Περιγραφή
Το POINT a κατεβαίνει στο χειμωνιάτικο Atrium και συνεχίζει την παράδοση και φέτος στρώνοντας ένα γευστικό κυριακάτικο, μεσημεριανό τραπέζι.
Από τη γυάλινη οροφή του εστιατορίου Atrium Greek Bistrot, στο ξενοδοχείο Ηρώδειο, το φυσικό φως διαχέεται στην αίθουσα. Γύρω από το τραπέζι έχουν μαζευτεί φίλοι και οικογένεια. Κουβέντες, γέλια, πειράγματα, σχέδια για την επόμενη εβδομάδα που ξεκινά δίνουν τον τόνο, ενώ στο βάθος, το αναμμένο τζάκι καίει μπροστά από τους αναπαυτικούς καναπέδες. Στο τραπέζι φθάνει η ζεστή σούπα και ύστερα οι πιατέλες με τα λαχταριστά φαγητά.
Το μενού με γεύσεις μεσογειακές, δίνει έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδος. Ο Μάριος Πιρπιρίδης και ο Μανώλης Μαυριγιαννάκης φροντίζουν γι' αυτό.
• Μενού Κυριακής 12 Μαρτίου:
Βελουτέ αρακάς με δυόσμο και λάδι τσίλι
Τηγανιτή φέτα με σουσάμι και μαρμελάδα ντομάτα
Μαροκινή σαλάτα με κρουτόν αραβικής πίτας
Πικάντικο μπούτι αρνί με πατατούλες
Μπάρες ταχίνι με μέλι, σοκολάτα και lemon curd
Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.