Τα θέατρα και οι θεατρικές παραστάσεις στην Αθηνα

Μια άκρως τολμηρή, ποιητική ιστορία για την απώλεια της αθωότητας σε μια διεφθαρμένη εποχή. Σκηνοθεσία: Β. Μαυρογεωργίου, Μ. Κάλμπαρη.

Ένας χειμαρρώδης μονόλογος με ηρωίδα μία γυναίκα η οποία διηγείται τη ζωή της, χρησιμοποιώντας γλαφυρή αφήγηση και το μαύρο χιούμορ.

Ηθοποιοί: Αγησίλαος Αλεξίου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αρτέμης Γαβρίλουκ, Χρήστος Μπαλτάς, Ελένη Ορνεράκη. Σκηνοθεσία: Τηλέμαχος Μουδατσάκις.

Η Ομάδα "ChameleoN" παρουσιάζει την πρώτη της παράσταση devised theatre με τίτλο "Kiska". Σκηνοθεσία: Ηλιάνα Μαυρομάτη,

Ένα οδοιπορικό στη ζωή της Εντίθ Πιάφ, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον ομώνυμο ρόλο.

Φεστιβάλ με σκοπό να φέρει κοντά στον θεατρικό κόσμο και στο κοινό, θεατρικά έργα από την Ισπανία και τη Λατινική Αμερική.

Ο Παναγιώτης Τερζάκης σε θεατρικό αναλόγιο, μετράει δώδεκα μικρές και μεγάλες στιγμές.

Μονόλογος, με τη Ράνια Σχίζα. Ένα έργο για την άνιση αναμέτρηση του ανθρώπου με το οικονομικό αδιέξοδο. Σκηνοθεσία: Μαριάννα Κάλμπαρη.

Θεατρικό αναλόγιο - Μονόπρακτα του Άντον Τσέχωφ: "Οι βλαβερές συνέπειες του καπνού", "Τραγωδός χωρίς να θέλει" και το "Κύκνειο Άσμα".

Παράσταση που βασίζεται σε σύνθεση κειμένων του R. Garcia και συνδυάζει το θέατρο, τη μουσική, τις τέχνες, το video και την performance.

Ένα έργο στα όρια του ροκ θρίλερ, ένα έργο οξύ, βίαιο, αλλά και με τόσο χιούμορ και σαρκασμό. Σκηνοθεσία: Θωμάς Μοσχόπουλος.

Μια παράσταση γέφυρα που θα σας ρίξει στα βράχια χωρίς διαπραγμάτευση.

Θέατρο - ντοκουμέντο για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη Μόσχα το 2002, όπου Τσετσένοι εισέβαλαν σε θέατρο και διέκοψαν μιούζικαλ.

Ανακοίνωση: Η παράσταση δεν θα ξεκινήσει στις 27/2, στο θέατρο Rex. Θα ξεκινήσει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, πιθανότατα στο θέατρο Σημείο

Η ιστορία μιας κοπέλας της διπλανής πόρτας που στην πορεία του έργου μετουσιώνεται σε σύμβολο πίστης και ηθικής. Από την Ομάδα Ubuntu.

Η ομάδα "T4Tango" επανέρχεται με μία παράσταση που ανοίγει την πόρτα ενός άγνωστου κόσμου για τους περισσότερους, αυτού των milongas.

Η ομάδα Μεταμόρφωσις παρουσιάζει μία παραγωγή που υπόσχεται να αποτελέσει μια μεταμορφωτική εμπειρία για τον θεατή.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Ξενουδάκη, Χάρης Λογγαράκης, Αργυρώ Τσιρίτα. Σκηνοθεσία: Μαρία Ξενουδάκη.

Ένας σπάνιος και μοναδικός μονόλογος, που φλερτάρει με τον εξπρεσιονισμό και το υπερφυσικό στοιχείο, δραματοποιημένος από τον Σ. Ληναίο.

Δύο μονόλογοι που ο ένας αντιπαρατίθεται με τον άλλον σε ένα δημόσιο "debate". Βασισμένο στο έργο του Στρίντμπεργκ "Η πιο δυνατή".

loading