Τα θέατρα και οι θεατρικές παραστάσεις στην Αθηνα

Σας προτείνουμε, πριν ξεκινήσετε για οποιαδήποτε εκδήλωση, να έρθετε σε επικοινωνία με τον χώρο διεξαγωγής για να επιβεβαιώσετε την πραγματοποίηση της.

Ανακοίνωση: η παράσταση ακυρώνεται.

Ανακοίνωση: Η παράσταση ακυρώνεται

Ο σκηνοθέτης προσεγγίζει τον κόσμο της Μ. Ευσταθιάδη δημιουργώντας ένα μωσαϊκό στιγμών από τη διαδρομή της αστικής τάξης στον 20ό αιώνα.

Ανακοίνωση: Η παράσταση ακυρώνεται.

Ανακοίνωση: Η παράσταση ακυρώνεται

Ανακοίνωση: Η παράσταση ακυρώνεται.

Μια ανατρεπτική κωμωδία βασισμένη σε κείμενα του Γούντυ Αλλεν και του Τζιμ Τζάρμους, αλλά και των Ρέππα - Παπαθανασίου κ.ά.

Ο "Ρήσος" του Ευριπίδη, που βασίζεται στη ραψωδία Κ της Ιλιάδας, αποτελεί τον πυρήνα της νέας δουλειάς της Κατερίνας Ευαγγελάτου.

Μάρκος Σεφερλής, Γιάννης Καπετάνιος, Θοδωρής Ρωμανίδης, Στέλιος Κρητικός, Γιάννης Ζουμπαντής κ.ά. Σκηνοθεσία: Μάρκος Σεφερλής.

Με αφορμή την κυκλοφορία δέκα θεατρικών έργων του νεοελληνικού ρεπερτορίου στα γαλλικά, ο Ludovic Lagarde σκηνοθετεί την "Αγγέλα".

Το #Comedy_Revolution επιστρέφει για τρεις πολύ σπέσιαλ καλοκαιρινές παραστάσεις στην αυλή του Χυτηρίου.

Ανακοίνωση: Η παράσταση ακυρώνεται.

Παρουσιάζεται από το Νέο Θεατρικό Εργαστήρι Ψυχικού το βουκολικό-κοινωνικό θρίλερ "ο Αγαπητικός του Αγαπητικού της Βοσκοπούλας".

Ερμηνεύουν: Χαραλαμπόπουλος Β., Χατζηπαναγιώτης Χ., Σερβετάλης Ά., Μουρατίδης Φ., Καλφαγιάννης Λ., Πατσίκας Σ. κ.ά. Σκην.: Γ. Κακλέας.

Από το Διάχρονο Θέατρο της Μαίρης Βιδάλη. Μετάφραση Θοδωρή Ψαλιδόπουλου και σκηνοθεσία Ζαχαρία Ρόχα.

"Τρωάδες" του Ευριπίδη από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού.

loading