Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Εκθέσεις
-
1095 Art Days | ArtWall
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
-
Κατηγορίες
1095 Art Days | ArtWall
0.0
Σύνοψη
Το ArtWall συμπληρώνει τον Ιούλιο 3 χρόνια ζωής. Στο διάστημα αυτό σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν 29 επιμελητικές εκθέσεις που πλαισιώθηκαν από μουσικά event, θεατρικές παραστάσεις και performances, με τη συνεργασία 100 και πλέον καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

H έκθεση 1095 Art Days | ArtWall έχει διπλό στόχο, να μας θυμίσει τις εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 3 χρόνια αλλά και να δώσει το έναυσμα για την παρουσίαση νέας δουλειάς από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

Σε πείσμα των καιρών και με τη ζωτική υποστήριξη του Fresh Hotel, το ArtWall γεννήθηκε, αναπτύχθηκε και εδραιώθηκε ως ένα νέο καλλιτεχνικό spot στο κέντρο της Αθήνας.

Η επετειακή έκθεση των 3 χρόνων του ArtWall θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου, και το βράδυ θα ακολουθήσει opening party με προβολές και κλήρωση με πολλά δώρα, στο Fresh Hotel Air Lounge.

Συμμετέχουν: Paul Cohn, Κατερίνα Αθανασίου, Γιώτα Αποστολοπούλου, Ανδρέας Βούσουρας, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Νίκος Γιαβρόπουλος, Γίγας, Βάλια Γκούζια, Αριστέα Γράβου, Μπάμπης Καραλής, Γιώργος Καρβέλας, Γιάννης Καρδάσης, Κατερίνα Κατσιφαράκη, Άγης Κελπέκης, Ισμήνη Κινγκ, Γιάννης Κόκκαλης, Γιάννης Κουτρούλης, Ευδοκία Κύρκου, Γιώργος Λυντζέρης, Αλέξανδρος Μαγκανιώντης, Ευσεβία Μιχαηλίδου, Στέλλα Μπορουτζή, Όλγα Μπρούμα, Αλίκη Παλάσκα, Αντρέας Πασιάς, Μαρία Πασχαλίδου, Λευθέρης Πλακίδας, Δημήτρης Πρωτόπαππας, Christian Rupp, Γιάννης Σινιόρογλου, Αννέττα Σπανουδάκη, Δημήτρης Χαλάτσης, Γιάννης Χρηστάκος, Χρήστος Χρυσόπουλος.

Εγκαίνια: Παρασκευή 24 Ιουλίου, 2015, 24 Ιουλίου – 8 Σεπτεμβρίου, 2015
Opening party @ Fresh Hotel AirLounge: Παρασκευή 24 Ιουλίου, 2015, 20:00
Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επιλέξτε Κατηγορία
Επιλέξτε Ημερομηνία
Επιλέξτε Χώρο
Ταξινόμηση
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017