Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Σινεμά
-
Cinema park odeon
Άλλα
Ημερομηνίες
-
Κατηγορίες
Cinema park odeon
0.0
Σύνοψη

Το Cinema Park, το οποίο λειτουργεί στο Odeon Starcity (Λ. Συγγρού 111, Νέος Κόσμος) και στο Odeon Πλατεία (Τσιμισκή 43 και Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη) είναι το πρώτο διαδραστικό κινηματογραφικό πάρκο στην Ελλάδα. Συνδυάζει τη διασκέδαση με τη γνώση, παρουσιάζοντας στους μαθητές ένα ενδιαφέρον και σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό με ψυχαγωγικό τρόπο. Στο Cinema Park, οι μαθητές φορούν ειδικά γυαλιά για να απολαύσουν τρισδιάστατη προβολή, συμμετέχουν σε παιχνίδι γνώσεων και ταξιδεύουν στον ήχο και στα χρώματα. Επιπλέον, στο Cinema Park στο Odeon Starcity οι μαθητές ζουν την εμπειρία των ειδικών καθισμάτων, τα οποία κινούνται σε συγχρονισμό με το πρόγραμμα που προβάλλεται στην οθόνη.

 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που παρουσιάζονται στο Cinema Park είναι:

•Η “Ανθρώπινη Εμπειρία”. Ένα πρόγραμμα που πραγματεύεται τις καταβολές, την πολυπλοκότητα του ανθρώπινου οργανισμού, τα μυστικά και τις ανεξάντλητες δυνάμεις του Ανθρώπου.

 

•Το “Ταξίδι στο Σύμπαν”. Μια μοναδική περιπλάνηση στο ηλιακό μας σύστημα, στα μυστήρια του κόσμου και στις μεγάλες προκλήσεις για το μέλλον του πλανήτη μας.

 

•Η “Άγρια Φύση”. Μια μοναδική επίσκεψη στο εκπληκτικό ζωικό βασίλειο, που παρουσιάζει τον τρόπο αλληλεπίδρασης των ανθρώπων με τα ζώα.

 

•Οι "Δυνάμεις της Γης". Ο άνεμος, το νερό, καθώς και η γη με τις τεκτονικές πλάκες και τη λάβα κάτω από την επιφάνεια, οι τέσσερις δυνάμεις που στην πραγματικότητα διαμορφώνουν τον πλανήτη μας.

 

•“Εθισμένοι στη Ζωή”. Μια επαναστατική προσέγγιση αποτροπής των νέων από τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών, μέσα από πραγματικά γεγονότα και ρεαλιστικά σενάρια.

 

•Ο “Πράσινος Πλανήτης: Φροντίζοντας τη Γη μας”. Στο σπίτι μας, υπολογίζουμε με προσοχή τα αποθέματα και συνεργαζόμαστε για να λύσουμε τα προβλήματα και να σχεδιάσουμε το μέλλον. Ήρθε η ώρα να δούμε τον πλανήτη σα να είναι το δικό μας σπίτι. Αυτή η θεματική ενότητα του Cinema Park αναδεικνύει αυτή την άποψη, συνδέοντας τα παγκόσμια θέματα με τα ατομικά.

 

•“Πέρα Από τα Όρια” (νέο πρόγραμμα). Η ενότητα αυτή παρουσιάζει μερικά σημαντικά και εντυπωσιακά επιτεύγματα του ανθρώπου, που ίσως αποτελέσουν την αφετηρία για τα όνειρα και τις προκλήσεις της νέας γενιάς.

 

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα διοργάνωσης εκδηλώσεων και παιδικών πάρτι.

 

Το Cinema Park (Odeon Starcity) θα παραμείνει κλειστό το Πάσχα.

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Πληροφορίες προγράμματος:

801 11 60000 (από σταθερό)

210 6786581, (Αθήνα)

2310 290110 (Θεσσαλονίκη)

Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επιλέξτε Κατηγορία
Επιλέξτε Ημερομηνία
Επιλέξτε Χώρο
Ταξινόμηση
Φίλτρα
Επικοινωνία Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017