Ίδρυμα Β. και Μ. Θεοχαράκη

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, 10671 (Κέντρο Αθήνας)
Τηλ.:210-3611206Τρέχουσες Εκδηλώσεις


Τα παιδιά κατασκευάζουν τους δικούς τους ήρωες κόμικ ή κινούμενου σχεδίου βασισμένο στο αμερικάνικο και ευρωπαϊκό κόμικ. Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών)
Το Ίδρυμα Θεοχαράκη παρουσιάζει πάνω από διακόσια προσωπικά αντικείμενα της Μαρίας Κάλλας. ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Με θέμα "Ο ηθοποιός στο αρχαίο δράμα, στον λαϊκό πολιτισμό, στο σύγχρονο κείμενο. Οι τεχνικές, οι κώδικες και τα εργαλεία υποκριτικής". ΔΙΑΦΟΡΑ
Η εικαστικός-παιδαγωγός τέχνης, Έφη Φουρίκη, προσκαλεί τα παιδιά σ’ ένα κύκλο δημιουργίας, ο οποίος ξεκινά με την παρατήρηση της φύσης. Νήπια (3 έως και 5 ετών)
Παίζοντας και αλληλεπιδρώντας, παιδιά και γονείς έρχονται σε δημιουργική επαφή με τα εικαστικά, τη μουσική και το θέατρο. Νήπια (3 έως και 5 ετών)
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ευρώπης, το ARKKI συνεχίζει τη δράση του, με νέους κύκλους εργαστηρίων για παιδιά ηλικίας από 6-13 ετών. Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών)
Εργαστήριο για την κατασκευή κοσμημάτων με τη σχεδιάστρια  Ελένη Δασκαλάκη. ΔΙΑΦΟΡΑ
Η Νίνα Καλούτσα διδάσκει τις βασικές αρχές του τραγουδιού με αφετηρία τη σχολή του Κρατικού Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας.
ΔΙΑΦΟΡΑ
Μελοντικές Εκδηλώσεις


Στα εργαστήρια του Αrkki, τα παιδιά πειραματίζονται, σχεδιάζουν και ανακαλύπτουν τις κλίσεις και τα ταλέντα τους. Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών)
Σκοπός του προγράμματος είναι τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους μέσα από την γνωριμία τους με το λυρικό θέατρο. Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών)
Πρόσφατες Εκδηλώσεις που τελειώσαν


loading