Τα θέατρα και οι θεατρικές παραστάσεις στην Αθηνα

Παίζουν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Μοθωναίος, Κρις Ραντάνοφ, Βασίλης Ζιάκας. Σκηνοθεσία: Γιάννης Σκουρλέτης.

Παράσταση - ντοκουμέντο, βασισμένη στη σκληρή καθημερινότητα των προσφύγων και στις προσωπικές μαρτυρίες τους. Σκην.: Γ. Μαρκοπούλου.

Δύο νεοελληνικά έργα μιλούν για τη σύγχρονη πραγματικότητα. Σκηνοθεσία: Παντελής Δεντάκης, Γιάννης Μόσχος.

Ένα έργο που χαρακτηρίζεται από την μεταδραματική δομή του μέσα από μια ωμή και αποκαλυπτική γλώσσα. Σκηνοθεσία: Άντζελα Μπρούσκου.

Ένας μονόλογος με τη Βασιλεία Δημηνίδου, βασισμένος σε αληθινά γεγονότα, που πραγματεύεται την ισορροπία ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο.

Αναλόγια σύγχρονων, ελληνικών θεατρικών έργων. Καλλιτεχνική διεύθυνση: Σίσσυ Παπαθανασίου.

Παίζουν: Ακύλλας Καραζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Μιχάλης Αφολάνιο. Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου.

Παρουσιάζουν ο ένας τον άλλον, σχολιάζουν, σατιρίζουν, καυτηριάζουν, τραγουδούν, γελούν, πληρώνονται και φεύγουν!

Μια νεαρή κοπέλα, αποκλεισμένη από τη ζωή στο διαμέρισμα της, κάθε βράδυ αργά μέσα στη νύχτα νιώθει την αβάσταχτη ανάγκη να αυτοκτονήσει.

Παραστάσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού κάθε Παρασκευή στο Θέατρο ΠΚ από την ImproVIBE και την ομάδα "Bus και".

Μία σύγχρονη κωμωδία για την κρίση και την επίδραση της στους απλούς ανθρώπους. Σκηνοθεσία: Κλεώνη Φλέσσα.

Σκηνοθεσία: Γκάυ Στεφάνου. Ερμηνεία: Ελισάβετ Πλιακοστάθη, Δήμητρα Σύρου, Παναγιώτης Σταυρόπουλος.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Στεφανία Γουλιώτη, Μάκης Παπαδημητρίου. Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.

Μια διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare από τον Κώστα Γάκη, την Αθηνά Μουστάκα και τον Κωνσταντίνο Μπιμπή.

Έργο γραμμένο στην Σοβιετική Ένωση του ’80, την περίοδο δηλαδή της αποσύνθεσής της. Από την ομάδα Νάμα. Σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη.

Η παράσταση βασίζεται σε μια επιλογή κειμένων από το έργο του Θουκυδίδη. Ερμηνεύει η Άννα Κοκκίνου. Σκηνοθεσία: Άννα Κοκκίνου.

Η θεατρική ομάδα 4 Χ 4 μια γλυκόπικρη, μουσικοθεατρική κωμωδία για την κυρίαρχη τάση στην Ελλάδα των τελευταίων χρόνων, τη φυγή.

Μια παράσταση, χωρίς κείμενο, χωρίς σκηνοθεσία. Μόνο με ηθοποιούς έτοιμους να δημιουργήσουν. Συγγραφέας και σκηνοθέτης το ίδιο το κοινό.

Ένα μελλοντολογικό δυστοπικό θρίλερ για την κατάληξη αυτής της πόλης που ονομάζεται Αθήνα. Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου.

Σε έναν καθαρά θεατρικό χώρο, γεμάτο εκπλήξεις και χρώματα η παράσταση μπλέκεται με το μουσικό show και το abstract με το normal.

loading