Art and Life εκδηλωσεις

Για να δείτε μόνο τις εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες για συγκεκριμένη ημέρα, επιλέξτε την στο ημερολόγιο που βρίσκεται αριστερά.

Διασκευή: Xavier Jaillard. Σκηνοθεσία: Άννα Βαγενά. Με τους: Άννα Βαγενά, Ιμπραήμ Χασάν, Κώστα Λάσκο, Χρήστο Ροδάμη.

Ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και την συμμετοχή της Μπέττυς Χαρλαύτη.

Η παράσταση που διαθέτει 52 ακροβάτες παγκόσμιας κλάσης, μουσικούς, χορευτές, κλόουν, τραγουδιστές και χαρακτήρες, στην Θεσσαλονίκη.

Η νέα αυτή δημιουργία, διερευνά τη γυναικεία φύση μέσα από το πρίσμα της τραγικής ηρωίδας.

Η Κατερίνα Διδασκάλου παρουσιάζει το ερωτικό αριστούργημα του Γ. Ρίτσου "Η σονάτα του σεληνόφωτος", στα ελληνικά και στα γαλλικά.

Τρεις μονόλογοι: "Η διάλεξη μιας μάνας" της Μαρίας Κονδύλη, "Επικήδειος" του Ιάκωβου Καμπανέλλη και "Η Αντριάνα" του Θανάση Παπαγεωργίου.

«Η εικόνα δεν έχει ανάγκη από επιχειρήματα, γιατί είναι η ίδια επιχείρημα», Νίκος Κούνδουρος.

Η παράσταση «Stations» είναι ένα σόλο, όπου το σώμα γίνεται κινούμενος καμβάς.

Οι σπουδαστές του τομέα φωτογραφίας του Ι.Ι.Ε.Κ. ESP παρουσιάζουν έκθεση κυανοτυπίας με τίτλο «Υποσυνείδητο σώμα».

Ένας αντισυμβατικός ήρωας, ένας αντιήρωας που δεν χωρά πουθενά, ο Πέερ Γκυντ. Ένα ποιητικό δράμα, το τελευταίο έμμετρο έργο του Ίψεν.

Σώζει η τέχνη; 22 σύγχρονοι εικαστικοί, μέλη της Ένωσης Ελλήνων Χαρακτών (ΕΕΧ) κλήθηκαν ν’ απαντήσουν στο ερώτημα.

Ο τραγουδοποιός θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και επιλεγμένες διασκευές.

Με την μπάντα κρουστών «Paranaue», μουσικές από τον dj Γρηγόρη Κόκκινο και κληρώσεις για δώρα υποδέχεται η Θεσσαλονίκη πρωτοετείς φοιτητές.

Παίζουν: Μαριάννα Τουμασάτου, Γιάννης Αϊβάζης, Κάτια Νικολαΐδου, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Θοδωρής Αντωνιάδης. Σκηνοθεσία: Μαν. Μανουσάκης.

Ημερίδα κολύμβησης μεταξύ των μικρών αθλητών των ακαδημιών κολύμβησης συλλόγων της Καλαμαριάς.

Τα έργα που θα εκτεθούν καλύπτουν όλο το φάσμα των “Μέσων Διαλυτών σε Νερό”, που είναι ο ελληνικός ορισμός της λέξης “Watermedia”.

Μια πρωτοβουλία της ομάδας Ars Moriendi, με τη σύμπραξη της ομάδας τέχνης Oberon και της θεατρικής ομάδας ρίSκo, για τα παιδιά στη Γάζα.

Θα αναδείξει με επίκαιρο βλέμμα το χώρο του Γενί Τζαμί και οι εγκαταστάσεις του θα ανοίξουν έναν εικαστικό διάλογο με τις μνήμες του χώρου.

Συμμετέχουν: Γιώργος Χατζηπαύλου, Αντρέας Πασπάτης, Ήρα Κατσούδα, Θανάσης Cain Σαμαράς, Στέλιος Ανατολίτης, Βασίλης Κατέρης.

Έκθεση ζωγραφικής, αγιογραφίας & σχεδίου του Συλλόγου του Εργαστηρίου Γεωργίου Ψαράκη & του Διαπολιτιστικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

loading