεργασία με τις "Ονειροδιαδρομές".

Η "Συντεχνία του γέλιου" παρουσιάζει το "Τζέλα, Λέλα και Κλεομένης", σε σκηνοθεσία Λ. Μελεμέ - Β. Κουκαλάνι και μουσική Φ. Δεληβοριά.

loading